benimki az sevilmek mi yoksa bencillik mi?

swe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
20
0
selam kızlar. benim 2 senelik bi ilşkim var. ama son aylarda sorunlarımız var. aslında ona sorsanız bi sorun yok. çok mutluyuz. sorun şu ki. ben yeterince ilgi göstermediğini düşünüyorum. ne bilim son zamanlarda ağzından güzel sözckler duymuyorum hiç. varsa yoksa okulu dersi yüksek lisansı ne bileym telefonda konuşmuyo bile doğru düzgün. ben demesem belki plan bile yapmycak. mesela eskiden bişey dediğimde komik bulup gülse şimdi saçma gelebilir ona. çok değişti. o uçarı eğlenceli anlayışlı çocuk gtti. aile babası modlarında bazen agresif bazende 3 yaşındaki çocuk gibi :S başka bi kız olduğunuda düşünmüyorum. ama yanyanayken bana prenses gibi davranırken görüşmediğimiz günlerde farklı oluyo :KK43: nben onun bana pahalı hediyeler almasını istemiyorum. sevgisini daha fazla belli etsin istiyorum. bunu o na desem saçmalama illa sevdiğimi ağzımdan mı duyunca inanıcan der :KK43: ama çok yoruldum. bazen diyorum ben böle biriyle gelecek kuramam. kafayı yiyorum düşünmekten. ayrılmak istiyorum.. çok sevsemde. kızlar yardım dedin :KK43:
 
aynı şeyi kendime sürekli soruyorum bu aralar
üstüne gittikçe daha da beter oluyo herşey
en güzeli kendi haline bırakmak, çözüm varmı bende bilemiyorum :26:
 
arkadaşlar boşuna kuruntu yapmayın, adam seviyorsa yanınızdadır zaten, zamanla insanlar değişiyor, dinginleşiyor, karakteri oturuyor, bi düşünsenize eskiden yaptıklarımızı şimdi yapsak belki şimdi çok saçma çok çılgınca gelecek, aynı şekilde eskiden düşünebilir miydik şimdiki olgunluğumuzu, inanabilir miydik bu halimize?? Bence aranızda temel dğerlere zarar verecek birşey yoksa, saygısızlık yoksa, çok didiklemeyin, sevin sevilin hayat öyle güzel yaa:KK16::KK24::KK24::KK16:
 
yerinde olsam ben de biraz ilgisiz davranırdım. rahatlık konusunda onu da geç yani, böylece o senin üstüne düşen olur yine.
 
X