benimkisi dert değil de işte fikirlerinizi almak istiyorum.

olurda

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
191
10
18
35
İstanbul
1.5 yıllık evliyim. evliliğimde herkes gbi ufak tefek sorunlarım oldu.. ama bazen bakıyorumki bu sorunlar annemin bana bişi demesiyle ortaya cıkıyor. örneğin; ben öğretmenim ve uzağım haftasonları evime gidiyorum. pazartesi sabahları 6.30da otobüse biner gelirim. Geçen hafta eşim yanıma geldi 1 hafta kaldı. sonra ev arkadaşım eşimden rahatsız olmasın diye cumadan gittik ve ben bu sabah tekrar otobüse binip geldim. Annem de diyorki 'kocan niye götürmüyo seni evde değil mi o. 1.5 saatlik yol işte' . daha akşam dedi ben de eşime dedim ah ne güzel olur sen beni bir atıversen diye. 100 lira benzin doldurim atıver dedm ama sırf şakasına. eşim de beni gerçekten böyle yaparak ezıyosun dedi. çünkü eşimde arada bana şaka yapar depoyu doldur gezdirim seni ama hiç doldurmamışımdır sırf beni kızdırmak için yaptıgını biliyorum. Ama annemin bana bu şekilde eşin niye yapmıyor gibi söylemleri beni rahatsız ediyor. he anneme karşı eşimi savunuyorum ama sonra da düşünüyorum gerçekten bugün beni eşim getirebilirdi..ama bu biraz şımarıklık mı olucaktı.

Anneniz söylemese bile sizce normal mi eşinizin arabası olmasına rağmen teklif etmemesi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…