benimle aynı durumu yaşayan varmı yardım edermisiniz?

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
merhaba bayanlar son zamanlarda çok stresli günler geçirdim evim 3 katlı evimin hemen yanına 10 katlı bina dikildi taşınamıyorumda kiralar malum... deprem korkum var 17 ağustosta enkaz altında kalmıs biri olarak nezman markete gitsem o koca binayı goruyorum ve sinirlerim bozuluyor bina sahiplerine bir güzel içimden söylenıyorum.... dün gece yaşadığım olayı size anlatmak istiyorum hala etkisindeyim bu gece uyumak bile istemıyorum aynı şeyi yaşarım diye... saat 2 gibi yattım eşim tv izlıyordu sonra kalktım uyandığımda yatağım sallanıyordu resmen deprem oluyor diye eşime bağırdım yanıma geldi kaldırdı beni ayağa kalktım hala heryer sallanıyordu sakinleştirdi deprem olmuyor ben ayaktaydım diye ama aynen yaşadım... su içtim falan elim ayağım titriyor ve çarpıntım vardı kendime uzun süre gelemedim ve uyuyamadım... benımle aynı durumu yaşayan oldumu ? sizce neden olabilir pskoloji bilinç altı bu kadar gerçeği yaşatırmı insana...

O yüksek katlı binaların çoğu 2 3 katlı evlerden daha güvenli..
Psikolojik bu durumunuz bence, çok kafaya takmışsınız belki de kabus anındaydınız da öyle denk geldi. Bilinçaltı evet etkileyebiliyor..

Yaşadığınız enkaz olayından dolayı sanırım.Psikolojik destek almanızda fayda var. 19. katta oturuyoruz,mutluyuz yani.

Bilinçaltı etkisidir öyle tahmin ediyorum.
merak etmeyin yeni yapılan bir binaysa yönetmeliğe uygun olmalıdır tabi denetim işini düzgün yapıyorsa.

Korkarak yaşayamazsınız o bina da oturanlara da neden soylendiginizi anlamadım.
Her an başımıza bir şey gelebilir diye beklersek yaşam daha ziyade işkence olur içinizi ferah tutmaya çalışın o bina dan size zarar gelmez

panik atak olmuşsunuz sanırım.Çok kafaya takmışsınız.Herkes ne yaşadığını kendi bilir.Dışardan akıl vermek kolay tabii ki yaşamayan bilmez, ama psikolojik destek alsanız daha iyi olur.Bir de 2-3 katlı evlerde yıkıldı depremde, yani birazda kader bu işler.Mekana yere bakmaz, belki bu açıdan düşünürseniz,sakinleşebilirsiniz.

Bilinçaltı etkisidir öyle tahmin ediyorum.
merak etmeyin yeni yapılan bir binaysa yönetmeliğe uygun olmalıdır tabi denetim işini düzgün yapıyorsa.

Korkarak yaşayamazsınız o bina da oturanlara da neden soylendiginizi anlamadım.
Her an başımıza bir şey gelebilir diye beklersek yaşam daha ziyade işkence olur içinizi ferah tutmaya çalışın o bina dan size zarar gelmez
inşallah canım saol guzel yorumun için

panik atak olmuşsunuz sanırım.Çok kafaya takmışsınız.Herkes ne yaşadığını kendi bilir.Dışardan akıl vermek kolay tabii ki yaşamayan bilmez, ama psikolojik destek alsanız daha iyi olur.Bir de 2-3 katlı evlerde yıkıldı depremde, yani birazda kader bu işler.Mekana yere bakmaz, belki bu açıdan düşünürseniz,sakinleşebilirsiniz.
çok teşekkürler ama o kadar devasa bina ki bizi yerle bir eder :( evin içindeyken aklıma gelmıyor geceleri ve dısarı cıkınca hep aklımda

inşallah canım saol guzel yorumun için

Rica ederim benim işim binalar zaten o yüzden korkmayın diyorum eğer eski bir bina olsaydı hakkınız var ama yeni yapılan binalar sizin oturduğunuz binaya göre bile daha güvenli olabilir.

Ayrıca yıkılan her bina sağa sola one arkaya devrilmez olduğu yere de çökebilir bunlar hesaplanıyor merak etmeyin

Rica ederim benim işim binalar zaten o yüzden korkmayın diyorum eğer eski bir bina olsaydı hakkınız var ama yeni yapılan binalar sizin oturduğunuz binaya göre bile daha güvenli olabilir.

Ayrıca yıkılan her bina sağa sola one arkaya devrilmez olduğu yere de çökebilir bunlar hesaplanıyor merak etmeyin
allah razı olsun içime ferahlık verdiniz ♥♥♥

O yüksek binalar daha sağlam oluyor benden söylemesi korkmanıza gerek yok japonyada kaç katlı gokdelenler var hiç yıkılmıyor çünkü ona uygun yapıyorlar

Back
X