benimle aynı hisseden var mı :(((

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
meraba kızlar.bana biraz yardım eder misiniz

bu aralar o kadar kötüyüm ki, sevgilim olsun istiyorum ,sahiplenilmek istiyorum. erkeklerin böyle geniş omzunda kaybolmak istiyorum. cinsellik falan asla değil, sadece sarılma,sahiplenilme isteği bu .

çirkin miyim acaba diye düşünüyorum , ama herkes çok güzel,çok dikkat çekici ve alımlı olduğumu söylüyo..kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın

ne biliyim hiç sevgililerim tarafından değer görmedim.zaten çok az ilişkim oldu. hep değersiz hissettirildim.. öfffffffff

hiç bişeye ağlamazdım ben.yolda sarılan bi çiift görsem ağlamaya başlıyorum film izliyorum ağlamaya başlıyorum falan..

rüyalarıma kadar girmeye başladı ,rüyalarımda hep sevgilim var herşey çok güzel..sonra uyanıyorum malesef (

bu durum bi tek bende mi var ? böyle hissetmemi nasıl geçirebilirim

kac yasındasın?
her sevgiili sahip cıkmaz ..
üzedebilir ..
ailen yokmu ?

Yaş kaç?

Eğer 19-20 li yaşlardaysanız normal, ya da çok uzun süre bir sevgiliniz olmadıysa. Bazen ben de çoğu şeyi paylaşabileceğim bir sevgilim olsun istiyorum ama sonra bir ilişki yürütmek zor geliyor vazgeçiyorum

Bence biraz takıntı yapmışsınınız, kafanızı başka şeylerle meşgul etmeyi deneseniz? Mesela spor, resim vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy boşver şimdi olsa bir de onun derdi tasası bunalımı derken bıkarsın :) Şaka bir yana arada olur öyle. Sevgilinin olmaması senin fiziki bir problemin olduğu anlamınada gelmez sadece doğru insan henüz çıkmamış karşına. Bu işler kısmet meselesi.

Valla ben de cok sevilmek, ilgi gormek, sarip sarmalanmak istiyorum ama olmadi mi olmuyor iste...

yaş kaç canım ? ergenlik çağı ya da devam eden 5-6 sene içinde böyle istemen cok normal. ama daha buyuksen bunu sorun haline getirmiş olabilirsin takıntı yapmıs olabilirsin yani:26: ama kısmet nasip diye bişey var herseyin zamanı var kaderinde ne zaman yazıyosa o zaman gelir bu kadar cok düşünme :26: hem bi olan pişman zaten bi olmayan öyle dşün

Bence sadece merak ediyosun. Öyle filmlerdeki gibi inanılmaz güzel duygular değil çok şey kaybetmedin. Hayatta zevk alacak bi sürü aktivite kendimize katabileceğimiz bi dolu insan var. Bu kadar istersen bi insan tarafından sahiplenilmeyi sonun hiç hayır olmaz tecrübeyle sabittir. Özgür ol, kendine ait düşüncelerin kendi dünyan kendi havan olsun. Bir de, "yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin."

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendede vardı o sevgi açlığı diyoruz buna ya yalnız insanların genel sorunu işte.valla ben sürekli Allaha dua ettim karşıma hayırlı beni sevecek iyi bir insan cıkarsın diye.cok şükür cıktı karşıma.yani seni anlıyorum ama zamanı gelince bu aclığın tokluğa dönüşür merak etme hatta kusmaya başlarsın

26 yaşındayım dibine kadar yalnızım üstüne aşk acısını en kral şekliyle yaşadım daha ne olsun kendimi yeni toparlıyorum karşıma da kimse çıkmıyor sanırım evde kalacağım

Allah daim etsin canim. Yaslariniz kac senin ve sevgilinin?

Canım şu son zamanlarda nedense bende böyle hissetmeye başladım ve dediğin gibi rüyamda gördüm ama gerçekten yakışıklıydı :))

Herşeyin hayırlısı diyelim. Hayırsızın olmasındansa böyle olması her zaman daha iyidir boşver sen

Hislerin çok dogal belli ki yalnizlik sendromuna girmişsin. Ama sen gene de sevgilim olsun derken hayirlisini istemeyi unutma. Yoksa bu yalniz ve hayatında erkek olmayan zamanlarini çok ararsin.

Öyle istemeyle olmuyor

İsteme bak nasıl olur.

Su kış günlerde ne iyi olurdu bende istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…