- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
- Konu Sahibi Nevbaharim
-
yok arkadaşım neden yanlış anliyim. inan o na en çok ben hak veriyorum.sadece ikimizde sevip vazgeçemiyoruz ve ben ne yapacağımı
artık bilemiyorum. bu yüzden bunu yaşayan birileri de vardır belki diye ve senin güzel fikirlerin gibi; akıl almak istedim..Rabbimin bizi karşılaştırmasında da
bi hayır var belki dedim..sadece dünya için bomboş yaşanan bir hayat da hayat değil hepimiz biliyoruz.ben 18 yaşnda kendi isteğimle örtündüm;
kız kardeşim açıktır mesela.kimse karışmaz hem yurt dışında hem burda üni bitirdim.bizde ailecek tatillere gideriz,müzükli ortamlarada girerim namazımıda kılarım
ama işte..( kördüğüm..
Bende ramazanda kapandım çok şükür ve kapandığımda bir aylık evliydim. İlk kapanacağımı eşime söyledim hiç sesini çıkarmadı sen bilirsin dedi. Ve kendiside eğlenceyi seven biri. Neyse uzatmayım ramazanın birinci günü kapandım, bununla birlikte bütün eğlence hayatına, eski yaşantıma veda ettim tabiki bu veda sadece alkol olan ortamlardı. Eşim inanılmaz sevindi kapandığıma oysa ki hiç belli etmemişti. Sebebini sorduğumda seni etkilemek istemedim, belki ben isteseydim ki çok istiyordum kapanmanı o zaman senin sevabın boşa gidecek sadece ben istediğim için kapanacaktın dedi. Şimdi ise sadece Allah için kapandın dedi. Şuan eşimde 5 vakit namaza başladı ve çok mutluyuz. Ne kimse için kapanmaya nede açılmaya değer. Gönlünün rahat etmeyeceği hiç bir şey yapma ve zaten yapmazsında. Çok güzel bir kelime kullanmışsın bir kula değişmem imanımı diye. Emin ol bu engelli sevgilin değil Allah koydu önüne çünkü belkide senin için hayırlı değildi. Neyse bence hiç konuşma ve sana denk gönlü imanla dolu birini bul. Kıyamete yaşlaştığımız şu zamanlarda iman en kıymeti hazine olacak ve herkese nasip olmayacak. Allah yar ve yardımcın olsun...
güzel arkadaşım ne güzel yazmışsın..çok mutlu oldum senin adına.Rabbim herkese sizinki gibi anlayış huzur dolu bir yuva nasib etsin. eşin içinde çok sevindim.
ben bu çocukla karşılaşmadan evvel 2 kez rüyamda gördüm.uçurumdan düşüyordu ve elimi uzatıp var gücümle yukarı çekiyordum onu..ve karşıma çıktığında
şok yaşadım onada anlattım ve o da çok etkilenmişti.düşündümki belki Rabbimde beni onun karşısına çıkardı bende onun imtihanıydım belki kazanmak yada kaybetmek mevzusunda
atacağı bir adımdaydı herşey..ve kendiyle çok cebelleşiyor. ben zaten günahına giremem isteyerek ve inanarak taktığını biliyorum ama ne kadar çabalasamda alışamıyorum bu düşünce
ye diyor..kızamıyorum onada..vaar benden vazgeçmemesinde bir hayır.benden ne madden ne manen bir çıkarı yok.cinsel birşey yaşayamaz v.s v.s ama yinede hiç vazgeçmedi..
belkide kaderimizde var bir süreç bilmiyorum( ve çok üzülüyorum
Rüyanızda görmeniz çok ilginç şimdi işin seyri değişti. O zaman sabredeceksin ve sevgilinin son noktasını bekleyeceksin. Belkide dediğin gibi sen onun için hayırsın. Ama sessiz sessiz bekleme derim restini çek. Beni olduğum gibi kabullenirsen ancak sevgine inanırım de. Allah onunda kalbini yumşatıp doğruyu bulmasını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?