benimle birlikte meyve sebze diyetine baslamak isteyenler?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
verdiğin linkdeki yorumları okudum bir kaç kişi verdiği kiloları fazlasıyla geri aldığından şikayet etmiş eğer öyleyse hiç mantıklı değil ama sonrasında verdiğin kilolarını geri almıyorsan süper bir diyet bende yorumları okuyunca kararsız kaldım

verdiğin linkdeki yorumları okudum bir kaç kişi verdiği kiloları fazlasıyla geri aldığından şikayet etmiş eğer öyleyse hiç mantıklı değil ama sonrasında verdiğin kilolarını geri almıyorsan süper bir diyet bende yorumları okuyunca kararsız kaldım

Evet ama kilolati geri alanlar bu diyeti biraktiktan sonra tika basa yemisler.bu bir haftalik diyetten snra bir ay felan daha dikkat edersek yediklerimize, kilo almayiz bnce

büşra kiloların mı var yoksa....:)

Evet ama kilolati geri alanlar bu diyeti biraktiktan sonra tika basa yemisler.bu bir haftalik diyetten snra bir ay felan daha dikkat edersek yediklerimize, kilo almayiz bnce

ben bugün meyvelerimi aldım canım hadi bakalım başlayalım sonuçları yazalım ben bugün itibariyle 64.4 kiloyum bakalım bir hafta sonra kaç kilo vermiş olacağım

ben bugün meyvelerimi aldım canım hadi bakalım başlayalım sonuçları yazalım ben bugün itibariyle 64.4 kiloyum bakalım bir hafta sonra kaç kilo vermiş olacağım

Peki o zaman yarin birlikte basliyoruz :) 49 kiloyum ben de.46ya felan dusebilirim insallah

Selam kizlar bu diyet çok ilgimi çekti, 10 kilo fazlamvar, bogazimi tutamadigim için veremiyorum, bende yarin ba$lamak istiyorum ama okulla birlikte nasil yaparim diye dü$ünüyorum :(

Selam kizlar bu diyet çok ilgimi çekti, 10 kilo fazlamvar, bogazimi tutamadigim için veremiyorum, bende yarin ba$lamak istiyorum ama okulla birlikte nasil yaparim diye dü$ünüyorum :(
Okul 2 gun snra kapaniyo zaten canim.bn yarin okula myve goturcm.cuma gunu de karne alip glcm zaten.sonra da tatil :) yarin sen de basla istersen.birbirimize destek oluruz :)

Amannnn.ben birakiyorum bu diyeti :( aciktim.midem bulaniyor cok.normal bi diyet yapacagim.yavas yavas kilo verirsem daha kalici olur

bende geldiiimmmmm. ben hipo troit hastasıyım. 5 kilo fazlam var dukan. karbonhidrat, karatay hepsini yaptım. ama 100 gram bile veremedim. bugün 2 günüm yani sebze günüm.gayet güzel gidiyor. dayanamadım sabah tartıldım 1 kilo gitmiş bile çok mutlu başladım güne. yaşasıınnnn.

Back
X