Benimle birlikte zayıflayacak bir grup kurmak istiyorum.

Yseeminn

İlk hedefim 65.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
183
720
53
Öncelikle herkesten denediği işe yarayan bilgileri diyetleri bu tür şeyleri yazmasını rica ediyorum.Sonra en mantıklısını hep birlikte seçip hep birlikte zayıflayabileceğimiz güzel bir grup kurmak istiyorum.Ve denemiş olduğum şeyleri paylaşmak,faydalı egzersiz videolarını koymak istiyorum.Bir grup olduğu zaman motive daha fazla olduğu için zayıflamak daha kolay olacaktır.Herkesin yorumlarını bekliyorum...

Son düzenleme:
Buna çok sevindim umarım bir grup kurabileceğiz.Bende yağ yakıcı kür,çorba falan araştırıyorum.

Öncelikle herkesten denediği işe yarayan bilgileri diyetleri bu tür şeyleri yazmasını rica ediyorum.Sonra en mantıklısını hep birlikte seçip hep birlikte zayıflayabileceğimiz güzel bir grup kurmak istiyorum.Ve denemiş olduğum şeyleri paylaşmak,faydalı egzersiz videolarını koymak istiyorum.Bir grup olduğu zaman motive daha fazla olduğu için zayıflamak daha kolay olacaktır.Herkesin yorumlarını bekliyorum...

işte benim aradığım arkadas bende 83 kiloyla hamile kaldıktan sonra üzerine süt olsun diye yememın sonuncundakı ilavecik yaglarım artık beni 104 kilo yaptıı hareketim bile cook zorlastı 24 nisanda baslamaya karar verdim .ve ne olursa olsun enaz 33 kilo verecegim spor diyet hareket ne varsa sonunakadar yapacağım inş yalnız benimde cooook motiveye ihtiyacım var:)

Back
X