Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynı kilodayız diyebiliriz canım o zaman :) boyun kac acaba ve hedefini merak ediyorum:) 150 cok fazlaymıs gercekten dedigin gibi o paraya zaten kiloyu verirsin :) dukan cevremde herkes yapıyor ben daha cok beslenme seklime donusturme cabasındayım cünkü kilo vermek korumaya göre gercekten daha kolay
merhaba kızlar herkes sustu orada mısınız :) ne durumdasınız?? benim kötü geçti son 3-4 günüm fastfood ve abur cubur cok tükettim derslerden okuldan dolayı ah keşke kendime engel olabilsemm
merhaba kızlar herkes sustu orada mısınız :) ne durumdasınız?? benim kötü geçti son 3-4 günüm fastfood ve abur cubur cok tükettim derslerden okuldan dolayı ah keşke kendime engel olabilsemm
canım beni de tatlı krizleri tutuyor tatlı cikolata ne olursa yemek istiyorum bir iki parca ile gecistirmeye calısıyorum..hafta sonu kendine engel olursan telafi edersin diye düsünüyorum..kendini motive etmeye calıs kolay gelsiin bizlere
canım beni de tatlı krizleri tutuyor tatlı cikolata ne olursa yemek istiyorum bir iki parca ile gecistirmeye calısıyorum..hafta sonu kendine engel olursan telafi edersin diye düsünüyorum..kendini motive etmeye calıs kolay gelsiin bizlere
evet canım bir haftalık kilo değişiminde en azından almamış olayım tek temennim bu şuanlık. geçiştirebilmek çok iyi ama ben tatmin olamıyorum resmen hepsini yemek istiyorum :/ evettt kolay gelsinn
evet canım bir haftalık kilo değişiminde en azından almamış olayım tek temennim bu şuanlık. geçiştirebilmek çok iyi ama ben tatmin olamıyorum resmen hepsini yemek istiyorum :/ evettt kolay gelsinn
aslında her seyi makul yesek kilolar gelmeyecek ama ne yazık ki abartıyoruz :) canım yediklerini odül kabul et ve zayıflamaya devam :) yaz geliyor onumuzde cok az bir zaman kaldı :)