benimle düşüncelerinizi paylaşır mısınız???

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
24 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı yastayız 5 aydır birlikteyiz bu ilişkiye ciddi başladık onunla evlenmek en büyük isteğim erkekler bu konuda biraz soğuktur o yüzden evlilik konusunu ben hiç açmam o açar hep ve şuan askerde çokta iyi gidiyor çok şükür. Bazen gelecek kaygısı duyduğunu söyler askerden geldikten sonra ya iş bulamazsam diye canını sıkıyor. Kendisi üni mezunu ve kısa dönem. Ben ona destek olmak istiyorum ama maalesef doğru cümleler kuramıyorum bi türlü askerdeki bir insanın psikolojisini düşünerek yorumlarınızı bekliyorum... eminim çoğunuz asker yolu beklediniz bu konuda tecrübelerinizi bi de bir ilişki evliliğe nasıl gider paylaşırsanız çok sevinirim... teşekkür ederim

Öncelikle Sağ salim gelir inşallah Allah kavuştursun =) Ben 15 ay bekledim. Asker psiklolojisi çok çok farklı orada olup bitenler gördükleri yaşadıkları ister istemez morallerini bozuyor. İlk defa hayatla yüzleşiyorlar bana göre.. Senin ilk yapman gereken ne olursa olsun alttan almak orda olan herşeyi sana anlatmıcaktır seni üzmemek meraklandırmamak için bu yüzden morali bozuk olucaktır neyin var dediğinde birşey yok dicektir bu gibi durumlarda üstüne gitme ona yanında olduğunu hissettir inan çok ihtiyaçları oluyor =) Evlilik konusunu oaçar demişsin demekki böyle bir düşüncesi var zaten =) Bazen sözcükler bitiyor yerini gözyaşlarına bırakıyor anlatamıyorsun hissettiklerini senin neler yaşadığını.. Ben o gelince ona sarılıp ağlaya ağlaya içimi dökmüştüm =)

Teşekkür ederim yorumun için sanırım bende o gelince epey bi sarılarak ağlycam... ben 5 aya dayanamıyorum sen çok iyi dayanmışsın. Şu bi gerçek asker yolu beklemek çok zormuş kimseye anlatamıyorum da zaman geçiyor ama tarih hiç ilerlemiyor peki sevgilinin geldikten sonra psikolojisi nasıldı???

İlerlemez bilirim =) Dayandım dayanmasına da ne çektim bir ben bilirim bir de Allah. Yeri geliyor değil görmek sesini duymaya hasret kalıyorsun arayayım diyorum müsait olmuyo tabi ben yine salya sümük=) Şimdi gülerek anlatıyoruz o günleri ama yaşarken zor Allah yardımcın olsun.. Kimsede seni anlamaz amaann sayılı zaman çabuk geçer demekten başka bir işe yaramadı kimse yakınlarım hariç tabi.. Benim sevgilimin psikolojisi iyiydi çok sükür sadece ara ara dalıp gidiyordu hatta arkadaşlar gülüyordu askere gitti gelir birazdan diye =) Gelince bir süre daha sana iş düşüyor yine alttan alma üstüne gitmeme falan sonra yavaş yavaş herşey yoluna giriyor şimdi canla başla söz yapalım diye uğraşıyor=) Bana neler dediler neler gelince ayrılır diyen bile oldu sen güven onagerisi önemli değil boşver =)

Evet bana da şuan askerde olduğu için konuşacak kimsesi yok o yüzden seninle beraber gelince bu ilişki biter daha neler neler. Herkes maalesef biraz acımasız. Bazen sevgilimde ilerde bu günlerimize güleceğiz diyor inşallah o günler hayırlısıyla bi gelseydi. Teşekkür ederim canım bu arada Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çook mutlu olursunuz...

öncelikle allah kavuştursun canım.. ben de kısa dönem de olsa zorlanmıştım beklerken.. telefonla ancak çarşıya çıkınca haftada 1 konuşuyorduk.. ders saatlerime denk gelince o da olmuyordu ben sürekli sevdiği yerlerin şeylerin fotoğraflarını çekip yolluyordum.. neşeli bir üslupla yazdığım -ki aslında ağlayasım gelirdi yazarken- mailler atıyordum.. çarşıya çıkınca okuyordu..çok iyi geldiğini söylerdi hep.. bazen takılırdı bana yaw üzülmüyor musun hiç bu ne neşe diye.. ama beni bilir üzüntümü belli etmem.. geçmez geçmez derken bitiverecek askerlik de.. sonrasında illa depresyona girmiş dönecek diye birşey yok.. şartlama kendini.. tabi iş bulma adapte olma derken alttan alman gerekecek.. bir süre sonra herşey çok güzel olacaktır üzme kendini.. evlenmeyi planlıyor anlaşılan.. dönünce herşeyin hayırlısı olsun sizin için.. bir de 5 aydır birlikte iseniz çok acele etmeye de gerek yok değil mi???

Sen kimseye kulak asma canım millet söyler işi gücü yok hiçbirinin yada işleri bu =) Gelicek tabiki sizde gülüceksiniz bu günlere=) Sağol canım aminn inşallah =) Sizi de Allah kavuştursun =)

Sen kimseye kulak asma canım millet söyler işi gücü yok hiçbirinin yada işleri bu =) Gelicek tabiki sizde gülüceksiniz bu günlere=) Sağol canım aminn inşallah =) Sizi de Allah kavuştursun =)

Aminnn :) dualarınızda bekliyorum inşallah.

dünyanın en guzel cumlelerini de kursan sana dert yanıp sonra trip atacak bir sebep bulacaktır elbet.
gayet güzel tarif etmissin iliskinizi... sabırla beklemekten baska bir cozumu yok malesef.
onunla beraber sen de askerlik yapıyor sayılırsın kendine de haksızlık etme.

İlk defa birini çok seviyorum o da beni seviyor ve açıkçası mükemmel bi insan onunla evlenmeyi gerçekten çok istiyorum... bide hayırlısıyla askerliği bitseydi kızlar dualarınızı bekliyorum :) bazen onunla ne konusacagımı şaşırıyorum bazen

Bana orda ne yaşadığını anlatmıyor ben sorunca da buradayım gelince konuşuruz açmayalım bu konuyu diyo
İyiyim diyor ama ben merak ediyorum endişeleniyorum işte. Bazen ne konuşsam diye düşünüyorum bu konuda da yardımcı olabilir misiniz??? Ona nelerden bahsedeyim...

evet genelde anlatmak istemiyolar çünkü günleri hep yorucu ve zor geçiyyüzden sen hep güzel şeylerden bahset,neler yaptığını anlat içi rahatlasın aklı sende kalmasın.Sonra gelecekten konuşun planlarınızı anlatın,zamanla herşeyın olucağını beraber çalışıp herşeyi yapabıleceğinizi anlatın.Eğer imkanın varsa 1 kere görmeye git askerdeyken derim.

çok haklısın insan ne diyeceğini bilemiyor,,, o da belki rahat konuşamıyor belki seni üzmek istemiyor.. onu çok sevdiğini ve özlemle beklediğin söylemen yeterli bence.. onun duymak istediği budur.. eşim de orada neler yaşıyor bahsetmek istemezdi.. ablamın eşi de saatlerce ağlardı anlatırdı şikayet ederdi.. herkes farklı başa çıkıyor durumu ile.. sen onu merak etme aslan gibi yapar askerliğini döner sana.. gelince işini gücünü halleder azıcık zaman tanı kendine bi gelsin.. anlattığın kadarıyla içime efendi biri olduğu ve evleneceğiniz doğdu:))) bilmem öyle hissettim.. hayırlısı olsun.. sevgiler

Ayyy inşallah canım ya ne güzel hissettin:) efendi biri inşallah da evleniriz senin hislerin de kuvvetli :):)

Acemi birliğinde gitmiştim ziyaretine şimdide gitmeyi çok istiyorum ama bana kesinlikle gelme sınırdayız başına bişey gelmesin diyo. Ağrı doğubeyazıt da ve şehrin 90km çıkışında

Sanırım ben ondan daha bi zor askerlik yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…