benimle iddiaya girmek isteyeennn ?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
ewt konu baslıgımda yazdım gibi iddiaya girerek kendimi hırslandırıp daha motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık kilolarıma dur demenın zamanı geldi hatta coktan gecti diyet grupları vs. hiç beceremedim konsantre olamadım son yöntemimin bu oldugunu düşünüyorum hırsla azimle hedefe ulasabılmek için iyi bir yöntem faceden birbirimizi ekleriz resim göndeririz hatta tartıldgıgmızın fotografını bile :) ewett benime iddiaya girecek olan arkads veya arkadasları burda şuracıkta bekliyorum

hosgeldin cnmmm boyum 1.75 kılom 90 20 kılo vermem lazım ama bu karsımda kı kısının hedefıne gore 15 te olabilir peki sen ?

hosbuldukk:) 1.60 boyundayım 50 kıloyum 5-6 kılo vermek ıstıyorum ama bunun oncesınde 10 kıloya kadar verdım:) yanı her turlu destek olurum ben 1 haftada 5 kılo vermeyı dusunuyorum ınsallah:)

hosbuldukk:) 1.60 boyundayım 50 kıloyum 5-6 kılo vermek ıstıyorum ama bunun oncesınde 10 kıloya kadar verdım:) yanı her turlu destek olurum ben 1 haftada 5 kılo vermeyı dusunuyorum ınsallah:)

oyy ne kadar az :). 1 haftada 5 kilo mu :26:cok degil mi? sen hedefin sonuna gelmişsin masallah

oyy ne kadar az :). 1 haftada 5 kilo mu :26:cok degil mi? sen hedefin sonuna gelmişsin masallah

cok degıl 10 kılo verdıgımdede 3 haftada vermıstım:) bence hızlı kılo vrımı daha saglıklı en azından psıkolojık acıdan daha saglıklı zamana yayınca ınsan kafayı yıyor.
yalnız benım facebookum yok fınal hafta sıteyede cok gıremıyorum haberlesmeyı dessteklesmeyı nasıl saglıyacagız:)

özelden nu. yazarım cnm sorun yok:) kızz nasıl verdın ne yedın ne içtin????? bu arada yasım 23 evliyim 2 yasında bi oglum var

Takildim bile de nasil

mesela hedef 10 kılo mu bunun icin 1.5 2 aylık bi süremiz olucak (onu kararlastırırız) hedefe kım ulasırsa o ıddıaya girdigi kişiye ortaya konulan seyi alıcak bu kadar ama onemli olan birbirimızın hedef kılosu yakın olsun ben senınle 10 kılo ıcın ıddıaya girebilirimsen de kabul edersen iddia edicegimiz seyi kararlastıralım

özelden nu. yazarım cnm sorun yok:) kızz nasıl verdın ne yedın ne içtin????? bu arada yasım 23 evliyim 2 yasında bi oglum var
özelden yazamıyorum mesaj sayım 50'yı gecmedıgı ıcın sız dırek mesaj olarak num atarsanız ordn destek olabılırım:) facem yok buarada

bende warım ezik sewglm bnmle aly etdi boyn 1.67 kilom 92utnyrm neyse bugn elma diytne bşldm 1hfta dencem elma dşında sdce yeşl çay serbst baklm umrm hdfmze ulşrz

bende warım ezik sewglm bnmle aly etdi boyn 1.67 kilom 92utnyrm neyse bugn elma diytne bşldm 1hfta dencem elma dşında sdce yeşl çay serbst baklm umrm hdfmze ulşrz

hos geldin cnmmmm :) sevgilin ilk önce kendine baksınönümüzde 1 ayımız var 10 kilo için yani yarın baslasak 6 şubatta biticek kabul edersen iddiaya girecegimiz seyi kararlastıralım bu arada özelden sana msj yazıcam oku tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…