- Konu Sahibi yorgunummm
-
ben gırmek ısterım!! kılo ve boyun ne? bıd hedefınnn
hosgeldin cnmmm boyum 1.75 kılom 9020 kılo vermem lazım ama bu karsımda kı kısının hedefıne gore 15 te olabilir peki sen ?
hosbuldukk:) 1.60 boyundayım 50 kıloyum 5-6 kılo vermek ıstıyorum ama bunun oncesınde 10 kıloya kadar verdım:) yanı her turlu destek olurum ben 1 haftada 5 kılo vermeyı dusunuyorum ınsallah:)
Diyet yapmak istiyorum nede guzel olur 10 kg vermek
oyy ne kadar az :). 1 haftada 5 kilo mu :26:cok degil mi? sen hedefin sonuna gelmişsin masallah
Bana. Da soyleyin 1 haftada 5 kg nasil veriliyor
cok degıl 10 kılo verdıgımdede 3 haftada vermıstım:) bence hızlı kılo vrımı daha saglıklı en azından psıkolojık acıdan daha saglıklı zamana yayınca ınsan kafayı yıyor.
yalnız benım facebookum yok fınal hafta sıteyede cok gıremıyorum haberlesmeyı dessteklesmeyı nasıl saglıyacagız:)
Takildim bile de nasil
diyet ve onerıler kısmındakı 5 gunde 5 kılo dıyetını uygulayacagım ben
özelden yazamıyorum mesaj sayım 50'yı gecmedıgı ıcın sız dırek mesaj olarak num atarsanız ordn destek olabılırım:) facem yok buaradaözelden nu. yazarım cnm sorun yok:) kızz nasıl verdın ne yedın ne içtin????? bu arada yasım 23 evliyim 2 yasında bi oglum var
bende warım ezik sewglm bnmle aly etdi boyn 1.67 kilom 92utnyrm neyse bugn elma diytne bşldm 1hfta dencem elma dşında sdce yeşl çay serbst baklm umrm hdfmze ulşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?