• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle konusmak icin illa ilgisi olmasi mi lazimmis

Haklisiniz ama benim kirildigim nokta ben çocuk değilim onun ilgisini farkettim ama o başkasını bulunca bunu inkar ediyor resmen uyduran benmisim gibi davrandı.
Güzelim yine aynı şey,söyleyeceğim.2 aylık bir ilişki.Ne bekliyorsun kendini temize çıkarmak için inkar edecek tabi.Kimseye hemen bu kadar kapılma.3-5 ay az zamanlar birine bu kadar kapılmak için

hakkımı helal etmiyorum de.. bu ne yaa aynı anda bi sürü kızla konuş görüş bakalım hangisine aşık olucam de sonra birine aşık ol diğerini bırak.. oyun mu bu? ben hakkımı helal etmezdim ki yaşadım bu tarz bişey etmiyorum helal hakkımı
özellikle görücü usulü tanışan erkekler aynı anda anda bi kaç kızla görüşüp içlerine sinene evet diyip diğerlerini şutluyolar.. malesef durum böyle..

Bunu yapmayı düşümdüm.ama kızı gerçekten seviyorsa veya da ben kıskanç haset arabozucu olarak algilanirsam diye Vazgeçtim.

Sana hiç seni sevdiğini söyledi mi ya da hoslandigini falan? Bu arada yaşlarını kaç?

özellikle görücü usulü tanışan erkekler aynı anda anda bi kaç kızla görüşüp içlerine sinene evet diyip diğerlerini şutluyolar.. malesef durum böyle..

Aynen öyle genelde birden fazla kız gösteriyorlar örnek veriyorum kuzenim. Onaylamıyorum ama durum böyle.

bu da bir başka aldatma şekli olmuş. ama adam kendine aldatma etiketini yakıştıramadığı için "kıvırmış".

İkimizde 24 yasindayiz.hayır söylemedi. Çok ccekingendi beni kiskandigini bile utana sıkıla itiraf etti

Nedense hep cekingenim, kızlarla mesafeliyim bilmem ne diyenlerin altından çıkıyor bişeyler.

Peki her gün mesajlasiyor, konuşuyor muydunuz?

Ikiniz de kucukmuşsunuz. Sakın acele etme elbet tekrar sever guvenirsin. Daha çok gencsin

Adamin davanislari sapikca bence. 2 aydir, belki daha az tanidigin birine ne curretle "sen bana Allah'in emanetisin, bensiz bir yere gidemezsin" diyebilir bir insan? Psikopat mi bu? Boylelerinden korkarim ve her seyi beklerim. Sana birey olarak bile saygi duymamis ki, hemen senin sahibin gibi davranmaya baslamis. Bunlar Allah'in adini kullanarak her turlu pisligi de yapabilen tipler. Laflara bak... Tanisma evresindeymissiniz sadece, ve bu da boyle bir tip. Bitmesi cok daha iyi gorunuyor. Simdi o yeni asik oldugu kiz dusunsun. Allah onu da kurtarsin boylesinden.

Aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse ama benimki daha ağırdı zaten yaralıydım senin gibi... ama yeniden başlamak zorundadır ya insan hayata onunla adım attım yeni bir başlangıca ve ona inandım aylarca çıktık evlilik sözleri verdi. Sonra bahaneler bularak ayrıldı geçen ayları hiçe saydı sanki çocuk oyuncağıymış gibi davrandı kime inanmalı kime güvenmeli ki artık?

Nedense hep cekingenim, kızlarla mesafeliyim bilmem ne diyenlerin altından çıkıyor bişeyler.

Peki her gün mesajlasiyor, konuşuyor muydunuz?

Evet tabiki. Hatta ben msj atmayinca o hemen msj atardi.zaten başkası olduğunu o yüzden bu kadar kolay farkettim çünkü bıçak gibi kesti konuşmayı.

Ikiniz de kucukmuşsunuz. Sakın acele etme elbet tekrar sever guvenirsin. Daha çok gencsin

Onu sevmedim guvenmedim ama ona alismistim benimle oynaması ve bunu inkar etmesi zoruma gitti

Aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse ama benimki daha ağırdı zaten yaralıydım senin gibi... ama yeniden başlamak zorundadır ya insan hayata onunla adım attım yeni bir başlangıca ve ona inandım aylarca çıktık evlilik sözleri verdi. Sonra bahaneler bularak ayrıldı geçen ayları hiçe saydı sanki çocuk oyuncağıymış gibi davrandı kime inanmalı kime güvenmeli ki artık?

Evet bide yaralı olduğunu bile bile gözüne şoka şoka tekrar uzuyorlar ya ben bu erkek milletinin vicdanindan şüphe ediyorum.

Back
X