Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

melekcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
1.080
2
66
İzmir
Kızlar uzun süredir denemediğimiz yöntem kalmadı hepimiz saçlarımız uzasın sağlıklı bakımlı olsun derdindeyiz.Açıkçası derdimiz ortak ve ben şimdi yarın başlıyacağım yeni kürlere yanıma yoldaş arıyorumm hadi kızlar beni yalnız bırakmayın:))

valla şu sinameki küründen vazgeçmemek lazım geçen kahkük kestircektım annem ben keserım demişti. bilseydım kuafore giderdim :1: saçım ve kahkülüm için bende başladım 1 -2 gun oluyor :16:

kürlerimizin etkili olabilmesi için öncelikle saç gözeneklerimizin açık olması gerekiyor bazı yaptığımız bakımlar aksine gözeneklerimizi tıkıyor ve saç hava almıyor. kullandığımız maskeler saç kremleri zaten gözenekler için oldukça zararlı ilk olarak bunu göz önünde bulundurarak başlamalıyız

ben ben ben ben :16:

aslında 2 ay içinde baya uzattım saçımı 4 parmak kadar ama yapmadıgım bakım da kalmadı.

sinameki li kürün içine vitaminler yaglar koyup maske yaptm.

dax süpergro saç uzatma yağını kullandım 3 kere ama cok zor cıkıyor saçtan.

bazen de sadece yag karısımlarıyla maske yaptım.

ama hala da uzatmak istiyorum :16: şu an göğüs hizam da

ben ben ben ben :16:

aslında 2 ay içinde baya uzattım saçımı 4 parmak kadar ama yapmadıgım bakım da kalmadı.

sinameki li kürün içine vitaminler yaglar koyup maske yaptm.

dax süpergro saç uzatma yağını kullandım 3 kere ama cok zor cıkıyor saçtan.

bazen de sadece yag karısımlarıyla maske yaptım.

ama hala da uzatmak istiyorum :16: şu an göğüs hizam da

benimde göğüsün 2 parmak altında ama oldukça yıpranık yarın ilk olarak kırıklarımdan kurtulucam saçlarımı dümdüz kestiricem ilk olarak bununla başlıyorum çünkü uzun ama sağlıklı saç istiyorum.

sinemaki kürünü nasıl yapıyorsun canım?
canım bir tutam sinamekı, 1 bemıks ampul, 1 kaşık badem yağı yarım çaybardağı su yu kaynatıp bunları karışma ekleyip sürüyorum 2 saat bekliyor yıkıyorum daha öncede yaptım 1 haftada yaklaşık 1 cm uzuyo birde havuçlu bi kür varmış ama yapmadım onu daha :16:

kürlerimizin etkili olabilmesi için öncelikle saç gözeneklerimizin açık olması gerekiyor bazı yaptığımız bakımlar aksine gözeneklerimizi tıkıyor ve saç hava almıyor. kullandığımız maskeler saç kremleri zaten gözenekler için oldukça zararlı ilk olarak bunu göz önünde bulundurarak başlamalıyız

ooo harıkasın canm bak bunu bılmıyordum. pekı gözeneklerı açık tutumak için ne yapabılrız:26:

ooo harıkasın canm bak bunu bılmıyordum. pekı gözeneklerı açık tutumak için ne yapabılrız:26:

canım gözenek açıcı eczane ürünleri var şampuanlar doğal içerikli ben onlardan kullandım geçen sene gözeneklerim açılmıştı tabi yine bitkisel şampuan kullanıyordum yaz tatiline çıkınca yazlıkta her dk duşta kozmetik şampuanlara geçtim orda dikkat edemedim bide deniz havuz derken iyice yıprandı şuan gözeneklerim yine kapalı.bu kez şampuan yerine doğal bir formüle başladım bugün.
1 LT sıcak suya 2yemek kaşığı nane koyuyorum 15 dk demleniyor sonra süzüp soğumaya bırakıyorum ılıklaşınca saç diplerime sürüyorum 15 dk bekletip sadece suyla duruluyorum nane zaten ferahlatıyor dipleri ilk yaptığında bile hissediyosun.

ben kırıklardan kurtulayım diye kestirdim sonra da uzatmaya calıstım ve yine kırıldı artık iyi ürünler kestirmeyecegim hiç bir sekilde bakım ve iyi ürünler kullanarak uazatacgım

selam bende daha önce saçımı baya bi güzel vede sağlıklı bi şekilde uzatmıştım saçımı ,uzatmıştım diyorum çünkü sağolsun bizim kuaför o uzattığım saçlarımı uzatmaya başladığım hizaya kadar hepsini kesince benimde hevesim kaçtı ve bakımları bıraktım, taki tatil bitipde evde ayna karşısında adam akıllı saçlarımın ne kadar yıpranmış vede bakımsızlaşmış görene kadar...bakımlara bende bugün başladım ve elimden geldiğice bende sizile paylaşıcam...mesela bugün protein günü olduğunu öğrenince yumurta bakımı yaptım kendime ve şimdilik iyi gidiyo kokusu falan çok güzel yumuşacık oldu ssaçlarım parladıda üstelik.......

canım gözenek açıcı eczane ürünleri var şampuanlar doğal içerikli ben onlardan kullandım geçen sene gözeneklerim açılmıştı tabi yine bitkisel şampuan kullanıyordum yaz tatiline çıkınca yazlıkta her dk duşta kozmetik şampuanlara geçtim orda dikkat edemedim bide deniz havuz derken iyice yıprandı şuan gözeneklerim yine kapalı.bu kez şampuan yerine doğal bir formüle başladım bugün.
1 LT sıcak suya 2yemek kaşığı nane koyuyorum 15 dk demleniyor sonra süzüp soğumaya bırakıyorum ılıklaşınca saç diplerime sürüyorum 15 dk bekletip sadece suyla duruluyorum nane zaten ferahlatıyor dipleri ilk yaptığında bile hissediyosun.

canım bu bahsettiğin kür gözemekler açılsın diye mi başka ne faydası var acaba. ?

selam bende daha önce saçımı baya bi güzel vede sağlıklı bi şekilde uzatmıştım saçımı ,uzatmıştım diyorum çünkü sağolsun bizim kuaför o uzattığım saçlarımı uzatmaya başladığım hizaya kadar hepsini kesince benimde hevesim kaçtı ve bakımları bıraktım, taki tatil bitipde evde ayna karşısında adam akıllı saçlarımın ne kadar yıpranmış vede bakımsızlaşmış görene kadar...bakımlara bende bugün başladım ve elimden geldiğice bende sizile paylaşıcam...mesela bugün protein günü olduğunu öğrenince yumurta bakımı yaptım kendime ve şimdilik iyi gidiyo kokusu falan çok güzel yumuşacık oldu ssaçlarım parladıda üstelik.......

bende protein bakımı yaptım geçen gün canım yumurta maya süt koydum ama kokusundan dolayı bidaha yaparmıyım bilemiyorum

canım bu bahsettiğin kür gözemekler açılsın diye mi başka ne faydası var acaba. ?

sadece gözenekleri açıyor canım başka faydasını bilmiyorum ama en önemliside aslında bu eczanelerde zaman zaman saç analizleri oluyor saç diplerini görebiliyorsun o zamanlarda bi eczaneye uğrayıp diplere baktığında eğer saç kremi maskesi yada kozmetik şampuan kullanıyorsan zaten saç diplerindeki gözeneklerin kapalı olduğunu görüyorsun

merhabaaa bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende kaç gündür yana yakıla saç uzatma yöntemleri arıyorum..saçlarım çok yavaş uzuyo birde gidip omuz hizamda kestirince olmadı pek yakışmadı bana..uzatmak istiyorum..yarında mısır çarşısına gidicem şu sinameki dediğiniz ottan alıcam..

kerastase in ürünlerini kullanmaya basladım ben ondan önce de bc bonacure acil kurtarma sersini kullandım ve öyle saman gibi değil aertık uçları ama kırıklar var tabi .Kestirince uzatmak cok zor oluyor.ben kendim arada makasa kırıkları küçük küçük alıyorum uçlarından.yoksa uzamıyor sürekli kestirince :19::19::19:

merhabaaa bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende kaç gündür yana yakıla saç uzatma yöntemleri arıyorum..saçlarım çok yavaş uzuyo birde gidip omuz hizamda kestirince olmadı pek yakışmadı bana..uzatmak istiyorum..yarında mısır çarşısına gidicem şu sinameki dediğiniz ottan alıcam..

ben bugünden itibaren kendime bi program yaptım gün ve gün hangi bakımları yapıcağımı yazdım hepsini birden uygulamakta istemiyorum tam aksine saçı yorup dökerim diye korkuyorum. bu sinemaki kürünü hiç denemedim ama bugün eczanedeki saç bakım uzmanı diplere hiçbişey sürmemem gerektiğini söyledi yağ bakım ürünleride dahil ph değerlerini bilmeden kullandığın bakım yağlarıda gözenekleri tıkayıp saçını dökebilir dedi kafam karıştı açıkçası. saç boyuna istediğini sürebilirsin ama dibini asla elleme dedi.

ben çok faydasını gördüm canm aktarda bulunuyor genelde

Back
X