Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şu sinameki küründen vazgeçmemek lazım geçen kahkük kestircektım annem ben keserım demişti. bilseydım kuafore giderdimsaçım ve kahkülüm için bende başladım 1 -2 gun oluyor
![]()
ben ben ben ben
aslında 2 ay içinde baya uzattım saçımı 4 parmak kadar ama yapmadıgım bakım da kalmadı.
sinameki li kürün içine vitaminler yaglar koyup maske yaptm.
dax süpergro saç uzatma yağını kullandım 3 kere ama cok zor cıkıyor saçtan.
bazen de sadece yag karısımlarıyla maske yaptım.
ama hala da uzatmak istiyorumşu an göğüs hizam da
canım bir tutam sinamekı, 1 bemıks ampul, 1 kaşık badem yağı yarım çaybardağı su yu kaynatıp bunları karışma ekleyip sürüyorum 2 saat bekliyor yıkıyorum daha öncede yaptım 1 haftada yaklaşık 1 cm uzuyo birde havuçlu bi kür varmış ama yapmadım onu daha
sinemaki kürünü nasıl yapıyorsun canım?
kürlerimizin etkili olabilmesi için öncelikle saç gözeneklerimizin açık olması gerekiyor bazı yaptığımız bakımlar aksine gözeneklerimizi tıkıyor ve saç hava almıyor. kullandığımız maskeler saç kremleri zaten gözenekler için oldukça zararlı ilk olarak bunu göz önünde bulundurarak başlamalıyız
ooo harıkasın canm bak bunu bılmıyordum. pekı gözeneklerı açık tutumak için ne yapabılrız:26:
canım gözenek açıcı eczane ürünleri var şampuanlar doğal içerikli ben onlardan kullandım geçen sene gözeneklerim açılmıştı tabi yine bitkisel şampuan kullanıyordum yaz tatiline çıkınca yazlıkta her dk duşta kozmetik şampuanlara geçtim orda dikkat edemedim bide deniz havuz derken iyice yıprandı şuan gözeneklerim yine kapalı.bu kez şampuan yerine doğal bir formüle başladım bugün.
1 LT sıcak suya 2yemek kaşığı nane koyuyorum 15 dk demleniyor sonra süzüp soğumaya bırakıyorum ılıklaşınca saç diplerime sürüyorum 15 dk bekletip sadece suyla duruluyorum nane zaten ferahlatıyor dipleri ilk yaptığında bile hissediyosun.
ben kırıklardan kurtulayım diye kestirdim sonra da uzatmaya calıstım ve yine kırıldı artık iyi ürünler kestirmeyecegim hiç bir sekilde bakım ve iyi ürünler kullanarak uazatacgım
selam bende daha önce saçımı baya bi güzel vede sağlıklı bi şekilde uzatmıştım saçımı ,uzatmıştım diyorum çünkü sağolsun bizim kuaför o uzattığım saçlarımı uzatmaya başladığım hizaya kadar hepsini kesince benimde hevesim kaçtı ve bakımları bıraktım, taki tatil bitipde evde ayna karşısında adam akıllı saçlarımın ne kadar yıpranmış vede bakımsızlaşmış görene kadar...bakımlara bende bugün başladım ve elimden geldiğice bende sizile paylaşıcam...mesela bugün protein günü olduğunu öğrenince yumurta bakımı yaptım kendime ve şimdilik iyi gidiyo kokusu falan çok güzel yumuşacık oldu ssaçlarım parladıda üstelik.......
canım bu bahsettiğin kür gözemekler açılsın diye mi başka ne faydası var acaba. ?
merhabaaa bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende kaç gündür yana yakıla saç uzatma yöntemleri arıyorum..saçlarım çok yavaş uzuyo birde gidip omuz hizamda kestirince olmadı pek yakışmadı bana..uzatmak istiyorum..yarında mısır çarşısına gidicem şu sinameki dediğiniz ottan alıcam..
merhabaaa bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende kaç gündür yana yakıla saç uzatma yöntemleri arıyorum..saçlarım çok yavaş uzuyo birde gidip omuz hizamda kestirince olmadı pek yakışmadı bana..uzatmak istiyorum..yarında mısır çarşısına gidicem şu sinameki dediğiniz ottan alıcam..