- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
bende 3 hafta önce sinamekiye başladım fiytonun sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum ama henüz gözle görülür bi uzama söz konusu değillll
çokta umutlanma canım ama dinlendirme döneminde uzama elde ettm biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 hafta önce sinamekiye başladım fiytonun sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum ama henüz gözle görülür bi uzama söz konusu değillll
canım bir tutam sinamekı, 1 bemıks ampul, 1 kaşık badem yağı yarım çaybardağı su yu kaynatıp bunları karışma ekleyip sürüyorum 2 saat bekliyor yıkıyorum daha öncede yaptım 1 haftada yaklaşık 1 cm uzuyo birde havuçlu bi kür varmış ama yapmadım onu daha![]()
peki bunu biraz cok yapsak sonra banyoya girmeden önce sıkı sıkıversek nasıl olur. olurmuk öyle. sürekli onu kynatmakla falan uğrasmasak
sinamekide 6. hafta ama gözle görülür bi uzama söz konusu değil....
kesinlikle çok bir uzama olmuyor saçlarım döküldü çok azda uzadı hepsi bu
mezoterapi saç uzatmada alaka kuramadım ben dökülme için değilmi o canım?
Merhabalar oncelikle size danismak istedm acaba yardiminiz olur mu diye. Benim saclarim ince telli ve yaglidir bunun yaninda inanlmaz gurdur. Bir gun uyandim ve saclarmda bir incelik hissettm onceleri takmadim havadandir mevsim degisiklifir diye fakat bu sirada saclarmda seyrelme basladi ve inanlmaz bi yaglanma dustan cikiyorum sanki yikanmamis gibi eczaneye ve uc tane dermataloga gittm hicbir sorun yok dediler fakat hissediyorsunuz tabiki gunden gunde icelmeye basladi saclarm fakat dokulme yok dahaKızlar uzun süredir denemediğimiz yöntem kalmadı hepimiz saçlarımız uzasın sağlıklı bakımlı olsun derdindeyiz.Açıkçası derdimiz ortak ve ben şimdi yarın başlıyacağım yeni kürlere yanıma yoldaş arıyorumm hadi kızlar beni yalnız bırakmayın:))
Daha sonra ise bir aktara gittm ve saclarimin inanilmaz tikanik oldugubu revox adli sampuanin ise yarayacagini soyledi. Bende kullanmaya basladm fakat 10. Gunden kupkuru kazik gibi koklerinden acilar gelmeye basladi ve gercekten de o yaglilik kalmadi saclar biraz toparlandi goZenekler tamamen acildi mi bilmiyorum. Tek bildigim yuruyus yaptigimda veya kostuumda sacimdan bir gramne yag ne de ter geliyor buna dair bisey biliyor musunuz cunku okadar kuru ki dipler surttugumde kafama inanilmaz bir ses geliyor ve kokler havadar degil deriye yapismis vaziyette acaba hala saclar tikali oldugu icin olablr mi,Merhabalar oncelikle size danismak istedm acaba yardiminiz olur mu diye. Benim saclarim ince telli ve yaglidir bunun yaninda inanlmaz gurdur. Bir gun uyandim ve saclarmda bir incelik hissettm onceleri takmadim havadandir mevsim degisiklifir diye fakat bu sirada saclarmda seyrelme basladi ve inanlmaz bi yaglanma dustan cikiyorum sanki yikanmamis gibi eczaneye ve uc tane dermataloga gittm hicbir sorun yok dediler fakat hissediyorsunuz tabiki gunden gunde icelmeye basladi saclarm fakat dokulme yok daha
Bir de soyle bir durum var herkes fark ediyor saclarimdaki degisikligi yani bu sampuandan sonra matlasti mesela notmalde gun asiri yikama ister saclarm ama okadar fena ki kosuyorum terletmek icin veya yaglandin diye kafamin ici yaniyor gibi bir his ama disari ne bi gram yag ne de ter geliyor boyle bisey gormedim cok caresizim artk inaninki doktorlar hicbir sekilde bisey onermiyor bisey yok diyip yolluyorlar buyutecle mi bakilir gozeneklere hepsi de bunu yapti tesekkurlerDaha sonra ise bir aktara gittm ve saclarimin inanilmaz tikanik oldugubu revox adli sampuanin ise yarayacagini soyledi. Bende kullanmaya basladm fakat 10. Gunden kupkuru kazik gibi koklerinden acilar gelmeye basladi ve gercekten de o yaglilik kalmadi saclar biraz toparlandi goZenekler tamamen acildi mi bilmiyorum. Tek bildigim yuruyus yaptigimda veya kostuumda sacimdan bir gramne yag ne de ter geliyor buna dair bisey biliyor musunuz cunku okadar kuru ki dipler surttugumde kafama inanilmaz bir ses geliyor ve kokler havadar degil deriye yapismis vaziyette acaba hala saclar tikali oldugu icin olablr mi,
Tavsiyeniz uzere nane kurunu de yaptim fakat artk hormonal mi diyorumBir de soyle bir durum var herkes fark ediyor saclarimdaki degisikligi yani bu sampuandan sonra matlasti mesela notmalde gun asiri yikama ister saclarm ama okadar fena ki kosuyorum terletmek icin veya yaglandin diye kafamin ici yaniyor gibi bir his ama disari ne bi gram yag ne de ter geliyor boyle bisey gormedim cok caresizim artk inaninki doktorlar hicbir sekilde bisey onermiyor bisey yok diyip yolluyorlar buyutecle mi bakilir gozeneklere hepsi de bunu yapti tesekkurler