Benimle uğraşan hocam...

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Özel hayatımda ki sorunlar yetmezmiş gibi bir de iş le ilgili sorun yaşıyorum
Hocalarımdan biri kafayı takmış durumda nedeni ise bölüme akrabası olan birinin alınmasını istiyordu diğer hocalar beni tercih edince sınavıda ben geçince ben girdim ama beni huzursuz etmeye çalışıyo kendisi
Mesela Bir hafta önce bir görev verdi bana bölümde bile kimsein pek bilgisinin olmadığı sıkıntılı bir iş bende yaptım ve mail attım ona çeşitli bahanelerle bir haftadır beni uğraştırıyor, tamam illa ki eksiklik var ama ilk kez yapıyorum ben ne yapabilirim!
Madem amacın öğretmek o zaman eksikliklerimi gider
Bugün yine mail atmış sen tezini nasıl verceksin hala bir sonuca varamadık vs vs
Oysa tezimle ne alakası var bana verdiği iş bambaşka birşey
Depresyona girdim resmen, anlatıp rahatlamak istedim ama rahatlamam mümkün değil

Takmamaya çalışın kafanıza. Sizi eleştirmek için her zaman bir şey bulacak, o yüzden yaptığınız işten siz eminseniz eleştirilerini işinize veya şahsınıza yönelik algılamayın.
Özel sektörde de mobbing uygulayan bir sürü yönetici var maalesef. Üniversitede buna karşı durmanız daha da zor olur diye düşünüyorum.

Mümkün olduğunca kulaklarınızı kapatın, içinizden yav he he deyin geçin. Şikayet etme durumunuz yoksa yapacak başka şey yok.

Bende kendi kendime öyle diyorum takmak istemiyorum ama işte moralim bozuluyor elimde değil

Bosver boyle manyaklarla dolu turkiyede universiteler senle bir ugrasir iki ugrasir bir muddet sonra bikar baktiki eline birsey gecmiyor, eger cidden mantiksiz alakasiz isler yaptiriyorsa sana hocana anlat o sana nasil davranman konusunda yol gosterecektik, sonucta sen alinmissin bu saatten sonra ne yapabilirki ?

Birşey yapamaz ama canımı o kadar sıktı ki anlatamam yani onun verdiği işi öğrenmemin bana faydası olur gereksiz bişey değil ama işte sıkıntılı bir iş ve kimseninde bi bilgisi yok kitaptan ne bulduysam onu uyguladım beğenmedi kendisi o zaman öğret değil öi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…