• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Evetttt ilk gunumu yaziyorum:) bir elma yedim biraz oyalandktan sonra 2ekmk biraz peynir 5 zeytn yesillikten olusan kahvalti ogle disardaydim bi diyet biskuvi bi muzlu sut 4 kuru kayisi uc avuc kuruyemis(burayi abrtigimi biliyorum ama lanet olasun ki hasta oldum tatli istegini bole bastirdim:( aksamda bi kepce corba iki yesilcay ictim suyumu ictim iki saatte yurudum ;) siz neler yaptiniZ

Evetttt ilk gunumu yaziyorum:) bir elma yedim biraz oyalandktan sonra 2ekmk biraz peynir 5 zeytn yesillikten olusan kahvalti ogle disardaydim bi diyet biskuvi bi muzlu sut 4 kuru kayisi uc avuc kuruyemis(burayi abrtigimi biliyorum ama lanet olasun ki hasta oldum tatli istegini bole bastirdim:( aksamda bi kepce corba iki yesilcay ictim suyumu ictim iki saatte yurudum ;) siz neler yaptiniZ

Bende sabak 2 dilim ekmek , peynir ve yeşillik yedim. Öğlen 6 yemek kaşığı gelecek kadar taze fasulye ve elma yedim . Akşam da ağır olmasın diye 4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 4-5 kaşıkta taze fasulye yedim akşamı erken yedim o yüzden sonradan açıktım onun içinde 1 elme yarımda nar yedim :1:

Bende sabak 2 dilim ekmek , peynir ve yeşillik yedim. Öğlen 6 yemek kaşığı gelecek kadar taze fasulye ve elma yedim . Akşam da ağır olmasın diye 4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 4-5 kaşıkta taze fasulye yedim akşamı erken yedim o yüzden sonradan açıktım onun içinde 1 elme yarımda nar yedim :1:

Ooooo cokk iyii hisediyorum kilo vercz:) bn su aldigim kayisili cayi iciyorum icine elma sirkesi corek otu tarcin attim tadi fena degil:) bugun cok dikkat etcem; )

sabah mekiğimi çektim 4 5 tane zeytin küçük peynir ve ekmek ucu yedim ( ekmeğin ucu hep benimdir) :1: öğlen içinde patlıcan közledim ondan yiyecem az ekmek yok :50:

çok motive oldum tartıya çıkmayacam diye çok direndim ama dayanamadım artık pazara kadar tartılmak yok bakalım ne kadar gidecek :)

Benceee verceksiniz yaaa inaniyorummm pes etmeyin sakinnn!!!!! yeni tartimi aldimmm hadi hayirlisi kilomu solemiyorum hastayim biraz fazla cikiyo:))))

Evetttt ikinci gunumu yaziyorum; ) gozumu ac actimmm iki avuc kuruywmia 6 girisini 4 kayisi yedm( baktim cok kuruyemia yiyom depoya kaldirdim;) ogle bi salcali ekmek yogurt peunir yesillik aksamda bi corba cacik haslanmis yumurtayla yapilmi salata;) sizleriiu gorelimmmm;)

Bende sabah yine 2 dilim ekmek peynir ve yeşilliklerden oluşan kahvaltı ( çay sevmiyorum o yüzden içemiyorum :ssz: )
Öğlen biraz sebze yemeği ve 3-4 kaşık kadar yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam 2 elma 4-5 kaşıklık sebze yemeği 2 dilimde ekmek birazda yoğurt Elmalar küçüktü yemekten yaklaşık 10 dk önce yedim açlığımı bastırsın diye :1: :1: :1:

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 1.58 buyunda 60 kiloyum, göbegım fılan fazlaca var. zayıflamam gerekıyor, boyumda kısa zaten :25: bugün bütün vücut ölcülerimi aldım spora baslıycam evde oldugu kadar videolarla fılan, yesıl cay ıcıyorum gunde ıkı bardak cıvarında. az yıyıyorum seker-tuz ve ekmegı hıc yememeyı dusunuyorum. yağları yakıyomus yogurt yıyorum gunde bı kase, yine bagrsak calıstırıyomus kuru kayısı yıyorum 3-4 tane, akşam 6 dan sonrada bısey yememeye dıkkat edıyorum uamrım zayıflarım, ama tek basıma olunca olmuyo bende sızınle bırlıkte diyetıme devam edebılır mıyım ? :53:

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 1.58 buyunda 60 kiloyum, göbegım fılan fazlaca var. zayıflamam gerekıyor, boyumda kısa zaten :25: bugün bütün vücut ölcülerimi aldım spora baslıycam evde oldugu kadar videolarla fılan, yesıl cay ıcıyorum gunde ıkı bardak cıvarında. az yıyıyorum seker-tuz ve ekmegı hıc yememeyı dusunuyorum. yağları yakıyomus yogurt yıyorum gunde bı kase, yine bagrsak calıstırıyomus kuru kayısı yıyorum 3-4 tane, akşam 6 dan sonrada bısey yememeye dıkkat edıyorum uamrım zayıflarım, ama tek basıma olunca olmuyo bende sızınle bırlıkte diyetıme devam edebılır mıyım ? :53:

Yaşıtımı buldumm :1: :1: Bende 16 yaşındayım 2 gün önce başladık bizde
Hedefin kaç ??

Back
X