• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Bende sımdı yaptım 40 dk spor çok yoruldum :37: ip de atlamak çok inceltiyomus diye duydum ama benim nefesım daralıyo 50 zor yapıyorum, millet 500'lerden bahsedıyo :43:

yavaş yavaş yükselir o sayılar sen devam et :1: veeeeeeee bugün kahvaltıdan sonra 64ü gördümmmmmm :))))))))))))

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr 64.9 çıktım kendimi çooook iyi hissediyorumm ki bu bide tok karna tartıldığım kilom :))):21::21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52:

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 1.58 buyunda 60 kiloyum, göbegım fılan fazlaca var. zayıflamam gerekıyor, boyumda kısa zaten :25: bugün bütün vücut ölcülerimi aldım spora baslıycam evde oldugu kadar videolarla fılan, yesıl cay ıcıyorum gunde ıkı bardak cıvarında. az yıyıyorum seker-tuz ve ekmegı hıc yememeyı dusunuyorum. yağları yakıyomus yogurt yıyorum gunde bı kase, yine bagrsak calıstırıyomus kuru kayısı yıyorum 3-4 tane, akşam 6 dan sonrada bısey yememeye dıkkat edıyorum uamrım zayıflarım, ama tek basıma olunca olmuyo bende sızınle bırlıkte diyetıme devam edebılır mıyım ? :53:

Tabikudeee hosgeldinnnn; )) beraber olunca insan motive oluyo sahsen bn ne yedigimi gece yazacgimi dusunup dikat ediyom:))

Bende sımdı yaptım 40 dk spor çok yoruldum :37: ip de atlamak çok inceltiyomus diye duydum ama benim nefesım daralıyo 50 zor yapıyorum, millet 500'lerden bahsedıyo :43:

Yegenimin ipinii getirmistim kucuk geldiii:))) yuruyus bene coj etkili oluyo yag baawnimse toplandigi icin direk gidiyo diyet olsa yuzumden gider ama yuruyuse bayiliyorum:))telime pedometri insirdim gunde 10 bin adimmm!!!!:-D:-D:-D

Kizlarrr yaaa sabah acligima uyaniyom resmenn ne oluyoi ya aksam altidan sonra bisey yrmiyom ondan mi acbaaa???

yok canım değil çok yemeye alışmışız az yiyince doymuyoruz :1: alışacaz inşallah ben akşam meyve çerez falan fazla kaçırdım eşim yüzünden :17:

yok canım değil çok yemeye alışmışız az yiyince doymuyoruz :1: alışacaz inşallah ben akşam meyve çerez falan fazla kaçırdım eşim yüzünden :17:

;))) aksam degilde sabah sorun benim onuda cozecem ins:))yurta tekin oda arkdaskarim gelmeden ki gelince bosta gelmiyolar:( diyete alistirmaliyim kendimi:)

Yegenimin ipinii getirmistim kucuk geldiii:))) yuruyus bene coj etkili oluyo yag baawnimse toplandigi icin direk gidiyo diyet olsa yuzumden gider ama yuruyuse bayiliyorum:))telime pedometri insirdim gunde 10 bin adimmm!!!!:-D:-D:-
D

Valla buralarda yürüyüş yapılabılıcek alan yok, :47: hangi şehir ve semttesınız sız ?

Son düzenleme:
yavaş yavaş yükselir o sayılar sen devam et :1: veeeeeeee bugün kahvaltıdan sonra 64ü gördümmmmmm :))))))))))))

ciddi misiiin :D bende 59 u gördüm ama bizim tartı arada saçmalıyo yani pek inanmadım dogrusu :52: 60 dan sayıyorum yıne kendımı :32:

Back
X