Benimm çeyizlerimm :) ..bshhrm

bshhrm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
4
0
16
İstanbul
Forumu ne zamandır takip ediyorumda yazmak bugüne kısmet oldu
Bende kendi cicilerimi eklym dedimm
Şuan nişanlıyım .. 2013 eylül gibi planlıyoruz aksilik çıkmazsa
1 yılı geçti estikçe gördükçe fln aldım bişeyleri Hatta bazılarını unuttum bile koymadıklarım olucaktr eminim Aklıma geldikçe eklerimm :)
Ama şimdi önümde çok uzun bi süre kalmadığı için hızlandırıcam artık eksiklerimi tamamlamayı Gerçi eksik kısmı hep dilimin ucunda durucak gbi :)
Şimdilik aklıma gelenleri internetten resimlerini bulduğum kadaryla paylaşmak istedimm
Umarım beğenirsinizz

Tü tü tüütü Maşallah :)

Misafir yemek takımımm(platin gözükmüş ama bunun gold u), çkb takımım, ve swarovski taşlı bardak setimm

Günlük yemek takımım (kırmızı olan),
kahvaltı setim fakat bu benzeri kendisini bulamadım :) (Kahvaltı setinin içinde yemek takımı ve buna benzer çatal kaşığı hediyesiydi)

Misafirlerim için bnm için çook özel olan pasta servis setim

Çelik, teflon tencere takımlarım, günlük seramik pilav tenceresi ve minik çorba yemek tencerelerim

Biev baharatlık takımım, yağlık sirkelik

Bardaklarımm (kelebekli çay badaklarının pembe olanı :)

Tchibo süzgeçlerimm, kesme tahtalarım, Bernardo buna benzer servis setim ve nihalem

Dondurma kaşıklarım, süt şişelerimm ve tuzluğum

Tupperlarımm

Askılar, çerçeveler, kitap tutacağım, tepsiler, pembe vileda takımım ve desenli moplar, bardak altlıklarım, Nicer Dicer

Nevresimlerim, yine benzeri pike takımım :) pikem, yatak örtüm, tek kişilik nevresimim ve battaniyem

Elektrikliler ve annemin yıllar önceden ayırdığı buna benzer mısır patlatma makinam :)

İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallahhh

hepsi çok güzeller.mutlullukla sağlıkla kullanın inşallah.özenle alınmışlar.düğünede pek bişe kalmamış.eksik hiç bitmez.ben 12 yıldır evliyim hala oda güzelmiş buda iyiymiş dediğim şeyler oluyo.burdan görüpte aldığım can&canan kaşıklarından bende aldım harikalar..onlar içinde istanbul tiryaki çay bardağı seti peşindeyim araştırıyorum şu aralar..benimde hiç bitmeyecek çeyizim güzel anılarla kullanın hepsini...

Canım maşallah diyeyim çok hoş bir çeyiz olmuş Allah güzel günlerde sevdiklerinle doya doya kullanmayı tadını çıkarmayı nasip etsin inşallah

her şeyin harika canım çok beğendim mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullanırsın inş

mutlulukla kullanman dileğiyle bütün eksiklerini gönlünce tamamla :)

herşeyin çok güzelmiş, sende olan şeylerin bazılarından bende de var, özellikle tupperlar. yatak örtülerine bayıldıımmm.... :)
bir de bu zamana kadar english home ve vintage tarzı moda idi ancak bu sene italyan modası ön plana çıkıyomuş ben baktım çok beğendim. bana ilham veren bi butik otel var oraya bakıp bakıp çarşıya çıkıyorum :) burdan da paylaşıyım çok güzel bence :)
Home - www.lacapriasuitehotel.com herşey harika burda dekorasyon açısından. ben de balayına da burayı düşünüyorum hatta biraz pahalı gerçi

dayanamadım resimleri atayım dedim ben bayıldım bu stilee... :)

Eklentiler

• $3502544.webp
    9 KB · Görüntüleme: 121
  • $alacati-la-capria-suite-hotel-260344.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 132
  • $7247982.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 113
  • $446263912206Q1681W58926106646.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 102
canım topiğin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel ve şık güle güle aşkla kullan inş.

herşeyini güle güle kullan canım sanırım sen pembecisin

Pembeee
Çok güzeller güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, mutlulukla iyi günlerde kullanın.

Maşallah hepsi çok güzeller, bir o kadar da şık
Güzel, mutlu günlerde kullanman dileğiyle

Son düzenleme:
Baharatlık takımın çok hoş :) Hayırlı olsun güle güle kullan.

hepsı cok sık yemek takımları bardak takımları falan cok havalı hele pasta setı cok kokoş battanıye bıle leoparlı cok sıklar gule gule kullan sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…