vay vay bayan mükemmel anneler gelmiş
zaten herkes sorunca çok mükemmel. r o zaman etrafta niye bu kadar mutsuz çocuk var onu bilmiyorum

konu sahibi siz ona rahat rahat küfür edin egonuzu tatmin edin diye konu açmamış
kadınlar kulübünün bilir kişi kadrosu burada annesi tarafından dört yıldır aranmamış ki bu ne demek anneniz sizi dört yıldır arayıp sormuyor merak etmiyor yani eşiyle o evde duramadığı için nikahla evlenen, kendisi sevmediği yetmiyormuş gibi babasının sevmesine dahi izin vermeyen korkunç bir anneyle yetişmiş bir kadının psikolojisinin turp gibi olduğuna tüm yaptıklarının şımarıklıktan olduğuna karar verdi
konu sahibi eğer oldukça kötü bir anne olsa bu yaptığında sorun bile görmez bu durum için üzülmezdi değil eşi tarafından yedi sülalesi tarafından uyarıldığı halde ayrım yapmaya devam eden erkek çocuklarını şımarttıkça şımartan tipler var biraz deşsek burada ki insanları ne hikayeler çıkar
annen babam abimi çok seviyordu beni okutmadılar onu okuttular bütün malları erkek kardeşimin üstüne yaptılar diye kaç hayat biliriz
tek fark burada anne kızına düşkün
demiyorum ki kadın melek oğluna hissettikleri bile affedilemez belki ama belli normal düşünemiyor bir psikologla görüşmeden evvel burada da konu açıp kimseye yazamayacaklarını yazacaktı belki eleştirilecekti sonuna kadar farklı bakmaya çalışacaktı oğluna oğlunun abisi olmadığını kızının da ezilen kendisi olmadığını fark edecekti
ama konu açtığında karşılığında bol bol hakaret ve beddua duydu
oğlunu bana ver çok iyi bakarım diyenler de
hiç gidip kendi çocuğu olduğu halde yetiştirme yurdundan çocuk almayı düşündünüz mü mesela yada çok kötü anne babalarla yetişmek zorunda kalan dilendirilen on yaşında çalıştırılan hortumla dövülen çocuklardan birini ?
burada okuduğumuz evleneceğim adamın beş yaşında kızı var onla çok ilgileniyor ya bize gelirse konuları nereden geliyor
bilemiyorum