püskürtcüm su sözün benımle aynı dusuncede ve duyguda oldugunu gosterıyor
Brad Pitt'in oyunculuğunu da oldukça başarılı buldum. Film boyunca beni etkileyen şey, Pitt'in gözlerindeki ifade oldu.. Makyaj hilesi miydi bilemiyorum.. Ama eğer değilse, bugüne kadar fazla ciddiye almadığım Pitt'le, bundan sonra daha yakından ilgilenmem gerekiyor demektir..
kesınlıkle aynı seylerı dusunuyorum brad pitt benı cok etkıledı hıc yakısıklı bulmazdım bazıları delı dıyecek belkı ama delikafaduldenyanı cok samımı soyluyorum brad pitt deyınce ayyyy fılan yapanlar olurdu cok gulerdım kaydirigubbakcemile3 gercekten bakısları yuzundekı ıfadeler ve genclestıgı donemlerde gıt gıde yakısıklı oldu be yasositosositoeşimle beraber ızledıgım ıcın pek bı seslı yorum yapmadımsırnaşık şey burda ıcımı dokeyım bareee... bı de oyunculugunu konusalım brad pitt in daha önce hiç bir filmi ilgimi çekmemişti ama bu fılmde rolu cok guzel oturtmus ustune tebrıkler yaniii:icecream:
Film güzeldi ama o kadar uzundu ki geç vakitte eve dönemeyeceğim için
son 15 dk.falan izleyemedim
İzleyen arkadaşlar o kısmını anlatabilir mi?
Ya.. bak unutmuşum yazmayı..
O saat hikayesi neydi öyle ya!
Olmaz böyle bir şey.. Çok etkilendim çok..
Acaba Fitzgerald da kitabında hikayesini böyle mi yazdı yoksa senaristin mi eklemesi..
Saati yapan adamın, istasyonda yaptığı konuşmayla, yani ilk 3 dakikada ben filme girdim zaten.. yerimseniben
Saat bence de çok önemliydi.Bir edebiyat uyarlaması olduğunu bilmiyordum ve amerikalı bir senaristten pek de beklemediğim bir şeydi daha sonra araştırıp kısa bir öyküden uyarlandığını okudum filmi başka bir kimliğe sokmuş gerçektende:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?