Benle degil onunla evleniyorrr!!!nedenn???

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
73
İstanbul
Mrblar.iki gundur icinde bulundugum ruh halini ve yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.benim 4 yil giden guzel bir iliskim vardi yaklasik 4 ay once ayrildik.bu sure icinde hep ayriliklarimiz olurdu ama ayriliga dayanamaz barisirdik bu son ayriligimiz farkli oldu onu seviyodum onunda beni sevdigini dusunuyodum eski
Sevgilim sorumsuz baba parasi yiyen bir tipti biz tanistigimz zaman ailesinin ona kurdugun ikinci isi de batirmisti bosluktaydi beraberdik bazi seylerle bas etmesi icin hep destek oldum ona.universite sinavina girmistim 2010 yilinda ona da israr ettim
Gir diye acikogretimden oku bir meslegin olsun diye sinavdan sonra ayri kalmistik bir sure sonra bir baktim bir sehirde universite de dandik bir bolum kazanmis okumaya gidecekmis tamam
Dedim yine devam ettik bu arada 31 yasindaydi universiteye baslarken sirf is olsun diye okudugu belliydi .ailesiyle tanismistim sevmistim onlari herseye ragmen onu seviyodum hic baskasini sokmadim hayatima .iki gun once onun iki arkadasiyla karsilastik bir kafede arkadaslari onun sozlendigini baharda evlenecegini soyledi beynimden vurulmusa dondum ama arkadaslarina belli etmedim bu halimi ne kadar zordu benim icin tahmin edersiniz.yillarca ben evlilik adami degilim sorumsuzum soyleyim boyleyim diyen adam 3 aydir tanidigi biriyle sozlenmis bu erkekler neden boyle en zor zamanlarinda yaninda oldum yillarimi verdim bu yapilan sey bana cok buyuk haksizlik kaldiramiyorum...

seni değil onu sevmiş yapıcak birşey yok sende hayatına devam et .kısa sürede evlenebilior zaten insanlar bende 6 ayda evlendim .tanıma olayına gelince kimini 3 günde tanırsın kimini yıllar geçse tanıyamazsın o yüzden zamanla alakası yok .sen kendi hayatına bak boşver .

anlattığın tarz olayları o kadar çok duyar oldum ki anlamak imkansız... madem evlenmeyi düşünmüyosun neden kısa süre sonra evlenme kararı veriyorsun yada neden senin gibi yıllarını alıyorsun bir bayanın. Hatta yakın zamanda bir arkadaşımın başına geldi hemde bu adiliği yapan bir bayan ayrıldılar 3 ay sonra evlilik haberi geldi bize...yazık yaptıkları resmen adilik...Allah sizin yolunuzu açık etsinn

Kaldıramıyorum diye birşey yok.
Kaldıracaksın ve sorumsuz, beceriksiz hatta seni haketmeyen birinden kurtulduğun için şükredeceksin bir zaman sonra.

sen yılları vermişsin onun için çabalamışsın sonucunu bak

böyle bi adam zaten koca olamaz sorumluluk yok ki

neden diye kendini yiyip bitirme haketmiyormuş zaten seni

Beni uzen tarafi pat diye arkadasinin soylemesi o kadar sasirdim ki uzulmuyorum diye rol yapmak cok zor geldi icim icimi yedi.bir insan bu kadar kolay degisir mi benim tanidigim adamsa evlilik lafini duydugunda tripten tribe girerdi bu kadar zaman emek degistirmeye calismak hepsi bosmus

Bence de sorumsuz biriymiş.
Şu andan itibaren kendini şükretmeye zorla. Bir zaman sonra zaten şükredeceğini düşünüyorum. Tıpkı benim gibi.

Beni uzen tarafi pat diye arkadasinin soylemesi o kadar sasirdim ki uzulmuyorum diye rol yapmak cok zor geldi icim icimi yedi.bir insan bu kadar kolay degisir mi benim tanidigim adamsa evlilik lafini duydugunda tripten tribe girerdi bu kadar zaman emek degistirmeye calismak hepsi bosmus

boş olur mu hiç ya seninle evlenseydi 31 yaşına gelmiş ama sorumsuzun teki evlilik zor olurdu onunla öyle düşün

elbette uzun yıllar beraberlikten sonra üzülüyor insan ama belki de bu kadar kısa sürede evlenmesinin altında başka birşey vardır bilemezsin ki

o da arkadaşının densizliği boşver gitsin

bazı kızlar bu konuda usta oluyor canım nasıl yapıyorlarsa bilmiyorum şıp diye evliliğe ikna edebiliyorlar erkekleri
üzme kendini
daha iyileri çıkar karşına

3 ayda biriyle evlenmeye kalkan boyle bir adamda sevgi mevgi yoktur mutlaka altında baska nedenler yatıyordur

Son düzenleme:
bak canım sana birşey anlatayım 17 yaşındaydım gözümü onunla açtım 6 yıl süren birliktelik sonucu ayrıldık,nelere göğüs germedikki bunca yıl,ailesinden herkes bana gelinimiz diyordu ,ailemde kabullenmişti.çok tutkulu bir aşk yaşadık ,ben onsuz o bensiz nefes alamazdık ,ayrıldık yıllarca hasret kaldık birbirimize ne o evlendi ne ben ,ben artık mutlu olmak ve hayatıma brini sokmak istiuordum ve oldu da ,biriyle tanıştım ve güzel bir beraberlik yaşadım
onu unutmaya çalışıyordum ,4 yıl sonra çıktı karşıma gel evlenelim dedi ,biz vazgeçemeyiz birbirimizden dedi ,ama koca 4 yıl geçmişti ve ben beraber olduğum kişiyle nişanlıydım ,dönmedim tabi evlendim ,benden 1 ay sonra evlendi ,benim bi kızım onun oğlu oldu ,ama içimde bir yerlerde hep bir uhde kaldı,onunda kaldı eminim ,eşimle 7 yıldır evliyim ve iyiki evlenmişim ,yani unutuluyor bir şekilde ,acı çekiyorsun ama yeni bir hayat kurunca hatıralarda kalıyor eskiler
bence sende unut gitsin ,madem bu kadar kısa sürede biriyle evliliğe karar vermiş ,seni unutmuş ,sende boşver,yeni bir hayata başla ..abla tavsiyesi ..

Evet iyi olmak alttan almak bunlar bos cabalar .keske bana senle evlenmek
İstemiyorum deseydi ama bu zaman icinde evlenirsem sadece senle olurdu zaten gibi bos seyler demeseydi hicbir zaman evlilik heveslisi gibi gozukmedim ondan kaybettim sanirim

Boşver unut demek bile yersiz zaten herşey çoktan sona ermiş tatlım... adam mutlu mesut başkasıyla gününü gün ediyor nişanlı ve neden nasıl diye sorgulama... kabullen hayatına onsuz yön ver yoksa boşu boşuna yıllarca sızlanarak ömrünü tüketirsin

bir yerde okumuştum bir bayan bir erkeğin evlilik konusunda çok fazla üzerine gittiğinde erkek ilk başta karşı koyma eğiliminde oluyor ya da istiyorsa kabul ediyor. Kız kabul etmeyen erkeğin üstüne her gittiğinde erkek biraz daha kaçıyor. Daha sonra ilişkileri bitip erkek başka bir kızla tanıştığında bilinçaltı devreye giriyor ve eski kız arkadaşlarının sözlerini tekrarlayıp evlenmesi gerektiğini söylüyor. Erkek de bu kararı kendinin verdiğini düşünürek kısa zamanda evleniyormuş...

Kader inancınız varsa siz de bilirsiniz ki insanın doğum ve ölüm zamanıyla evleneceği kişi asla değişmezmiş.
Düşünün bi, ama dışardan bi gözle bakıp da sevdiğinize öyle düşünün.
Sizce evlenelicek bi adam mıydı gerçekten?
Bi ömür tahammül edebilir miydiniz ona?
31 yaşına geldiği halde sırf zaman geçirmek adına üniversite okumaya çalışan boş beleş bi adamdan bahsediyorsunuz.
Böyle bi adam baba olabilir miydi çocuklarınıza?
Ya da sırf "verdiğiniz emekler hatrına" sizinle evlenseydi, evliyken yarı yolda bıraksaydı sizi daha mı az mutsuz olacaktınız o zaman?

Allah sizi seviyor bence, ve şuan ne kadar canınız yanıyor olsa da şüphesiz o daha fazlasından korudu sizi.
"O kadar emeğime rağmen neden ben değil de o" diye düşünmeyi bi kenara bırakın önce.
Çünkü hiçbir erkek birisiyle evlenmeye karar verdiği zaman verilen emeklerin karşılaştırmasını yapmaz.
Ki evlilik lafını duyduğunda şekilden şekle giren bi adam söz konusuysa, onunla yapılan evlilik de çok sağlıklı olmaz.
Rabbim sizi ona layık görmemiş.
Şükredin ve yolunuza daha sağlam adımlarla devam edin. :ssz:

böyle bir adamla evlenmediğin için kınalı kurbanlar kesmen lazım senin, şükret senden uzak olduğuna şaşkınsın kırgınsın ama bunlar geçecek

Back
X