Benle degil onunla evleniyorrr!!!nedenn???

Mrblar.iki gundur icinde bulundugum ruh halini ve yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.benim 4 yil giden guzel bir iliskim vardi yaklasik 4 ay once ayrildik.bu sure icinde hep ayriliklarimiz olurdu ama ayriliga dayanamaz barisirdik bu son ayriligimiz farkli oldu onu seviyodum onunda beni sevdigini dusunuyodum eski
Sevgilim sorumsuz baba parasi yiyen bir tipti biz tanistigimz zaman ailesinin ona kurdugun ikinci isi de batirmisti bosluktaydi beraberdik bazi seylerle bas etmesi icin hep destek oldum ona.universite sinavina girmistim 2010 yilinda ona da israr ettim
Gir diye acikogretimden oku bir meslegin olsun diye sinavdan sonra ayri kalmistik bir sure sonra bir baktim bir sehirde universite de dandik bir bolum kazanmis okumaya gidecekmis tamam
Dedim yine devam ettik bu arada 31 yasindaydi universiteye baslarken sirf is olsun diye okudugu belliydi .ailesiyle tanismistim sevmistim onlari herseye ragmen onu seviyodum hic baskasini sokmadim hayatima .iki gun once onun iki arkadasiyla karsilastik bir kafede arkadaslari onun sozlendigini baharda evlenecegini soyledi beynimden vurulmusa dondum ama arkadaslarina belli etmedim bu halimi ne kadar zordu benim icin tahmin edersiniz.yillarca ben evlilik adami degilim sorumsuzum soyleyim boyleyim diyen adam 3 aydir tanidigi biriyle sozlenmis bu erkekler neden boyle en zor zamanlarinda yaninda oldum yillarimi verdim bu yapilan sey bana cok buyuk haksizlik kaldiramiyorum...

neden böyle bir adamın arkasından iç çekiyorsun ki
boşver
allah kurtarmış seni :ssz:

O kadar cok gordum ki biriyle senelerce beraberlik yasayip bn evlenmeyi dusunmuyorum diyip de sonra ayrildigi an gidip baskasiyla evlenen.. Bunun nedenini bilim adamlarinin arastirmasi lazim bence.. Kadinlari anlamak zor derler bi de.

bir yerde okumuştum bir bayan bir erkeğin evlilik konusunda çok fazla üzerine gittiğinde erkek ilk başta karşı koyma eğiliminde oluyor ya da istiyorsa kabul ediyor. Kız kabul etmeyen erkeğin üstüne her gittiğinde erkek biraz daha kaçıyor. Daha sonra ilişkileri bitip erkek başka bir kızla tanıştığında bilinçaltı devreye giriyor ve eski kız arkadaşlarının sözlerini tekrarlayıp evlenmesi gerektiğini söylüyor. Erkek de bu kararı kendinin verdiğini düşünürek kısa zamanda evleniyormuş...

bendede tam tersi oldu
ben evlilikten kaçıyordum kamil bana baskı yapıyordu
tek bir defa bile evlilik konusunu açmamışımdır ona

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yıllarca emek verdim, 10 yıl ilişki 8-9 yıl gel gitler. Ondan başka birini düşünmedim bile yanımda, ne yaparsa arkasında oldum. Kurduğu işten, aldığı eve, yediği ekmeğe kadar her şeye kattım emeğimi. Geçtiğimiz yıl evlendi...

İnsanın içi acıyor, şimdi düşünüyorum üzüntüm sevgiden mi, çok kesin konuşamasam da hayır diyorum bazen. Üzüntüm emekten, giden zamanımdan, heba olmuş ömrümden. O hayatıma girdiğinde 15 yaşındaydım, şimdi 35. Sen çok şanslısın 4 yılla kurtarmışsın paçayı.

Olmadı mı olmuyor bunu kabullenmek ve böyle birinden kurtulduğuna şükretmek lazım. Yaralarım iyileşiyor, gerçi zaman geri döndüremem bir daha asla o yaşlara dönmeyeceğim. Ama dersimi aldım diyelim. Bir söz duymuştum; X den next olmaz ! Gerçekten öyle, duygularını, emeğini hak edecek birine ver. Evlilik kısmet işi diyorlar ya çok doğru, kısmetinde o değilse ne yapsan olmuyor.

Arkanda bırak her şeyi, insan yediği kazığı asla unutmuyor, şu cümleleri onlarca kez yazdım bu forumda belki hala hazmedemedim ama yaşam devam ediyor. Seni hak edene ver yıllarını, Allah yardımcın olsun ...

Son düzenleme:
Onu boyle ikiyuzlu karektersiz biri oldugunu ogrendigim an zaten bitti benim icin baskasiyla hayal ettigim
An bitti icimde. Bende cevremde cok duyuyodum uzun iliskiden cikan erkeklerin
Kisa surede evlilik karari aldigini basima gelecegini hic dusunmezdim .

Onu boyle ikiyuzlu karektersiz biri oldugunu ogrendigim an zaten bitti benim icin baskasiyla hayal ettigim
An bitti icimde. Bende cevremde cok duyuyodum uzun iliskiden cikan erkeklerin
Kisa surede evlilik karari aldigini basima gelecegini hic dusunmezdim .

canım süre meselesi değil inan bana .insanı tanımakla güvenmekle ilgili .zaten kaçırdığın adamda öle ahım şahım biri değil üzülmene bile değmez .bence hayatına bak .

Bir ilişki,her zaman ilişki bittiği zaman bitmez.
Bazen gönül bağı,çok daha önce kopmuş olur.
Kör topal sürüklenen ilişki,uzadıkça uzar.
Yani ayrılalı 4 ay olmuş ama kalbinde bitireli daha uzun süreli olabilir.

Neden diyorsun.Onunla evlenmek istemiş,aslında bu kadar basit.
Seni aldatmamış,ilişkiniz bitmiş.O da yeni bir ilişkiye başlamış ve O kişiyle evlenmeyi düşünmüş.

Ne kadar süre sonra evlenseydi üzülmeyecektin mesela ?
Senin acın hafifleyene kadar mı,sen unutana kadar mı,sen başkasını bulana kadar mı...

Gerçekçi olmak lazım.
Seninle 4 yıl birlikte olması,seninle evlenmek zorunda olması anlamına gelmez.
Senden ayrılınca başkasıyla evlenemeyeceği anlamına da gelmez.

Üzülmeni anlıyorum ama sana haksızlık edildiğini düşünmene katılmıyorum.

1 yıl sonra da olsa 4 yıl sonra da olsa o haberi duyduğunda üzülecektin canım
ve kara haber tez duyulur misali, o haberi umarsızca hatta gülerek gelip biri sana söyleyecekti mutlaka, o arkadaş olmasa başka bi arkadaş..

Canım bence bu sana Allah'ın bir lütfu.. Kendin ağzınla diyorsun baba parası yiyor, doğru düzgün bir mesleği yok , sorumsuz bir tip. Eee bununla evlensen nolucaktı ki? Malesef sevgi karın doyurmuyor.. Hem o adam seni sevmıyormuş, demekki evlenseydin bile seni ilk bulduğu kadınla aldatacaktı, yada başından savurup atacaktı.. Olaya daha farklı açılardan bakmaya çalış.. Onu bir tarafa koy ve hayatına devam et.. Sana layık insanları sev.. Kimse unutulmaz değil tabi sen vazgeçmesini bilirsen..

Valla arkadasida gulerek soyledi bu haberi bana cok ilginc insanlar ya sanki benim duygularim yok o kadar olgun biriyim kalbim kirilmiyor benim ustelik ben o insanin konusunu bile acmadigim halde bazi insanlar cok dusuncesiz o arkadisini da hayatimdan cikardim zaten .

Valla arkadasida gulerek soyledi bu haberi bana cok ilginc insanlar ya sanki benim duygularim yok o kadar olgun biriyim kalbim kirilmiyor benim ustelik ben o insanin konusunu bile acmadigim halde bazi insanlar cok dusuncesiz o arkadisini da hayatimdan cikardim zaten .

bu kadar olgun bi insansın ama ''Neden benle değil onunla evlenıyor?'' diyorsun..? deme çünkü gerçekten o senin layığın değil , söz konusu olan şahısta takdir edilecek bi karakter yok.. Arkadaşların sırf sana inat olsun diye onun konusunu açabilirler, onun hakkında konuşmak istemediğini söyle onlara.. Gerisini boşkoy.

sorumsuz bi insandı diyosun bi huyunu daha öğrenmiş oldun karaktersizmiş de, bu adamla evlenip napıcaktın canım kurtulduğuna şükret

Hayırlısı hakkınızda.
Böyle bir tipi siz değil, başkası hakediyormuş demek ki.
Siz daha iyilerini hakediyorsunuz kimbilir.
Bazen kayıp sandıklarınız kayıp değildir, onlar hayatınızdan çıkmalı ki,
daha iyisi sizi bulsun.
Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı kişileri çıkarsın karşınıza inş.

ben buna çok benzer bir olay yaşadım, biz evlenmeyi planlıyorduk çocukluk arkadaşıydık derken sudan bir sebepten ayrıldı bir yıl geçmeden başkasıyla evlendiğini öğrendim.
hayat benim için o anda bitti yaşayamam insanların yüzüne bakamam sandım ilk aylar çok zor geçti. o yüzden sana söylenecek hiçbir teselli sözü şuanda bir işe yaramayacak sen kendi yaralarını kendin saracaksın. erkeklere güvenin azalacak belki kendine bile. ama geçecek zor olacak ama geçecek. benim olayın üzerinden 3 yıl geçti hayatıma ondan sonra sevebileceğim biri girmedi ama şuanda dönüp arkama baktığımda tüm kızgınlığım tüm hırsım geçti, o zamanlar anlamıyordum ama şimdi düşündüğümde iyiki olmamış devam etseydi mutsuz çiftler arasına girecektik hayatım boyunca onun toplamak zorunda kalacaktım. gerçekten her şerde bir hayır vardır ilerde üzülmendense şimdi üzülmen daha iyi inşallah karşına daha iyi bir insan çıkar.

kadınım dediği kadına sahip cıkmayan erkekten hayır gelmez! bosver senin başın yanmamış diyorum ben.. o kıza 6 ay sonra ne olacağını kim bilebilir_?

Mrblar.iki gundur icinde bulundugum ruh halini ve yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.benim 4 yil giden guzel bir iliskim vardi yaklasik 4 ay once ayrildik.bu sure icinde hep ayriliklarimiz olurdu ama ayriliga dayanamaz barisirdik bu son ayriligimiz farkli oldu onu seviyodum onunda beni sevdigini dusunuyodum eski
Sevgilim sorumsuz baba parasi yiyen bir tipti biz tanistigimz zaman ailesinin ona kurdugun ikinci isi de batirmisti bosluktaydi beraberdik bazi seylerle bas etmesi icin hep destek oldum ona.universite sinavina girmistim 2010 yilinda ona da israr ettim
Gir diye acikogretimden oku bir meslegin olsun diye sinavdan sonra ayri kalmistik bir sure sonra bir baktim bir sehirde universite de dandik bir bolum kazanmis okumaya gidecekmis tamam
Dedim yine devam ettik bu arada 31 yasindaydi universiteye baslarken sirf is olsun diye okudugu belliydi .ailesiyle tanismistim sevmistim onlari herseye ragmen onu seviyodum hic baskasini sokmadim hayatima .iki gun once onun iki arkadasiyla karsilastik bir kafede arkadaslari onun sozlendigini baharda evlenecegini soyledi beynimden vurulmusa dondum ama arkadaslarina belli etmedim bu halimi ne kadar zordu benim icin tahmin edersiniz.yillarca ben evlilik adami degilim sorumsuzum soyleyim boyleyim diyen adam 3 aydir tanidigi biriyle sozlenmis bu erkekler neden boyle en zor zamanlarinda yaninda oldum yillarimi verdim bu yapilan sey bana cok buyuk haksizlik kaldiramiyorum...

Sözlenmiş olduğu kız için üzüldüm..
Ama sizin adınıza sevindim..
Ne yapacaksınız böyle bir karakteri..
Kurtulmuşsunuz..
Hayat güzel.. Yaşam devam ediyor..:29:

yaşadığın olyın aynısını bende yaşamıştım. benim de bir arkadaşım "ayy duydun mu x evleniyomuş" demişti. bende "napayım sevineyim mi şimdi "demiştim o şaşkınlıkla.

şimdi ben de evlenmek için gün sayıyorum. bazen düşünürüm iyi ki x benimle ayrılmış. şahsen nişanlımı tanıdıktan sonra çok şanslıymışımda bitmiş demiştim.
Eminim senin karşına da sana böyle düşündürecek biri çıkacaktır.

tanımak ömür boyu süren birşey bana göre her ortamda farklı huylarını görebılıyorsun insanın.....o insan sana baştan kendını bellı etmiş sen inadına düzeltmeye calısmıssın ama olmamış bence üzülme olmuyorsa daha iyisine layık oldugun içindir
diğer kız içinde gercekten üzüldüm

Hayırlısı olsun..Rabbim böyle uygun görmüş.Razı olup şükredeceksinki seni daha iyisiyle mükafatlandırsın...

Madem evlenmiceksin sevmiyorsun ne diye bir insanın 4 yılını alırsın bu zamanda ne kadar tanımışta evlenmeye karar vermiş işte kimseye ederinden fazla değer vermiceksin kimbilir onun için neler yapmışsındır yazk gerçekten yazık...
Gerçekten çok üzüldüm hemde çok. Güçlü olaya çalış.Umarım en yakın zamanda sen igerçektten sevecek adam gibi biriyle karşılaşır ve çok mutlu olursun arkadaşım...

Back
X