Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar lazerle yüzümdeki 4 benı aldırdım ve yüzümde cukurluk olustu.2 ay oldu aldıralı.kökleri derin oldugu lazerle derine inildi.birde üstüne benler yenılendı psikolojım bozuldu..şimdi estetik dikişle tekrar aldırıp diktirmek ıstıyorum..bu cukurluklar benı mahvediyor
Bende çene altımda küçük biben vardı lazerle aldırdım çok memnunum benimki çok derin değildi çok koyu renkli bi ben değildi tam çene ucundaydı bi ay felan izi durdu şimdi çok hafif kızarıklık var ama çok iyi oldu
Ben de şu an sizinle aynı durumdayım üzerinden baya zaman geçmiş ama ne durumda yüzünüz bende de iki tane çukur kaldı 1,5 ay oldu aldıralı çok pisman oldum
kızlar lazerle yüzümdeki 4 benı aldırdım ve yüzümde cukurluk olustu.2 ay oldu aldıralı.kökleri derin oldugu lazerle derine inildi.birde üstüne benler yenılendı psikolojım bozuldu..şimdi estetik dikişle tekrar aldırıp diktirmek ıstıyorum..bu cukurluklar benı mahvediyor