benlerimi aldırmam gerekiyo cok kotu gozukuyo yardım edin

ruyasnck

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
143
26
18
28
kucuklugumdn beri yuzmde cok bn var suan 16 yasndayım cok buyudüler ve yenileride çıktı yüzmde 18 tane ben var. izmirde oturuyorum hasteneye gittim almıyoz dedi ilgilnmediler cildiyeye gitmistm. arastrdm lazerle ve ameliyatla alınıyomus bazıları iz kalıyo diyo bazıları cok az kalıyo dıyo. İzmirde ...... devlet hastenesinde plastik cerrahi alıyomus ama ameliyatla iz kalırmı bilmiyom.Bilen varsa yardm etsn ne olur

ben ufacık bi cihazla yaptırmıştım geçen sene işlemimi ameliyatı hiç bilmiyorum plasma enerji diye bir cihaz

Ben de seneler once aldirdim dort tane ben.igne ile uyusturup lazerle mi yakti yalan olmasin sormadim bile nasil olacak diye.tek istedigim onlardan kurtulmakti izi bile dusunmedim.bi tanesinin izi kaldi azicik ama orada koca bi ben gormektense raziyim varsin kalsin.eski resimlerimi gormek bile istemiyorum simdi.

devleti mesh ediyorlar kesilip alınanı lazerle iyi sonuç alamayanlar var çukur oluşup dolmuyormuş dolguyada ayrı bi tedavi olunuyormuş .bende düşünüyorumda çok çok araştırıyorum...

Benlerin et benimiydi ve yuzndemiydi

Peki bna nereye gittigini doktorunu mesj olarak atrmisn
Canim sen nerdesin bilmiyorum ama ben antalya da yasiyorum.doktorum kubilay yucel.dermatolog kendisi burda klinigi var orda aldirmistim.hatta doktor bile arastirmadim kuzenim sivilceleri icin gidiyodu bi gun yaninda bende gittim alalim dedi aldirdim geldim.

Ben de ameliyat ile aldırdım. Arkadaşım ameliyat ile aldırmış ve yüzünde hiç iz yok nerdeyse. O cesaretle gittim üç tane aldırdım, korkacak hiç bir şey yok, hiç acı vermiyor

Ben de ameliyat ile aldırdım. Arkadaşım ameliyat ile aldırmış ve yüzünde hiç iz yok nerdeyse. O cesaretle gittim üç tane aldırdım, korkacak hiç bir şey yok, hiç acı vermiyor
Merhaba yüzünüzde iz kaldı mı acaba şu an ne durumda yazabilir misiniz memnun kaldınız mı sonuçtan

Merhaba yüzünüzde iz kaldı mı acaba şu an ne durumda yazabilir misiniz memnun kaldınız mı sonuçtan
Merhaba .Çok hafif bir kızarıklık var ama dikkatli bakilmazsa anlaşılmıyor bile. Valla çok memnun kaldım sonbahar i bekliyorum yine aldiracagim.Siyah siyah ben sen iyidir bence

Merhaba .Çok hafif bir kızarıklık var ama dikkatli bakilmazsa anlaşılmıyor bile. Valla çok memnun kaldım sonbahar i bekliyorum yine aldiracagim.Siyah siyah ben sen iyidir bence
Ne kadar oldu aldıralı peki fotoğraf paylaşabilir misiniz nolur;( doktorunuz kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…