• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benliğimi kaybediyorum

Konu sahibi ile aynı konuya sahip değilsiniz adam narsisten çok çakal sizi kaz görmüş yolmus durmuş.Her kavgada susan narsist değildir benim eşimde susar olay büyümesin ister 19 .seneyi devirdik. Bir şekilde orta yolu bulduk ......
Allah bozmasın.ağzımın payını çok güzel verdiniz.oturdum aşağıya.teşekkür ederim haddimi bildirdiğiniz için.

Evliliğiniz oturana kadar bu tarz şeyler olabilir. Annelerimizle kardeşimizle aynı evde kavga ediyoruz elin adamıyla mı etmiycez. Sana tavsiyem kavga anında evden çık git ya da duşa gir ne biliyim biraz zaman geçsin öyle oturup konuşun.

Bence o kadar iyi niyetli değil.safi niyetler içinde sırf kavga etmemek için susan masum bir adam imajı alamadım ben anlatılanlardan.kavga etmek istemiyor değil, kadın hata yapsın da ibre ona dönsün diye sinsi sinsi bekliyor. Baştan sona sussa tamam diyecektim ama sonradan suçlayarak cevap veriyormuş.
Oda bir insan, melek değil, kadın car car bagiracak hala susacak mi, böyle sessiz adamlar da bir yerde patlıyor o zaman da hiç iyi olmuyor. Yani herkesin bir bam teli vardır. Cevap vermiyor diye karşısındakinin söylediklerini duymuyor değil ya, söyleyip bırakmak lazım o alacağını alır yoksa boyle kavga çıkinca haklı olan haksız duruma düşüyor işte.

Back
X