Benm gibi stresli hamilelik geçiren varmı nasıl bunu yenebilirim

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Kızlar yardım edin lütfen çok stresli hamilelik geçiriyorum

Herşeyi kendime sıkıntı yapıyorum ağlayasım geliyor
Elhamdulillah hamilesiniz.rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin size ve bizlerede ins.yasadiginiz durum hormonlarinizdan buyuk ihtimalle..kendinizi sakin tutmaya yavrunuza zarar vermemeye calisin.siteyi tararsaniz yerinizde olmak isteyen onlarca anne adayi var.karninizdaki yavruyu da uzmemeye calisin lutfen...okuyabiliyorsaniz kurani kerim okuyup namaz kilin.dua edin.rabbim gonlunuzu ferahlatsin ins..

Canım allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Bende öyleyim hep stresliyim cocuk dogunca nasıl bakarm nasil yaparm bunu stesini yasiyorum simdiden gecende iki gün boyunca durup durup agladım icimden geliyordu agladm
Arkadaş haklı aslında sürekli dua edelim içimizden. Allah yardımcımız olsun canım Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Kitap oku dua et. Senin durumunda olmak isteyen nice insan var. Ins gecer bu stres halin canim

Kızlar yardım edin lütfen çok stresli hamilelik geçiriyorum
Kuzum yapma boyle niye bu kdr stres?. Oyalanacak biseyin yok herhalde.... Boyama kitaplari var al onlardan boya kafan dagilir.
Ne kdr guzel ve ozel bir duygu... Allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin

Kuzum yapma boyle niye bu kdr stres?. Oyalanacak biseyin yok herhalde.... Boyama kitaplari var al onlardan boya kafan dagilir.
Ne kdr guzel ve ozel bir duygu... Allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet canım sürekli evdeyim düşük riskim var rahat hareket bile edemiyorum Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaş haklı aslında sürekli dua edelim içimizden. Allah yardımcımız olsun canım Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Amin amin insallah canım duami hep ederim rabbim kabul etsin ama aglayinca rahatliyorum icimdeki sıkntı gidiyor

Evet canım sürekli evdeyim düşük riskim var rahat hareket bile edemiyorum Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin
Canim bende evdeyim benim riskim var... Progestan aliyorum ecopirin multivitamin be folikasit... Stresa yapma Allah buyuk insallah saglikla evlatlarimiza kavusavagiz...
Kanaman mi oldu en son ne zmn gittin dr a? Takvime gore 9 ama dr a gore 8 haftaligim...

Canım bende progestan kullanıyorum imom omega kullanıyorum folik asit 10 gün önce kanamam oldu gece bugünde kontorele gitdim canım. Benim kide 5 gün büyük 9 hafta 5 günlük şuan inşallah canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…