- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var şuanda nişanlı eylül de düğünü olan biriyim. Nikahimizda yeni kıyıldı. Nikah kiyildiktan sonra arkadaslarimizla bir yere gittik oturduk filan evlerimize döndük. Eşim in kendi işi bu yuzden de herkese göre daha yoğun daha tempolu çalışıyor. Bizim Nikahımız cuma günü oldu ve bugun pazar buluşmak istedim onunla ama işe gideceğini söyledi hatta kahvaltiya gidelim sonra iş yerimd geçerim dedi. Bayram üstü yoğunlar. Bende kabul etmedim nikahimiz hafta ici kıyıldı ve bu ilk pazarimiz gibi evlendik artik bi yerde bana da ilgi göstersin benimle olsun istedim. Çok keredir sordum pazar pazar pazar diye her seferinde iş yerinde olacağını söyledi. Ve önceki pazarlarda da son 2 aydir işleri vardi hep az az buluştuk dugun oldu işi oldu vs tüm gün vakit geciremedik. En azindan bu hafts benim olmaliydi diye düşünüyorum. Bu arada aldatma veya baska seyler yapma gibi bi durum yok işini burda soylemiyorum ama gercekten yogun ve is yeri evime cok yakin hatts yanimz ugra da biseyler bakalim bile dedi. Yalan söyleyecek biri degil onu biliyorum aklimda öyle seyler yok zaten ama hep iş düşünmesi de beni kizdiriyor. Tamam ekmek paramiz anliyorum ama sen benim yanimda degilsen ben be yapayim ekmegi diyesim geliyor. Bu sefer cok kizdim cunku kac haftadır az görüşüyoruz bu pazar evliyiz ama yine gorusemiyoruz. Bu arada dedigim gibi kendi isi ve eleman eksikligi oldugu icin bu kadar yoğun yoksa boyle değildik ve hafta ici bulusssak bile cok vaktimiz olmuyor o yuzden pazar gunu musait oluyor. Artik kac haftadir o da yok. Bulustuk yine ama az az görüştük. Ben abartiyomuyum bilmiyorum ama bu zamanki tartismalarimizin cogu is yogunlugu yüzünden. Bi yandan kendime sakin ol diyorum diger yandanda yeter artik diyorum. Dugun olana kadar ayri evlerde olsakta sonucta evlendik ve bi özel olduğumu hissettirmesini istiyorum ilgi bekliyorum. Akşam iyi geceler yazmadim şimdi günaydın yazmayi da düşünmüyorum. Eşim kavgaları uzatmaz gece küsse sabah hic birsey yokmus gibi msj atar yada yanindaysam 5 dk sonra unutur ama ben öyle degilim. Suanki düşüncem de nasil olsa nikah kiyildi artik olayina dondurmesin yazmiyim madem isi var bayramda boş olacak o zamanda ben gorusmiyim diyorum. Diger yandan da bu kadarına gerek varmi diye düşünüyorum. Bilmiyorum arkadaslar belki düğün stresi bunalmislikta var isin icinde onerilerinizi ve benim düşüncemi nasil buluyorsunuz yorumlarinizi bekliyorumm