• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartiyorum? Ilgisizmi?

Pazar pazar pazardan sonrasını okuyamadım, davranışınız çok cocukça geldi kusura bakmayın. Adsm da keyfinden o kadar çalışmıyordur di mi? Biraz anlayış lütfen. Bundan sonra tüm pazarlar sizin. ;)

Adam ilgisiz falan değil bal gibi de abartmışsın. Düğün yapılacak para lazım adam haklı. Ki işi olmasa bile her dakika senin yanında olmak zorunda değil. Şimdiden bunaltma adamı bu kadar

Pazar pazar pazardan sonrasını okuyamadım, davranışınız çok cocukça geldi kusura bakmayın. Adsm da keyfinden o kadar çalışmıyordur di mi? Biraz anlayış lütfen. Bundan sonra tüm pazarlar sizin. :KK66:
Esim disardan birine yok diyemeyen kimseyi kirmayan biri. Simdi bir tanıdığı gitse bi yemege cikalim dese birakir cikar. Bana gelince bunun olmamasi beni cok yoruyor

Çok abartmışsınız gereksiz yere adam zaman ayırmış zaten beraber kahvaltı yapalım sonra işe geçim demiş. Ne güzel işine sahip çıkıyor. Benimde eşim yoğun çalıştığında sabah kahvaltıya götürür öğleden sonra ikimiz de işlerimizi yaparız. Evliliği simdiden kendinize zehir etmeyin şimdiden adamı bunaltmayın

Evlendikten sonra da böyle olur. Bazen sevmek yetmiyormu tahammülsüzlüğüm nedeb diye soruyorum. Herkes çalışıyor herkes ayni dertte ama o birsz daha şanslı ki kendi işi beni ihmali beni cok yoruyor. Personeli benim hafta sonu ailemle planim var diyo ona izin veriyor. Madem bu kadar yoğun ve önemli bi hafta kimseye izin vermesin. Onlar aile onalr önemli de bi benmi gereksizim diyorum
Neden kendine fazladan personel almıyor ?

Kendi işyeri olan biri maddi açıdan rahat olsa da sorumluluğu çok çok fazla..buna bende kolay alışamamıştım ama anlayış göstermek gerekiyor çünkü işin başında olmayınca işler aksıyor..herşey yolunda da gitse bazen karşı taraf ödemeyi aksatıyor bu durumda işvereni zora sokuyor..şunu unutmayın ticaret al-sat değil sadece..dönen bir para olmaz ise yani satıştan gelir birkaç gün bile aksasa işverenin giderleri ödenmek zorunda..en basitinden sigorta primleri,işyeri ödemeleri kişisel borçlar vs.. makina arızası çıkıyor mesela..yedek parça gerekiyor vs vs kısacası ticaret iyi kazandıran fakat olmadık giderleri yada aksaklılar çıkan risklide bir iş.
Size hak veriyorum tabii vakit geçirmek istemek en doğal hakkınız ama ticaretle uğraşanlar "işkolik" olmak zorunda deyim yerindeyse çünkü bizzat başında durulmazsa işler yürümüyor ve siz şikayet ettikçe eşinizden alacağınız tek yanıt "anlayışsızdın,dırdırcısın" olacak..zaten tüm uygun vakitlerini sizinle geçirecek ama sürekli işinden şikayet ederseniz sırf tartışmamak adına eve gelmek istemez..çok tepki göstermeden "şu günde bizim olsun mu" şeklinde yaklaşırsanız siz kazanırsınız..
Tele cevap vermemeniz çocukça olur..kim niye liseli kaprisleriyle uğraşsın onca iş güç arasında..anlayış + tatlı dil kullanırsanız hem evliliğinizin ilk zamanları güzel geçer, hemde ikinizin de alışma süreci kolay olur..bu srada mutluluklar dilerim.

Neden kendine fazladan personel almıyor ?

Sigorta primi + yemek ücretinden kar elde etmek adına minimum işçi çalıştırılır..küçük hesaplar gibi görünse de maliyeti ince hesaplamadan geliri arttıramazsınız..ticaretin açılımı gerçek manada bu.

İşi yoğun diye her lafın arkasına eklemissin.
Demekki adamın işi yogun : D
Sana karşı ilgisiz hissediyorsan başka tabi.
Evlenince daha beter olur.

Kendi işyeri olan biri maddi açıdan rahat olsa da sorumluluğu çok çok fazla..buna bende kolay alışamamıştım ama anlayış göstermek gerekiyor çünkü işin başında olmayınca işler aksıyor..herşey yolunda da gitse bazen karşı taraf ödemeyi aksatıyor bu durumda işvereni zora sokuyor..şunu unutmayın ticaret al-sat değil sadece..dönen bir para olmaz ise yani satıştan gelir birkaç gün bile aksasa işverenin giderleri ödenmek zorunda..en basitinden sigorta primleri,işyeri ödemeleri kişisel borçlar vs.. makina arızası çıkıyor mesela..yedek parça gerekiyor vs vs kısacası ticaret iyi kazandıran fakat olmadık giderleri yada aksaklılar çıkan risklide bir iş.
Size hak veriyorum tabii vakit geçirmek istemek en doğal hakkınız ama ticaretle uğraşanlar "işkolik" olmak zorunda deyim yerindeyse çünkü bizzat başında durulmazsa işler yürümüyor ve siz şikayet ettikçe eşinizden alacağınız tek yanıt "anlayışsızdın,dırdırcısın" olacak..zaten tüm uygun vakitlerini sizinle geçirecek ama sürekli işinden şikayet ederseniz sırf tartışmamak adına eve gelmek istemez..çok tepki göstermeden "şu günde bizim olsun mu" şeklinde yaklaşırsanız siz kazanırsınız..
Tele cevap vermemeniz çocukça olur..kim niye liseli kaprisleriyle uğraşsın onca iş güç arasında..anlayış + tatlı dil kullanırsanız hem evliliğinizin ilk zamanları güzel geçer, hemde ikinizin de alışma süreci kolay olur..bu srada mutluluklar dilerim.
Çok güzel bi yorum teşekkür ederim. Şu günde bizim olsunmu diye o kadar çok yaklaştımki anlatamam. Tatli dillr olmuyor kavga etsek yine olmuyor bundan bunalmış durumdayim. Birde o hemen unutur ama ben unutamam bu seferde uzatan taraf benmisim gibi oluyor.

yeminle ben daraldım.

al bi kitap git işte yanına. yalnız kalıyprum orda diye asıl sen fedakarlıl yapmıyosun. adam seni görmek için gel iş yerime diyor sen de yok vakit ayırmıyo diyosun. en azından adam çözüm bulmaya çalışıyo ama sen yanaşmıyosun.
bi de böyle bak istersen olaya.

Ee tamam iste pazar sabahi kahvalti yapariz ancak o kadar zamanim var demis. Cidden evli olup ayni evdeylende pazar sabah kahvaltidan sonra işe gidebilir degil mi

yeminle ben daraldım.

al bi kitap git işte yanına. yalnız kalıyprum orda diye asıl sen fedakarlıl yapmıyosun. adam seni görmek için gel iş yerime diyor sen de yok vakit ayırmıyo diyosun. en azından adam çözüm bulmaya çalışıyo ama sen yanaşmıyosun.
bi de böyle bak istersen olaya.
Anladiginiz gibi degil. Ben işim oldugunda gidiyorum sadece yanina. Oda eksigimiz var gel bak diye cagirdi. Sonraya ertelenebilir oldugu icin gitmedim. Normalde yanina gidip butun gun orda duramam. Onceden beraber calisiyorduk ve oraya gidip butun günümü geciremem isim olduğunda bile zor gidiyorum. Oda zaten oyle gideyimde orda durayim istemez rahat edemez.

Çok güzel bi yorum teşekkür ederim. Şu günde bizim olsunmu diye o kadar çok yaklaştımki anlatamam. Tatli dillr olmuyor kavga etsek yine olmuyor bundan bunalmış durumdayim. Birde o hemen unutur ama ben unutamam bu seferde uzatan taraf benmisim gibi oluyor.

Adam yoğun çalışıyor ve çalışmakta zorunda kendi işi mesaisi yok yani ve dediğim gibi işkolik oluyorlar farkında olmadan..değiştiremeyeceği bir durum olduğundan kavga ettiğinizde üzerinde durmuyor çünkü ona göre ortada dert edilecek birşey yok..tipik erkek beyni :) aynısı bende de var o yüzden sizi anlıyorum ve başlarda sizin gibiydim..sonraları yani uygun vakitlerde telafi eder merak etmeyin..cumartesi tüm günü planlamışken çıkan minicik bir arıza yada nakliyede çıkan sorun yüzünden gitmesi gerektiği oldu..o yüzden herdaim alternatif planım vardır :) size tavsiyem hayat herşeyin üzerinde durulamayacak kadar kısa..eşinizin öyle biri olduğu gerçeği size duygusuz gelmesin..her durumu çok uzatırsanız evlilikte huzuru yakalayamazsınız..pireyi deve yapmayın bunu öğrenin onlar olaya düz mantık bakarlar işim var,çalışıyorum sanki eğlenmeye mi gittim der..sizse, beni anlasın istersiniz ama anlamaz :) anlamayacakta :) o yüzden sorunları uzatmamayı,işkolik bir adamla evli olduğunuzu ve h. sonları tek başına da plan yapılabileceğini kendinize öğretin çokta mutlu olun.Sevgiler.

bu erkekleri bu kadar sikmayin ya.hem yogun diyosunuz hemde benimle ilgilensin.az kaldi evleneceksiniz zaten o zaman istemediginiz kadar cok olacak sizinle.simdiden yapmayin allah askina

Öğle oldu illaki yemek yiyecek gidip hadi yemeğe çıkalım ve ya yemek sipariş edelim beraber yiyelim diyebilirsin. Sana tavsiyem yetinmeyi öğrenmen olacak. Hiç bir şey yokken böyle davranırsan evli iken pazarları arkadaşlarına ayıran bir eşin olur. İyi düşün. Evlendiğine göre artık çocuk değilsin.

Bu kadar uzun yazinin ozeti; biz evlendik, daha bu hafta evlendik, yeni evlendik, bizim daha ilk haftamiz, evlendik biz, yeni evlendik.. allah adama sabir versin yavrum.. bu kadar daraltirsan iki haftaya kalmaz bosanma karari aldim dersin.. sende bir ise mi giriyorsun, okula mi giriyorsun ugrasi bul kendine..

Sektör ne bilmiyorum da şu an piyasa çok hareketli bayram, okullar açılacak, Yaz sonu herkes tatilden dönüyor. Kasım-aralık olduktan sonra durulacak.
Belli ki o da istediği halde çıkamıyor. Elemanı olsa çıkardı değil mi?
Akşam bir yemeğe çıkarsınız olmazsa..

Biraz hoşgörülü ol canım sende adamın işi varmış. Gel diyorsa git. Hatta güzel bir sürpriz yap. Birşeyler al tatlı turu al mesela ağzımızın tadı bozulmasın diye aldım de.

Back
X