Benmi Abartıyorum ? Lütfen Akıl Verin ...

Kiz ne Facebook'un da ne instagraminda hic bir hesabinda ekli degil zaten.oyle kimseyle gorusmiceksin diyen bi tipte degilim arkadasi tabiki olabilir.ama bu durumda normal olmayan seyler seziyorum ee madem kiz kardesin di ben neden tanımıyorum diyorum oyle samimi bi muhabbetim yoktuki diyor.ee 1 gece demi kardes oldunuz diyorum benim art niyetim yol deyip yeminler ediyor.
Yeminine bile guvenim kalmadi artik.

O dershaneye tekrar gidecek mi sevgilin.
Gitmeyecekse tetikte ol eklediği kişilere bak, gidecekse de o kızla ister kardeşce ister başka türlü görüşürsen beni unut de.
Belki kızın sevgiline karşı bi niyeti vardır, sevgilinin suçu yoktur belki.
Biraz uzak dur bu ara
Evde teli kapa birden bire açma 4 5 saat merak etsin biraz
Bu ara abartmadan kaybol ortalıktan bi kaç kere arasın ulaşamasın ama bu arada o zaman diliminde bi kaç fotoğraf çek ki
Sana güvenmiyorum nerdeydin dediğinde kanıtın olsun evdeydim de mesela arkanda saat olsun saati görsün :)
Hem güvenini kaybetme hem meraklansın.:)

Arkadaşlar Merhaba

Erkek arkadaşım 3 yıldır veremediği aöf derslerini vermek için bu sene dershaneye gitti... Herneyse sınavlar oldu bitti dershanenin balosu varmış açıköğretim dershanesinin otelde. Ben güzel bir dille gitmeni istemiyorum dedim . Nedeni ise balo yapıp eğlenicek bi durumda deği yani mezun oldugu bile belli değil 2 dersi düşük geldi vizede aynı dershaneye 2 senedir gidiyor.
Benim gitmemesini istememim sebebi dershane ortamını begenmemem.Çok gereksiz yere samimi herkez biribiryle.Bu benim sözümü hiç duymamlıktan gelip bi güzel süslenip püslenip gitti oteldeki balosuna.
Az önce faceye girdim balo bileti 70 tl imiş . Bundan benim hiç haberim yok dedim sen bolaya gitmek için bu kdr paramı verdin dedim çünkü uzun zamandır bana primleri alamadıkları için sıkısık oldugundan kredi kaerını ble zor ödediğinden bahsediyordu. benim de tuhafıma gitti açıkcası hem sıkıntı çekip hem 70 tl verip gereksiz bi baloya gitmek .
Ve tartışma kavgaya dönüştü benmi çok abartıyorum yoksa erkek arkadaşımın yaptığı şey gayet normal mi?

Bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ve 3 yıldır beraberiz:43::43:

gitmek istemiş gitmiş bu kadar karışılmaz bence eşi olsan neyse bence abartıyosun bana sevgilim paran yok alışveriş yapıyor derse bıkarım ondan hele erkekler hiç tahammül etmez diyim ben sana

Arkadaşlar Merhaba

Erkek arkadaşım 3 yıldır veremediği aöf derslerini vermek için bu sene dershaneye gitti... Herneyse sınavlar oldu bitti dershanenin balosu varmış açıköğretim dershanesinin otelde. Ben güzel bir dille gitmeni istemiyorum dedim . Nedeni ise balo yapıp eğlenicek bi durumda deği yani mezun oldugu bile belli değil 2 dersi düşük geldi vizede aynı dershaneye 2 senedir gidiyor.
Benim gitmemesini istememim sebebi dershane ortamını begenmemem.Çok gereksiz yere samimi herkez biribiryle.Bu benim sözümü hiç duymamlıktan gelip bi güzel süslenip püslenip gitti oteldeki balosuna.
Az önce faceye girdim balo bileti 70 tl imiş . Bundan benim hiç haberim yok dedim sen bolaya gitmek için bu kdr paramı verdin dedim çünkü uzun zamandır bana primleri alamadıkları için sıkısık oldugundan kredi kaerını ble zor ödediğinden bahsediyordu. benim de tuhafıma gitti açıkcası hem sıkıntı çekip hem 70 tl verip gereksiz bi baloya gitmek .
Ve tartışma kavgaya dönüştü benmi çok abartıyorum yoksa erkek arkadaşımın yaptığı şey gayet normal mi?

Bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ve 3 yıldır beraberiz:43::43:

Canım 1 yıl boyunca sıkıntı çekmiş 1 gün değişiklik yapmak istemesi normal, zaten o balodan sonra dershane diye bir şey kalmıyor ortada, bu kadar kıskançlık sadece sana ve ilişkine zarar verir, bence biraz abartmışsın :29:

Tejrara teşekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin.
Çok büyük kavgalar ettik ben ilk fotoğrafı gördüğümde kiz hatira olsun demis o istedi dedi ama sonra ayni kizla fotoğrafinin bitane olmadigini gördüm. Insanlar elbet fotigraf cektirebilir ama kizlar o kiz her fotoda benimkine sokulmus resmen sonra araştırdım kizin hesaplarını buldum kiz instagram hesabina yuklemis fotoyu.
Benim ki diyorki benim onla hic bir sekilde samimiyetim yok diyor isterse seni arasin diyor ama insan samimi olmadigi bi insanla kac foto cektirir kim onnla olan fotoğrafını instagrama koyar tek onu koymus bide.
Benim bu ise aklim basmadi biz yazin yuzzuk takicaktik bi kizin sana oyle yaklasmasina sokulmasina nasil izin verirsin diyorum benim kotu bi niyetim yoktu dio ölmüş kardesinin uzerine yemin etti :(
Annesi aradi daha sonra beni oda uzulme bu kdr kizim sen olgun birisin onn kotu niyeti yok biliyosn diyor.

Eger inaniosan yazık sana. Bunu atlatmanin tek yolu var. Sende aynisini yapcaksin. Dogum gunu patrisi vs yokmh senin arkdslarinin karisik? Varsa filan yada eglence hemem suslen puslen o kizlar nasildi aynen ole.. git resim cekil erkeklerle. Ve gorsun bunu facete.ama bunu yapcaksan ayrilmayi goze alcaksin! Eger ayrilirsa senden bu hareketinden dolayi sen dersin ki ona "ben zaten ayrilmistim senden ama nasil bir duyguymus yasatmak istedim". Ha ama biraz sknti yaparsa ve senin bilerek yaptigini anlarsa devam edersiniz cnku zaten nasl bi duygu oldugnu anlamistir bidaha yapmaz die dusunuorum. Hemde sende o sekilde eglenmis olcagin icin bence sartlar esit olur..

Bu arada ben eski sevgilimi intikam alarak unutmustum.. unutmayi geçiyorum yaptiklarini hazmedemiyordum. Ne zaman intikam aldim ve icim rahatladi yani. Sen ister ayril ister ayrilma bisey yapmazsan bu cocugun yaptigi sana koyck surekli. O yzden intikam al. Ayrilsanda rahatlarsin ayrilmasanda sonucta sende yapmis olcaksin. Yinede sen blirsin eger bikac gun kusup barisirsan da daha beterine hazir ol derim

___dega___

Kiz ne Facebook'un da ne instagraminda hic bir hesabinda ekli degil zaten.oyle kimseyle gorusmiceksin diyen bi tipte degilim arkadasi tabiki olabilir.ama bu durumda normal olmayan seyler seziyorum ee madem kiz kardesin di ben neden tanımıyorum diyorum oyle samimi bi muhabbetim yoktuki diyor.ee 1 gece demi kardes oldunuz diyorum benim art niyetim yol deyip yeminler ediyor.
Yeminine bile guvenim kalmadi artik.

Ayyyinanmaaaa yaaa erkeklerrr sirf ayrilmaktan korktuklari icin yemin edior. Sanki onlarin gozunde yemin etmek bizmki gbimi? Ole bi laf istee.. ya belkide gercekten o kizlar bise olmadi tmm mi ama olaylara bak. Izinsiz gidip yaptiklarina bak. Illa sevgili olmasina gerek yok. Belki bi sene iyi olcak ama bi sene sonunda yine baska seyde aynısını yapcak seni dinlemeyip biyerlere gidp eglencek sanki gormedik olelerini. Ciddi soyluyorum ayrilman lazim. Bunu smdk deil ilerde anlicaksin

___dega___

Back
X