Benmi abartıyorum ya? :(

Siz iyi misiniz ya?
22 yaşındayım ben.
Ortaokuldan beri beraberiz.
Üniversiteden yeni mezun olduk.
Şimdi de sıra nişanda..1 ay sonra nişanlanıyoruz.
Şaka gibisiniz. Her şeyi sırayla yapıyoruz.
Biz gayet memnunuz. Ne yani 15 yaşında mı evlenseydik ilişki uzuyor diye? Benim ilişkim sorulmuyor konuda, konu sahibinin sorusunu cevaplamak yerine bana yazmışsınız. Pardon da size ne? Sizi zerre dahi ilgilendirmiyor benim özel hayatım. O sizin probleminiz sürdüremediyseniz, yapacak bir şey yok.
wuhuuu bu ne saldırganlık :KK57: Yaşınız görünmüyor yazıda, haliyle 13 yaşında bir insan daha çocuk olduğu için o yaştan beri sürdüğünü akıl edemedim kusura bakma :D biraz sakin olmanızı tavsiye ederim,niyetim kötü değildi tabiki 15 yaşında evlenme, hatta 22 de çok erken bir yaş daha gençsiniz ;) zaten 13 yaşından 20 yaşına kadar olan kısmı sayılmaz ona pek ilişki denemez yani :)

Hep karşı taraftan bekliyosunuz gibi geldi bana. Adam zaten sevgili olana kadar peşinizden koşmuş daha hala her şeyi ondan beklemenizin gereği nedir. Ne var yani 1 hafta seni göremeyeceğim özlerim bu akşam bi şeyler yapalım mı deseniz. Lütfen bu kız evi naz evi ayaklarını bırakın usandırmayın insanları

Hiç monotonluk yaşamıyoruz.
Aksine ilk yıllar daha durağandı.
Şimdi her şey çok daha iyi çok şükür.
Her ilişki bir olmaz, bir de nasıl ön yargıyı yapıştırmışsınız. İlginç. ☺
Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızdan sizi sevmeyen bir adam profili görüyorum.sizinle geçirdiği zamanı arttırmak istemiyor ,dikkat edin ilişkinizin 9 yıllık olduğunu söylemişsiniz bazen sevginin bittiği noktalarda alışkanlıklar yüzünden bitiremeyiz ilişkilerimizi .

erkeklerın klasık durumu elde ettım tamam bitti...
çok üzerine dusme bırak seni özlesin yavas yavas çek ki kendni o biraz panik olsun. .

Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızdan sizi sevmeyen bir adam profili görüyorum.sizinle geçirdiği zamanı arttırmak istemiyor ,dikkat edin ilişkinizin 9 yıllık olduğunu söylemişsiniz bazen sevginin bittiği noktalarda alışkanlıklar yüzünden bitiremeyiz ilişkilerimizi .

Cidden şakasınız. Konuyu ben açmadım ki. Bizim bir problemimiz yok. Onların ilişkisi 3 aylık henüz.

Back
X