Arkadaslar eşim yurtdışı görevinde.carsamba günü oğlumuzun 1.yaşgünüydü,tek evladımız.çok zor elde ettik oğlumuzu tüp bebekle.ama eşim oğlunun doğmgününü hatırlamadı.dedimki bugün ayın kaçı 6sı dedi.bugün bişeyi unutmadınmı sen dedim.oğlanın doğumgününü gelince kutlamıcazmı dedi.düşündü ama basta.arkadaslar ne olursa olsun askım oğlumuzu öp benim için bugün doğdu falan demesi gerekmezmiydi.sana ne oldu böyle dedim bana verdiği cvp burda hayvanlaştım ben dedi.1haftadır ne o nede ben aramadım.anneler günümüde kutlamadı neymişte bilmiyormuş anneler günü olduğunu ogün.nöbetten gelmiş yatmış falan.biraz önce onun mail sayfasına girdim alman chat sitesinin ismi var reklamlı bişey anlamadım.birde eşim buraya izne geldibir haftalığına 1ay önce.telefonunda bir msj yakaladım.mesaj su ben senin ne önünde ne arkanda olmak istiyorum ben senin yanında olmak istiyorum diye.görür görmez gösterdim mesajı.hemen o numarayı aradı kimsiniz falan dedi.cok rahat konuştu karsıdaki kadında siz kimsiniz falan dedi.ben dayanamadım tabi ertesi günü kadınla telefonla görüştüm kadın eşimi tanımadığını evet bir asker tanıdığı olduğunu söyledi ama bu eşim değil tarife uymuyo.eşimin bana açıklaması yurtdışı görevinde erlerin telefon götürmesi ysakmış.isteyen güvendiği bikaç askere hatlarını takmaları için izin vermiş.onlardan kalmıştır diyo yemin ediyo.ben neye inanacağımı sasırdım.benmi abartıyorum