Şunu unutmaki, ne o sensin ve öyle davranabilir, ne de sen o sun. Dolayısıyla özel günleri kutlamak senin için kaçınılmazdır da onun için değildir. Yani sen hatırlıyorsun diye o da hatırlamak zorunda değilki çünkü o farklı bir insan. Ne olur evlileklerde herkes birbirini olduğu gibi kabul etsin. Ama bizler ne yapıyoruz hep kendimize benzemelerini istiyor, bekliyor olmayınca da mutsuz olup mutsuz yaşıyoruz. Mesaj konusuna gelince, ahhh öyle çok söyleyeceğim şey varki. Ama zaman çalmak lafı uzatarak sıkmak istemiyoruz. Bunu kötü anlamda söylemedim yani seninle ilgisi yok. Kardeşimin başına gelen birşey onu kasettim. Ve sana küçük bir tavsiye. Eğer eşinin böyle bir durumunu netleştirirsen, sonunda yapabileceklerini iyi düşün öyle hareket et. Yani sırf onu yakaladım, yüzüne vurdum, utandırdım, artık beni daha çok sever sayar gibi düşünüyorsan yanılıyorsun. Bunu ona belgeleyip, hala orada onunla kalacaksan unutmaki, onun gözünde daha küçüleceksin. Ama gözümle gördüm, yakaladım ama eyvallah diyeceksen o zaman söylersin. Maalesef kadınlarımız geri dönemediği, yalnız yapamadığı için hem bunu biliyor hem katlanıyor, hem de saygınlığı gidiyor. Birde herşeyi yanlış anlama bence. Mesaj gerçektente yanlış gelmiş olabilir. Herkesin başına gelmiyor mu böyle şeyler. Bence hayatı akışına bırak, bazan gereksiz müdahaleler işleri daha da zora sokuyor canım rahat düşün, iyi düşün iyi şeyler olsun.