benmi abartıyorum :(

NoThing2Lose

Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
72
13
3
Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum

Ay kardesimde boyle olsun insallah :KK73: Tovbe estagfurullah saka yaptim Allah'im.

Tabi ki haklisiniz. O ne oyle insan gicik degilse de gicik kapar kadina. Acaba ablasinin bir problemi sorunu filan var da yalniz kalmasin, kendini kotu hissetmeain diye mi yapiyor. Ki oyle olsa bile denge kurmali. Kuramiyorsa alsin yanina ablasini bir omur diz dize otursun:KK67:

Bir zamanlar bir üye vardı. Görümce derdi bizim bile derdimiz olmuştu. Adını hatırlayamadım. Görümcesi balayına gelmek istiyordu eşide götürmüştü. Balayında korkuyorum diyip aralarında yatmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam okul bahane edip yanlarına taşınmıştı. Belki uç bir örnek oldu ama heryere gelsin demesi hatırlattı. Bol bol evinde göreceğin kesin bu görümceyi.

Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
bence nışanlınızı vazgeciremiyorsanız laf arasında melikeye durumdan rahatsız olduğunuzu ifade edin

Ay kardesimde boyle olsun insallah :KK73: Tovbe estagfurullah saka yaptim Allah'im.

Tabi ki haklisiniz. O ne oyle insan gicik degilse de gicik kapar kadina. Acaba ablasinin bir problemi sorunu filan var da yalniz kalmasin, kendini kotu hissetmeain diye mi yapiyor. Ki oyle olsa bile denge kurmali. Kuramiyorsa alsin yanina ablasini bir omur diz dize otursun:KK67:
ablası degil kardesi melike.melikeyle benim aramda 5 yaş var ama bizi hep aynı kefeye koyuyor sanki ikimizde kardesiyiz

evlenincede aynen devam edecek canım, aynen düşündüğün gibi... sonra sen melikeye uyuz olacaksın, tartışacaksınız. eşin arada kalacak hatta melikenin tarafını tutacak, bol bol kavga edeceksiniz :)
beni tutacağını sanmıyorum kardesi varken.suçunu kabul bile etmiyor beyefendi.ona göre herşey cok normal

ablası degil kardesi melike.melikeyle benim aramda 5 yaş var ama bizi hep aynı kefeye koyuyor sanki ikimizde kardesiyiz

Ay ben ablayim da melikeyi de abla sandim ondan galiba :p

Valla ben deliyimdir, bana bir melike der iki melike der hadi Allah'in hakki 3tur derim 3 melikeyi de der ama 4.de yeri gogu inletirim. Tutarim o melikenin kolundan getiririm benimkinin de elini, melike melike melike ben senle mi nisanlandim melikeyle mi, derim, tutustururum ellerini de, ceker giderim. Bak ben cinnet gecirdim burada ama dur simdi ben iyi bir ornek degilim zaten :p Simdi sen ne yap biliyor musun al karsina konus, ben biraz yalniz vakit gecirmek istiyorum, melikeyi de cok seviyorum ama hep ucumuzuz biz hic yalniz olamayacak miyiz diye konus tatli tatli bakalim ne dicek

Back
X