benmi abartıyorum :(

Ailesine de melike kadar duskunse yandin buaksam sica sicana esimle kavgaliyiz aileye duskunlugu surekli gorusme istego yuUnden bu bininci kavga olabilir ve buz gibiyim artik ona karsi terkedip ailesiyle basbasa birakmak en dogrusu boyle herifleri yada hic evlenmiceksin bunlarla bunlar ana baba kardes dizi dibinde yalanamaya mahkum insalar bizlerinde gunahina giriyorlar bence cok dusun

Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
olacağı kesin!Görünen köy klavuz istemez.Uyuz oluyorum bu tip erkeklere gerçekten sabırlı ve gerçekten aşıksan,seviyorsan ,katlanabileceksen bunu ileriye taşı yoksa bu tarz aileci erkekler kadını çıldırtıyor bilesin.Hele çocuk olduğunda hergün kabusss

Canım Allah yardım etsin. İlerde seni sorunlar bekliyor. Anlamadığım görümcen düşünmüyor mu yok abi sağol siz gidin gezin demiyor mu? Neyin kafası bu.
Çok ama çok iyi düşün aileci olan eşlerin sonu ne yazık ki olmuyor .
Sadece kendini yediğinle kalıyorsun. İçine ata ata hastalık dert sahibi oluyorsun
Bu durumu nişanlınla bir kere kararlı bir şekilde konuş yapamaaycağını söyle

Ay bence yol yakınken kaç kendini kurtar.böyle bi eş ve aileyle asla mutlu olamazsın.şimdi çok seviyorum diyorsun ama evlenince gözün açılacak.bu evlilikten senin hiç mutlu olmayacağını belli.evlendikten sonra boşanması zor.evliliği bi daha gözden gecir

Ailesine de melike kadar duskunse yandin buaksam sica sicana esimle kavgaliyiz aileye duskunlugu surekli gorusme istego yuUnden bu bininci kavga olabilir ve buz gibiyim artik ona karsi terkedip ailesiyle basbasa birakmak en dogrusu boyle herifleri yada hic evlenmiceksin bunlarla bunlar ana baba kardes dizi dibinde yalanamaya mahkum insalar bizlerinde gunahina giriyorlar bence cok dusun
evet ailesinede aşırı düşkün ama sadece melikeye bana aldigi herseyden almak istiyor aramızda ayrım yapmak istemiyor benim anlamadigim niye kardesiyle gezerken beni cagirmiyorda biz gezdigimizde hep cagiriyo zaten gezmede sayilmaz onun fikirlerini al diyo benim kendi fikirlerim var dedim bi kere ozaman sustu

Canım Allah yardım etsin. İlerde seni sorunlar bekliyor. Anlamadığım görümcen düşünmüyor mu yok abi sağol siz gidin gezin demiyor mu? Neyin kafası bu.
Çok ama çok iyi düşün aileci olan eşlerin sonu ne yazık ki olmuyor .
Sadece kendini yediğinle kalıyorsun. İçine ata ata hastalık dert sahibi oluyorsun
Bu durumu nişanlınla bir kere kararlı bir şekilde konuş yapamaaycağını söyle
isi oldugunda diyo kardesi ama abisi kendi cagırıyo belkide o istiyor bilmiyorum :(

Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
Belki laf söz falan olmasın diye illa kardeşini de dahil ediyordur herşeye

Back
X