• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi bu adamı yanlış anlıyorum acaba

Şimdi şöyle bir durum var ayrılırsam.eger baba evine dönmek istemem.İlk önce iş bulup kendi maddi durumunu toparlanan gerek.ama şimdi ise başlıyorum dersem zaten eşim benim boşanmayı düşündüğümü hemen anliycak ve kavgalar sorunlar çoğalacak.adim atmakta bazen zorlanıyorum.Ama bir o kadar da netlesmek istiyorum artık.
O olsun bu olsun derken giden insanın ömrü oluyor. Allah kolaylık versin inşallah.

boyle bir evlilige cocuk getirirseniz tahmininizden cok daha zora girecek evliligininiz.
cocuk mutlu yuvaya mutluluk katmak icin getirilmeli. ayrica cok guzel giden bir evlilikte bile cocuktan sonra zor olan belli sürecten geciliyor.o dönemde esler birbirine daha cok baglanmaz ve destek olmazsa iyice kopup gidiyorlar.
o yuzden once esinizle sorunlarinizi halletmeye bakin.aksi taktirde sizin her zaman olduguna pisman degilim iyki var dediginiz ama onun keske hic olmasaydim diyecegi bir evladiniz olur.
umarim enkisa surede sorunlarinizi asarsiniz.
esiniz fazla konusmayi sevmeyen biriyse beklentinizi biraz düsürün.siz plan yapip onu dahil edin.
insallh bir sekilde iletisiminizi kuvvetllendirmenizi dilerim..

Şimdi evliligimin altıncı yılına girdim.esimin ilgisini herzaman çok az.buldum.Zamanında çok mücadele ettim her konuda ilk adımı atan hep ben oldum sonra baktım ki kızlar.esim hala ilgisiz.ve erkeklik egosu olan bir adam.Çalışırken kafam dağılıyor takmıyorum bu kadar ilgisizligini.Çocuk tedavisi için işten ayrıldım.ve su anda çalış madigim için daha bir hiçe saya vaziyette bu şekilde ne kadar daha yiruturum bilemiyorum.seytan diyor ki git çalış boşver çocuğu fln
Şimdi tüm aile de biliyor çocuk için işten ciktigimi.bu yüzden kafama göre davranıp tekrar işe de baslayamiuorum.soyle söyleyim.eve geldi.yemegini yedi.eline sağlık fln hiç soylemez.Banyosunun etti.ve vardı koltuğa uzandı.Eve geldiğinde benle selamlaşma di.benim selamim hava da kaldı.beraber vakit geçirmek istemiyor.birlikte etkinlik pilanlayamiyiruz.ben çok istiyorum.fakat o dışarı çıkmak ve ya farklı bir şeyler yapmak istemiyor.ve neden böyle ilgisizsin dediğimde.sesi yükselerek bana çalışıyorum ben gelip senlemi ugrascam.yine saçmalamaya basladin.sorunmu çıkartmaya çalışıyorsun.buz senin gibi akşama kadar evde oturmuyor iz gibi cümleler kuruyor.artik çok yoruldum.ve net bir karar vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum
.Adamın suratı hep asik.ilgisiz bir kadın olsam kendimde suç ariyacam.ama kesinlikle ona karşı ilgisiz davranmiyorum.artik netlesmek istiyorum.fikirleriniz varsa yazarsa biz sevinirim.
Gerçekten çok zor bi durum bu..Anlattığınız durumda sizin bi yanlışınızı göremedim kendinize haksızlık etmeyin eşiniz ciddi derecede sinir bozucu..
Bence biraz yalnız bırakın onu hazır çalışmıyorsun ailene git veya gidebileceğin bir yer varsa git kal bi süre belki işe yarar.
İnanın ne diyeceğimi şaşırdım . .

Şimdi evliligimin altıncı yılına girdim.esimin ilgisini herzaman çok az.buldum.Zamanında çok mücadele ettim her konuda ilk adımı atan hep ben oldum sonra baktım ki kızlar.esim hala ilgisiz.ve erkeklik egosu olan bir adam.Çalışırken kafam dağılıyor takmıyorum bu kadar ilgisizligini.Çocuk tedavisi için işten ayrıldım.ve su anda çalış madigim için daha bir hiçe saya vaziyette bu şekilde ne kadar daha yiruturum bilemiyorum.seytan diyor ki git çalış boşver çocuğu fln
Şimdi tüm aile de biliyor çocuk için işten ciktigimi.bu yüzden kafama göre davranıp tekrar işe de baslayamiuorum.soyle söyleyim.eve geldi.yemegini yedi.eline sağlık fln hiç soylemez.Banyosunun etti.ve vardı koltuğa uzandı.Eve geldiğinde benle selamlaşma di.benim selamim hava da kaldı.beraber vakit geçirmek istemiyor.birlikte etkinlik pilanlayamiyiruz.ben çok istiyorum.fakat o dışarı çıkmak ve ya farklı bir şeyler yapmak istemiyor.ve neden böyle ilgisizsin dediğimde.sesi yükselerek bana çalışıyorum ben gelip senlemi ugrascam.yine saçmalamaya basladin.sorunmu çıkartmaya çalışıyorsun.buz senin gibi akşama kadar evde oturmuyor iz gibi cümleler kuruyor.artik çok yoruldum.ve net bir karar vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum
.Adamın suratı hep asik.ilgisiz bir kadın olsam kendimde suç ariyacam.ama kesinlikle ona karşı ilgisiz davranmiyorum.artik netlesmek istiyorum.fikirleriniz varsa yazarsa biz sevinirim.
esin hep boyleymis. degisebilir ama cooookk akilllica davranman lazim
bebek de kimsenin baskisi ile yapilmaz. anne ve kv nizi bahane yapmayin.siz istiorsunuz.
esiniz su an ilac alior mu? cunku sperm azligi icin ilac verilebilior?
tupbebek icinde isten cikmaniz manasiz olmus. ilk 2 ay yumurta takibi. 3. ay da islem baslior. oyle hergun de merkeze gitmeye gerek yok.. belli zamanlarda izin alip.gidebikirdiniz.
neyse esiniz ile bu ilgisizlik konusunu oturup adam.gibi konusun.
sadece sizin degil.onunda isteyip yapacagi seyler varsa bulup yapin. ve bu surecte bebek dusunmeyin. once aile aile olacak. sonra bebek olacak...

Ayni eski esimi anlattin.Birak cocugu korunmak icin hem igne hem de prezervatif kullaniyorduk bi de ustune zipliyordum spermler dussun diye (Nasil bi mantiksa salaklasmisim:deli:).Sendeki cesarete hayran kaldim ara beni tanisalim yigidim:KK70:
Öldurdun. :KK45::KK70::ruh:

Canım çocuk işini iyi düşün benim eski eşte aynıydı evlilik mi bu?

Back
X