Benmi Çok Abartıp,Alınganlık Yapıyorum????

açıkcası ben de kırılırdım, 4 yıldır kızımın doğum gününe şehir dışından geliyor ailem, üstelik bu yıl kutlama bile yapmadığım halde geldiler onlar hazıladı bişeyler... ama inada bindirmeyin, önceki ya da sonraki hafta kutlayın, ilk doğum gününde tüm aile birarada olsun.
Sonunda ben gibi düşünen biri...Ben tepkimin insani olduğunu düşünüyorum..Teşekkür ederim..m

biz sırf doğum günü kutlamayalım diye kendimiz tatile kaçtık

bana çok garip geliyor o 60 yaş üstü insanlar ile çocuk doğum günü

zaten çocuk da anlayamıyor ne olduğunu çoğu ağlıyor vs

ama hatırlayamadık diye kutlayacağını düşünemedik vs deseler daha hoş olurdu

madem Cuma demişler diğer misafirler gelebilecekse o da olur yani

bizim oğlan ağustos doğumlu 4 doğum gününden ikisini tatilde geçirdik mümkün olduğunca da öyle yapacağım

Zaten doğum gününü gerçek gününde kutlamıyorsunuz anladığım kadarı ile. Ailiniz de bunu hesap edemeyerek haftasonu tatil planı yapmışlar, bu o güne değer vermedikleri manasına gelmez. Bu kadar sert çıkmanıza gerek yokmuş.

Doğum günü bir kaç gün önce ya da sonra olabilir, biraz fazla abartılı tutumunuz. Ama hassas olmanızı anlıyorum. Kimisi daha hassas olur bu konularda. Çünkü siz de özenip bir şeyler hazırlıyorsunuz, yoruluyorsunuz. Biraz özen beklemek de sizin hakkınız. Yalnızca kırılmanıza gerek yok. Kimi insan da daha rahat olur. Bundan sonra daha dikkatli olur bence aileniz.

Çoğu kişi belirtmiş ben de katılıyorum arkadaşlara, alınganlık yapmışsın. Bu kadar kalp kırmana değmezdi şu kadarcık şey için.
Annenlerle ayrı kutla, sonra bi daha kutlarsın. Çoğu kişi böyle yapıyor artık. Kimse kimseye programlı değil ki.

Hatırlarına gelmediğini düşünemediklerini açıkça söylemişler umursamaz davranmamışlar.
Siz abartıp kaprise döndürmüşsünüz. Ne yapacaklar yani tatili mi erteleyecekler?
Eğer çalışmıyorsanız cuma günü yapın. İstemiyorsanız onlarsız başkalarıyla kutlayın. Kalp kırmaya değmez bunun için.

biz sırf doğum günü kutlamayalım diye kendimiz tatile kaçtık

bana çok garip geliyor o 60 yaş üstü insanlar ile çocuk doğum günü

zaten çocuk da anlayamıyor ne olduğunu çoğu ağlıyor vs

ama hatırlayamadık diye kutlayacağını düşünemedik vs deseler daha hoş olurdu

madem Cuma demişler diğer misafirler gelebilecekse o da olur yani

bizim oğlan ağustos doğumlu 4 doğum gününden ikisini tatilde geçirdik mümkün olduğunca da öyle yapacağım
Konu sahibi kızmaz inşallah ama,bebelere niye doğum günü yaparlar ben hiç anlamıyorum.Onların bilinci yerinde değil daha,kutlayanlar da sanki pasta börek yemeye geliyormuş gibime gelir hep.
Neyse çok da bilmediğim işlere burnumu sokmayayım da tepki çekmiyim bari. :KK17:

1 gun once 1 hafta sonra yapsan ne olur ki?

Gercek gunde esin bebegin sen guzel bir kutlama yapin, sonrasinda ya da oncesinde parti yapiver.

Kimseyi özellikle kendini uzmeye degmez. Olmus bir kere dusunememisler insalik hali..

Amaan ben çocuğum kendini bilecek yasa gelene kadar doğum gününu kutlamam zaten. 1 yaşındaki çocuğa ne dogumgünü organizasyonu yaparsıniz ki? Çocuk bunu anlamıyor sonucta. Siz o gun cocugunuzla daha fazla ilgilenip daha cok oynayın yeter ona. Baskalarının tatilini niye burunlarından getiriyorsunuz ki? Simdi annenizin akli hep sizde kalacak, sizi üzdüğü icin üzülecek. Bu kadar kıymetli mi sizce o gun?

Bunları neden söylüyorum, benim ailem de her doğumgünümu kutlamıslar ama ben ilkokuldan beri olanları hatırlıyorum. :D Bosuna insanları strese sokup üzmeyin bence

Sevdiklerin yanında olduğu için, sağlık sıhhatleri yerinde olduğu için şükredip hayatına devam etmelisin canım. Çok şükür Allah sana ne güzel bir yuva vermiş üstüne bir de sağlıklı bir evlat vermiş, annen baban sağlar, şimdi böyle basit birşeyden onları kırmaya değer mi hiç?

Tamam sen özenmişsin hayal kurmuşsun ama olmamış yani ölüm yok ya ucunda? Allah nasip ederse seneye gene yaparsınız bu kadar kendinize mesele edip üzülmeyin ve üzmeyin sevdiklerinizi ne olur...

Bu arada şimdiden kızınızın doğum günü kutlu olsun, sağlıkla sıhhatle annesiyle babasıyla büyüsün inşallah :KK68:

bir de benim anladığım daha aylar var

o kadar önceden onların sizin doğum günü planınızı düşünmelerini beklemek fazla olabilir

tatil farklı unsurlar dikkate alınarak planlanır

üzülmeyin gerçekten bu heveslerin esasen çok da önemli olmadığını zaman geçince anlıyor insan

mezuniyet düğün dernek değil ya sanki.bi de telafi etmeye çalışmışlar.buldumcuk gibi davranmışsınız.çok ama çok ayıp olmuş.doğum gününün kutlandığını bile bilmeyen bebekler için abartılı kutlamaları hiç tasvip etmiyorum. kendi çocuğumda da hiç yapmadım böyle şeyler

Sevdiklerin yanında olduğu için, sağlık sıhhatleri yerinde olduğu için şükredip hayatına devam etmelisin canım. Çok şükür Allah sana ne güzel bir yuva vermiş üstüne bir de sağlıklı bir evlat vermiş, annen baban sağlar, şimdi böyle basit birşeyden onları kırmaya değer mi hiç?

Tamam sen özenmişsin hayal kurmuşsun ama olmamış yani ölüm yok ya ucunda? Allah nasip ederse seneye gene yaparsınız bu kadar kendinize mesele edip üzülmeyin ve üzmeyin sevdiklerinizi ne olur...

Bu arada şimdiden kızınızın doğum günü kutlu olsun, sağlıkla sıhhatle annesiyle babasıyla büyüsün inşallah :KK68:
Cok teşekkür ederim:KK200:

Offf cok abartmissiniz
Anneanne dede ile dgunu kutlamayi da anlamiyorum koca koca insanlar, bebek zaten hatirlamiyor bile
Bebeginizin yaslarinda cocuklari olan arkadaslariniz ve akrabalariniz ile kutlayin
Calisanlari rahat birakin da tatile ciksinlar, bunun icin bir de laf saymissiniz insanlara ayip olmus

Evet cok abartıp alınganlık yapysun ınsanların tatılını burnundan getrceksın herkesn kendıne gre derdı var tasası var nerden saklında tutsunlar senın ccugyn dgum gununu dunya sızın etrafınızda dnmuyr

Bence gayet haklısın. İnsan torununun doğduğu günü nasıl unutur onu da aklım almıyor

Back
X