aldatmasını dusunmen kurtuntu gibi de sadece sefkat olayını anlamadım...
suan nişanlısınız tabi hani aranızda henuz tam bir paylasım yoktur ama erkek bi sekilde illaki o yonden de istekli oldugunu sozleriyle bile olsa belli ediyor, eder bence ne bilim bakısından bile anlarsın yaa
o kısım biraz ilginçmiş
Şu an nişanlısınız ve mayısta da kısmetse düğününüz olacak.
Cinsel mevzulardan bahsedip de seni germek istemiyordur.
Bilmiyorum sebebini neden, ama erkekler ciddi düşündükleri kadına karşı böyle konuları açmakta tereddüt ediyorlar.
Konuşmak istemiyorlar.
Daha önce de böyle miydi aranızdaki diyalog yoksa son zamanlarda gelişen bir durum mu bu?
Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma.
Onu senden iyi tanıyamayız, cevap da sende bu durumun ilacı da.
Mesela ona bazı küçük sorular sor bakalım ne cevap verecek
:18:
ya şöyle affınıza sığınarak söylüyorum;evlenmeden önce bişeyler yaşanamayacagının ıkımızde bılıncındeyız ve o sanırım bu yönden kendını tamamen kapattı,bazı ısteklerını evlılık sonrasına sakladıgını ve bu tarz seylerı evlılık sonrası ıcın anlattıgı oluyo tabiki.ama şuanda ne bilim nişanlısıyım sonuçta ,bayan olarak arzulandıgımı görmek ıstıyorum ama o kısmı evlılık sonrasına bırakmış durumda ve şevkati şuan ön planda.aslında korkum şu,ne de olsa bi erkek bu ve evlenene kadar ayagına bag olmayacak şekılde başka şeyler yaşayıpta evlılık sonrasında zaten esim var zıhnıyetıne girip kendini aklaması.gibi..
aklım karışık bu konuda toparlayamıyorum..
canım herkesin bu süreci yasayıs sekli farklıdır... bende sözlüyüm ve ben de sözlümde kesinlikle bazı seylerin evlilik sonrasına saklanmasını herseyin bir anlamı yeri ve zamanı oldugunu dusunen insanlarız
çok şükür sözlüm bu konularda hassastır, değerlere cok önem veren biridir ve de utangactır fazlasıyla... ama ne bilim ben bakıslarından ya da bazı konusmalarından, gülüşünden gözlerindeki parıltıdan anlarım ne dusundugunu ne hissettigini... belli eder...
ne kadar evlilik sonrasına da saklansa bi istek bi heyecan oldumu bence anlasılıyor... illa bunu dile getirmeye konusmaya ya da yasamaya gerek yok
belki sen farkına varmıyorsundur tatlım... bence illaki vardır
küçük sorular derken,,mesela???
Mesela...
Şimdi ne olurdu beraber olsaydık da sarılıp uyusaydık diyebilirsiniz...
Bakalım devamını nasıl getirecek?
dogru söyluyosun arkadasım bızde bu degerlere cok onem veren ınsanlarız,dedıgın gibi herseyın zamanında yaşanması gerektıgını düşünüyoruz,dediğin gibi belkıde ben anlayamıyorum,benım korkum bu süreçte başkalarıyla bu tarz şeyler yaşıyomudur acaba??
zaten bu konularda bana yanaşsa bu seferde benı ne olarak görüyo bu ınsan evlenecegı bayana böyle davranırmı derim.bayanları anlamak bazen gercekten zor sanırım
ama şaka bi yana asıl korkum gerçekten bu dönemde başka bi yöne kayması bı yanlıs yapması yada nefsine yenilmesi??
herçi her an ya yanındayım yada dışarda olsa bile mutlaka nerde ve kımle oldugundan bılgım var.bilmiyorum diyorum ya belkıde sadece kuruntu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?