Benmi çok kuruntu yapıyorum acaba??

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.434
3.149
373
merhaba hanımlar,kendi içimde yaşadıgım kıvılcım şeklınde de olsa bi kuruntu var,hemcinslerıme danışmak istedim.
11 aylık bi ilişkim var ve ekim ayında nişanlandık kısmetse mayısada düğünümüz olacak.
biraz sorunlu bi ilişkiydü kıskançlıklar kavgalar falan,ama cok büyük bi sevgi vardı ve hiç kopmadık sevgi ve aşk bizi hep birbirimize bağladı.yıprandık hırpalandık ve şuanda durulduk.
taktir edersinizki bukadar aktif ve hareketlı geçen dönemden sonra sakinleşip durulunca bıraz tuhaf hissettim kendımı.bazı seylere hoşgörülü olması evet demesı falan filan tuhaf geldi
acaba başka bi kız olabılrımı hayatında bana ondanmı ıyı davranıyo falan??
bide mesela çok şükür ilgi konusunda sorun yaşamıyorum hatta her aksam işten gelır alır,gün içinde konuşuruz mesajlaşırız gece yatmadanda öyle..ama bazen bu ilgisi neden hep şevkat dolu,bi erkek şehvet hissetmezmi sevdigine yada arzulamazmı yada ne bilim işte,çokmu kuruntu yapıyorum bılmıyorum yada cokmu fazla sey istiyorum..
ne dersiniz??

canım sadece bu anlattıklarınla
ne sana kuruntu yapıyorsun demem dogru olur ne de nişanlına bişey demek
cunkı eger sadece sebepler buysa alddatını dusunmen evet kruuntu gibi
ama baska seyler varsa onu bilemem diğer konudada bütün erkekler aynı degıldır ama
soyle gözlem yapıldıgında erkekler eşi olcak kişilere daha farklı yaklaşabiliyor
dediğin gibi daha şevkatli bunu bence bir çok kişi yaşamıştır zaten

aldatmasını dusunmen kurtuntu gibi de sadece sefkat olayını anlamadım...

suan nişanlısınız tabi hani aranızda henuz tam bir paylasım yoktur ama erkek bi sekilde illaki o yonden de istekli oldugunu sozleriyle bile olsa belli ediyor, eder bence ne bilim bakısından bile anlarsın yaa

o kısım biraz ilginçmiş

Şu an nişanlısınız ve mayısta da kısmetse düğününüz olacak.
Cinsel mevzulardan bahsedip de seni germek istemiyordur.
Bilmiyorum sebebini neden, ama erkekler ciddi düşündükleri kadına karşı böyle konuları açmakta tereddüt ediyorlar.
Konuşmak istemiyorlar.
Daha önce de böyle miydi aranızdaki diyalog yoksa son zamanlarda gelişen bir durum mu bu?
Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma.
Onu senden iyi tanıyamayız, cevap da sende bu durumun ilacı da.
Mesela ona bazı küçük sorular sor bakalım ne cevap verecek

:18:
ya şöyle affınıza sığınarak söylüyorum;evlenmeden önce bişeyler yaşanamayacagının ıkımızde bılıncındeyız ve o sanırım bu yönden kendını tamamen kapattı,bazı ısteklerını evlılık sonrasına sakladıgını ve bu tarz seylerı evlılık sonrası ıcın anlattıgı oluyo tabiki.ama şuanda ne bilim nişanlısıyım sonuçta ,bayan olarak arzulandıgımı görmek ıstıyorum ama o kısmı evlılık sonrasına bırakmış durumda ve şevkati şuan ön planda.aslında korkum şu,ne de olsa bi erkek bu ve evlenene kadar ayagına bag olmayacak şekılde başka şeyler yaşayıpta evlılık sonrasında zaten esim var zıhnıyetıne girip kendini aklaması.gibi..
aklım karışık bu konuda toparlayamıyorum..

küçük sorular derken,,mesela???

canım herkesin bu süreci yasayıs sekli farklıdır... bende sözlüyüm ve ben de sözlümde kesinlikle bazı seylerin evlilik sonrasına saklanmasını herseyin bir anlamı yeri ve zamanı oldugunu dusunen insanlarız

çok şükür sözlüm bu konularda hassastır, değerlere cok önem veren biridir ve de utangactır fazlasıyla... ama ne bilim ben bakıslarından ya da bazı konusmalarından, gülüşünden gözlerindeki parıltıdan anlarım ne dusundugunu ne hissettigini... belli eder...

ne kadar evlilik sonrasına da saklansa bi istek bi heyecan oldumu bence anlasılıyor... illa bunu dile getirmeye konusmaya ya da yasamaya gerek yok

belki sen farkına varmıyorsundur tatlım... bence illaki vardır

dogru söyluyosun arkadasım bızde bu degerlere cok onem veren ınsanlarız,dedıgın gibi herseyın zamanında yaşanması gerektıgını düşünüyoruz,dediğin gibi belkıde ben anlayamıyorum,benım korkum bu süreçte başkalarıyla bu tarz şeyler yaşıyomudur acaba??
zaten bu konularda bana yanaşsa bu seferde benı ne olarak görüyo bu ınsan evlenecegı bayana böyle davranırmı derim.bayanları anlamak bazen gercekten zor sanırım
ama şaka bi yana asıl korkum gerçekten bu dönemde başka bi yöne kayması bı yanlıs yapması yada nefsine yenilmesi??
herçi her an ya yanındayım yada dışarda olsa bile mutlaka nerde ve kımle oldugundan bılgım var.bilmiyorum diyorum ya belkıde sadece kuruntu

Mesela...
Şimdi ne olurdu beraber olsaydık da sarılıp uyusaydık diyebilirsiniz...
Bakalım devamını nasıl getirecek?

canım ben ona böyle bişey dedigimde hatta aynı cümleyı kurdugumda ahh keşkee ama evlenıcez az kaldı hayatım o gunlerde gelecek dıye cvp verir.
yanı bu durumda normal dimi??

kendinle çelişmişsin sen... biz bu değerlere önem veririz yazmışsın ee yani sevgilinde bu değerlere önem veriyosa neden yapsın dışarda? bayanları anlamak zor değil yanaşsın mı yanaşmasın mı ne istediğini bile bilmiyosun tüm bayanlarala ilgili genel konuşman mantıksız... benim erkek arkadaşımda bana cinsel yönden yaklaşmıyor ama bi kuruntum yok demekki bütüün bayanlar böyle değilmiş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…