- 10 Nisan 2013
- 1.144
- 1.600
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
Özel bir firmada yaklaşık 6 yıldır çalışıyorum. Servis elemaniyim suan dışarıdan lisans okuyorum müdürüm istegiyle.universite diploması olursa asistanlik boşalirsa seni aliriz demişti.Konuya gelirsek eski asistanimiz isleri bileyim lazım olur belki kpss yi denerim diyerekten öğretti.Aslinda severek yardimci oluyordum oda her fırsatta memnuniyetini dile getirirdi.DOgum yapip ayrilinca yeni asistan geldi.Eski asistanimiz her fırsatta aslında bunun benim isim olmadığını sadece bos zamanlarda yardim amacli yaptığımı söylerdi.Buda hamile olunca yardimci olmaya devam ettim gönüllü olarak ama artık zorlamaya basladi.Misafirlerin yaninda yok dosyalancak yok kargo derken isimi yapamaz mutfaga giremez oldum artık. Kendi de oturup telefonda oyun oynuyor.ben onun isini yaparken onun oynaması beni iyice bunaltti.Bende dün sabah yerine gelecek arkadaşa ogret kendi kargosunu dosyalamasi taramasini kendi yapsin ben artık kendi isimle ilgilenmek istiyorum bu benim gorevim degil dedim.Mutfagimla ilgilenmek istiyorum pazartesiden itibaren sadece kendi isimi yapcam dedim. Hanımefendi hala işleri bana yikmaya çalışıyor.Bugun temizlik yaptim süpürge filan yok bugün temizlikmi yapılirmis dedi bende sen kafani yorma mudurumuz benim ne zaman yapicama takmaz zaten pazartesi yetistiremiyorum dedim koskocaman ofis hangi birini yapayım dedim.(ccumartesileri calismiyoruz ve pazartesileri herkes burada oluyor).
Kötümu yaptım sizce? O sürekli oyun oynarken ben onun isini neden yapayim? Dün okadar soylememe rağmen bugün fotokopi makinesinin yanindaki evraklar dosyalancak dedi bende cevap vermedim ama yapmadimda cunku ben servis elemaniyim artık yeter ya.Birde dunku konusmamdan sonra bugun işi düşene kadar benle konuşmadi ne iyi akşamlar ne gunaydin. Bende sinirimden tüm gün ofisi temizledim durdum onun işlerini yapmamak için.
Sizce haksizmiyim kızlar?
Kötümu yaptım sizce? O sürekli oyun oynarken ben onun isini neden yapayim? Dün okadar soylememe rağmen bugün fotokopi makinesinin yanindaki evraklar dosyalancak dedi bende cevap vermedim ama yapmadimda cunku ben servis elemaniyim artık yeter ya.Birde dunku konusmamdan sonra bugun işi düşene kadar benle konuşmadi ne iyi akşamlar ne gunaydin. Bende sinirimden tüm gün ofisi temizledim durdum onun işlerini yapmamak için.
Sizce haksizmiyim kızlar?