- 11 Eylül 2014
- 13
- 1
- 3
- Konu Sahibi maviligelin
Sevgili kk bayanları ben 6 aylık evli 3 aylık gebe 23 yaşında bir bayanım.eşimle aram çok iyi çok şükür. Ama kv ve kp alalen bana kötülük etmesede ısınamadım.henüz çok erken daha 6 ay oldu diye düşünüyorum hep.eşimin ailesi samsunda biz istanbuldayız.nişanlıyken kv ameliyat oldu ve ona ben kendi evimizde 1 ay baktım.bu olaydan tam 1 ay sonra evlendik ve balayına gitmeyi çok istememize rağmen kp uygun görmüyo diye gidemedik.eşimin 6 kardesi var 2si evli gerisi öğrenci ve bekar.biz 1 aylık evliyken ramazan ayında kv ve kp yanımıza geldi 10 gün kaldı.yeni evli olduğum için çok rahatsız oldum bu yaptıklarından.eşim 6 yıldır istanbulda çalışıyo.yenide ayrılmadılar çocuklarından hep böyleydi.bide kv tuttu 3 yıllık evli olan oğlu nun yanında daha 1 gece kalmadığını söyledi bende iyice şarteller attı.şimdi aradan 5 ay geçti bu arada bayramda gidip yanlarında 10 günde biz kaldık.ama buna rağmen kv gelmek istiyomusta tek gelmeyi istemiyomus kp anlatıyo eşime.eşimde buyrun gelin kapımız açık dedi.kp çalışmıyo emekli değil geliri yok.kısa süreli işler bulup çalışıyo.ve okuyan çocukları evli çocuklar okutuyo.ben bebeğim için birikim yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.3 yıllık evli olan eltim ısrarla çağırıyo kp ve kv yi hem iş var burda çalışır kp hemde ben yalnız kalmam diyo(1,5 yaşında bebeği var Çorumda yaşıyolar) ve kv ile kp yinede buraya gelmek istiyolar. Benmi takıntılıyım ?yoksa onlar mı hatalı? cevap verebilirmisiniz. Uzun yazdım kusura bakmayın.