• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi takıntılıyım?

maviligelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
13
1
3
Sevgili kk bayanları ben 6 aylık evli 3 aylık gebe 23 yaşında bir bayanım.eşimle aram çok iyi çok şükür. Ama kv ve kp alalen bana kötülük etmesede ısınamadım.henüz çok erken daha 6 ay oldu diye düşünüyorum hep.eşimin ailesi samsunda biz istanbuldayız.nişanlıyken kv ameliyat oldu ve ona ben kendi evimizde 1 ay baktım.bu olaydan tam 1 ay sonra evlendik ve balayına gitmeyi çok istememize rağmen kp uygun görmüyo diye gidemedik.eşimin 6 kardesi var 2si evli gerisi öğrenci ve bekar.biz 1 aylık evliyken ramazan ayında kv ve kp yanımıza geldi 10 gün kaldı.yeni evli olduğum için çok rahatsız oldum bu yaptıklarından.eşim 6 yıldır istanbulda çalışıyo.yenide ayrılmadılar çocuklarından hep böyleydi.bide kv tuttu 3 yıllık evli olan oğlu nun yanında daha 1 gece kalmadığını söyledi bende iyice şarteller attı.şimdi aradan 5 ay geçti bu arada bayramda gidip yanlarında 10 günde biz kaldık.ama buna rağmen kv gelmek istiyomusta tek gelmeyi istemiyomus kp anlatıyo eşime.eşimde buyrun gelin kapımız açık dedi.kp çalışmıyo emekli değil geliri yok.kısa süreli işler bulup çalışıyo.ve okuyan çocukları evli çocuklar okutuyo.ben bebeğim için birikim yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.3 yıllık evli olan eltim ısrarla çağırıyo kp ve kv yi hem iş var burda çalışır kp hemde ben yalnız kalmam diyo(1,5 yaşında bebeği var Çorumda yaşıyolar) ve kv ile kp yinede buraya gelmek istiyolar. Benmi takıntılıyım ?yoksa onlar mı hatalı? cevap verebilirmisiniz. Uzun yazdım kusura bakmayın.

En son 5ay once gelmisler. Ben tekrar gelmek istemelerinde bi tuhaflik goremedim.
Rahat olmaya calis sen de bence. Gerilirsen herseyleri batar.

Mesela 5 ay sonra tekrarlanması değilde 3 yıldır diğer oğlunda 1 gece kalmayıp ben yeni evliyken ısrarla bu oğlunu tercih etmesi ki ( orda kp çalışıp para kazanabilir çocuklarını kendi okutabilir)

ben hiç sorun göremedim. ben kv uzakken gelip halimi hatırımı sorsunlar diye can atıyordum. eşinin annesi sonuçta. tabi oğlunun evinde gelip kalıcak. sana kötü davranmıyorsa neden problem ediyorsun. hiç gerek yok onları sevmeye çalış. ne kaynanalar okuyoruz burda oğlunu dolduran ara bozan. gelinleri hizmetçi gibi kullanan. biraz hoşgörü gerekli ilerde bizde kaynana olucaz. empati yapman gerekli...

Şöyleki bana davranışlarıyla ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür ama yeni evli olmanın verdiği bişey belki.eşim bekarken yılda 1 kere görüyolarmış.evlenince tatlandımı ne yaptı bilmiyorum. Hadi benim eşim tatlandıda diğer çocuklarınında hiç biri yanında değil hepsi farklı illerde ve ülkelerde okuyo veya yaşıyo.onları neden özlemiyoda 6 aylık kocamı özlüyo. Sanırım ben biraz paylaşmayı bilmeyen bencil bi biriyim.Kocamı paylaşamıyorum.Kv de bu oğlunu daha çok seviyo sanırsam:110:

Abartıyorsunuz bence. sonuçta onlar anne baba. ve belli ki sizi de sevmişler görmek istiyorlar. ortada bir sorun göremiyorum şahsen.

Abartıyorsunuz diyenler olmuş bence konu sahibinin takıldığı gelmeleri değil de diğer tarafta hiç kalmadığı ve gitmesi onun içinde yararlı olabilecek birileri varken ısrarla yeni evli olan kendisini seçmesinden rahatsız.Aslında bence burda eşinizin annesini yada babasını uygun bir dille gelmelerini istemiyor gibi değilde diğer tarafın daha mantıklı olduğunu anlatması gerek. Hem 5 ay önce zaten gelmiş bayramda da 10 gün kalınmış orda.

bu kadar yeni bir evliliğiniz olmasaydı belki başka türlü yorum yapardım ama çok yenisiniz daha
ki evliliğin başları sıkıntılı geçer genellikle
böyle bir durumda bu kadar gelip gitmelerine takılmanız gayet normal

Sevgili kk bayanları ben 6 aylık evli 3 aylık gebe 23 yaşında bir bayanım.eşimle aram çok iyi çok şükür. Ama kv ve kp alalen bana kötülük etmesede ısınamadım.henüz çok erken daha 6 ay oldu diye düşünüyorum hep.eşimin ailesi samsunda biz istanbuldayız.nişanlıyken kv ameliyat oldu ve ona ben kendi evimizde 1 ay baktım.bu olaydan tam 1 ay sonra evlendik ve balayına gitmeyi çok istememize rağmen kp uygun görmüyo diye gidemedik.eşimin 6 kardesi var 2si evli gerisi öğrenci ve bekar.biz 1 aylık evliyken ramazan ayında kv ve kp yanımıza geldi 10 gün kaldı.yeni evli olduğum için çok rahatsız oldum bu yaptıklarından.eşim 6 yıldır istanbulda çalışıyo.yenide ayrılmadılar çocuklarından hep böyleydi.bide kv tuttu 3 yıllık evli olan oğlu nun yanında daha 1 gece kalmadığını söyledi bende iyice şarteller attı.şimdi aradan 5 ay geçti bu arada bayramda gidip yanlarında 10 günde biz kaldık.ama buna rağmen kv gelmek istiyomusta tek gelmeyi istemiyomus kp anlatıyo eşime.eşimde buyrun gelin kapımız açık dedi.kp çalışmıyo emekli değil geliri yok.kısa süreli işler bulup çalışıyo.ve okuyan çocukları evli çocuklar okutuyo.ben bebeğim için birikim yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.3 yıllık evli olan eltim ısrarla çağırıyo kp ve kv yi hem iş var burda çalışır kp hemde ben yalnız kalmam diyo(1,5 yaşında bebeği var Çorumda yaşıyolar) ve kv ile kp yinede buraya gelmek istiyolar. Benmi takıntılıyım ?yoksa onlar mı hatalı? cevap verebilirmisiniz. Uzun yazdım kusura bakmayın.

evet yeni evlisin o sıkıntı !!!!biraz daha anlayışlı olabilirler. birde iyi yanından bakar isek o sıcaklığı sadece sizde hissetmişlerdir..

5 ayda gelmeleri neden sorun oluyor.belki senin eşin daha yakın davranıyordur ailesine:KK66:
merak ettim senin ailen hiç mi gelmiyor.

Fazla yuz verme ama kotu ve kaba davranma. KK'da okumustum. Bazilari wcnin kapisini kitliyormus, yere yatak aciyormus, sabahin korunde yattiklari odayi supuruyormus. Boyle de vicdansiz olmamak lazim. Cok samimi olma yeter.

Seni daha yakın bulmuşlar demek ki sen de kalıyorlar
eşinin ailesi gelecekte kalacakta
sen de anne olacaksın ileriyi düşün
onların yediği 2 tabak yemekle senden bişey eksilmez
sizden para istemiyorlarsa birikimini yine yaparsın

Çok içli dışlı olma bence .. Mesafeli ol ki onlarda yüz bulup sürekli gelmesinler .

O adam 6 yıldır gurbette çalışırken kıymetli değildi de evlenince mi kıymete bindi? Bu erkek ailelerini anlama çok zor çok :KK14:

Back
X