• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi takıntılıyım?

Daha cok gelecek gibiler.corumdaki ogluda yanina gelmesini istiyormus,oraya gitse en azindan faydasida dokunur,bebeklerine yardimci olsun diye istemisler zaten.esinde ne desin ki,biz yeni evliyiz biraz gelmeyin diyemez ki,bunu yol yordam bilen kayinvalidenlerin dusunmesi lazim..hep mesafeli ol,misafir olduklarini hissettir daha ne diyelim ki.

Sevgili kk bayanları ben 6 aylık evli 3 aylık gebe 23 yaşında bir bayanım.eşimle aram çok iyi çok şükür. Ama kv ve kp alalen bana kötülük etmesede ısınamadım.henüz çok erken daha 6 ay oldu diye düşünüyorum hep.eşimin ailesi samsunda biz istanbuldayız.nişanlıyken kv ameliyat oldu ve ona ben kendi evimizde 1 ay baktım.bu olaydan tam 1 ay sonra evlendik ve balayına gitmeyi çok istememize rağmen kp uygun görmüyo diye gidemedik.eşimin 6 kardesi var 2si evli gerisi öğrenci ve bekar.biz 1 aylık evliyken ramazan ayında kv ve kp yanımıza geldi 10 gün kaldı.yeni evli olduğum için çok rahatsız oldum bu yaptıklarından.eşim 6 yıldır istanbulda çalışıyo.yenide ayrılmadılar çocuklarından hep böyleydi.bide kv tuttu 3 yıllık evli olan oğlu nun yanında daha 1 gece kalmadığını söyledi bende iyice şarteller attı.şimdi aradan 5 ay geçti bu arada bayramda gidip yanlarında 10 günde biz kaldık.ama buna rağmen kv gelmek istiyomusta tek gelmeyi istemiyomus kp anlatıyo eşime.eşimde buyrun gelin kapımız açık dedi.kp çalışmıyo emekli değil geliri yok.kısa süreli işler bulup çalışıyo.ve okuyan çocukları evli çocuklar okutuyo.ben bebeğim için birikim yapmaya çalışıyorum yapamıyorum.3 yıllık evli olan eltim ısrarla çağırıyo kp ve kv yi hem iş var burda çalışır kp hemde ben yalnız kalmam diyo(1,5 yaşında bebeği var Çorumda yaşıyolar) ve kv ile kp yinede buraya gelmek istiyolar. Benmi takıntılıyım ?yoksa onlar mı hatalı? cevap verebilirmisiniz. Uzun yazdım kusura bakmayın.
Ben buraya takıldım.Ne demek uygun görmüyor diye gidemedik.İnsanları hayatınıza karıştırmazsanız,ne kimse laf söylemeye,ne de aklına estiğinde gelebilmeye cesaret gösterebilir.

kp istemedi diye balayına neden gitmediniz maddi anlamda ona bile bağlı değilken üstelik ben en çok bu kısma takıldım ? evlenince kıymetli olurlar eşim de 1 yıla yakın benim olduğum ilde kaldı bi kere gelmediler evlendik 3 ay sonra evimizde bittiler :KK47:

5 ayda gelmeleri neden sorun oluyor.belki senin eşin daha yakın davranıyordur ailesine:KK66:
merak ettim senin ailen hiç mi gelmiyor.
şöyleki çocukları okuduğum için veya atanıp başka şehirlerde çalıştığı için hepsinden ayrılar.bütün çocukların ilgisi aynı ebeveynlerine.eskiden durumları hiç iyi değilmiş ailede babadan sonra işe başlayıp eve para getiren ilk kişi eşim ve dediğine göre eğer kazandığını kendine saklasaymış istanbulda evide arabasıda olurmuş ama olamamış.hayırlısı böyleymis. Bu sebepten eşime karşı daha yakınlar sanırım. Evet ailem geldi 6 ayda 3 akşam oturmaya geldi onunda 1 i kv ve kp var diye gelmişlerdi.

Fazla yuz verme ama kotu ve kaba davranma. KK'da okumustum. Bazilari wcnin kapisini kitliyormus, yere yatak aciyormus, sabahin korunde yattiklari odayi supuruyormus. Boyle de vicdansiz olmamak lazim. Cok samimi olma yeter.
kesinlikle saygıda kusur etmiyorum bu durum beni rahatsız etsede hep el üstünde tuttum.beraber yatmak istemediler 10 gün boyunca 2 yatak açtım ellerini sıcak suda soğuk suya değdirmedim.evde sıkılıyolar diye eşimle hep gezmeye gönderdim öyle bi yapım yok zaten oyle davranamam ben.

Seni daha yakın bulmuşlar demek ki sen de kalıyorlar
eşinin ailesi gelecekte kalacakta
sen de anne olacaksın ileriyi düşün
onların yediği 2 tabak yemekle senden bişey eksilmez
sizden para istemiyorlarsa birikimini yine yaparsın
eşim kp imle görüşürken kp direk s...(eşimin kardeşi) ya para verdinmi dedi eşimde verdim dedi.kp gerci hic sormadım ne kadar paran var dedi. (Ben evliyim sonuçta bi haneyim artık evime giren paranın hesabınımı vericem?) Bunun üzerine bide pat diye köydeki borcunu söyledi. Bizim düğünüzü kp çalışmadığı köydede bi gelir sağlıycak meşgalesi olmadığı için eşim yaptı. Her detayı her harcamayı eşim karşıladı asla beklentim olmadı biliyodum yardım edemiyeceklerini bana 3 yorgan 2 yatak 6 yastık yaptılar çeyiz olarak onunda parasını düğünün ertesi günü söylediler. Bende eşime ne gerekiyosa ver ben bunun lafını ettirmem dedim.burda masraf olmasın diye düğün istemedim nikah yaptırdım.ille köyde düğün istediler ve orda takılanlar oranın masrafına yetmedi nikahta takılan nakitlerde gitti köy düğününe. Yani maddi olarak saçma sapan bi sıkıntıya girdik. Çok şükür hepsi geride kaldı.şuan aldığımızla geçiniyoruz. Tek derdim bebek için kenara iki kuruş koyayımda harcamalarını karşılayayım.benim ailem sürekli bebek için alınacak bi çok seye olurmu onu büyükler alır diyip üstleniyolar.(Benim aileminde durumu süper değil babam 3 çocuk okutuyo kredi ödüyo) onlardan gerçekten bişey beklemiyorum tek beklediğin bari böyle zırt pırt çıkan borçları hemen eşime söylemesinler oda arada kalıyo ne bize yatabiliyo ne onlara yardım edebiliyo üzülüyorum onu sıkıntı da görünce.

Ben buraya takıldım.Ne demek uygun görmüyor diye gidemedik.İnsanları hayatınıza karıştırmazsanız,ne kimse laf söylemeye,ne de aklına estiğinde gelebilmeye cesaret gösterebilir.
abisi bizden 2 ay önce evlendi onlar 4 günlüğüne gitmişler. Adama etmediği laf kalmamış.eşimde buna birebir şahit olmuş.benden önce kendisi plan yapmasına ve çok istemesine rağmen gidemedik.

Neden balayına gitmediniz nesini uygun görmedi kayınpeder,ve kayınpederiniz kaç yaşında.

Neden balayına gitmediniz nesini uygun görmedi kayınpeder,ve kayınpederiniz kaç yaşında.
kp 51 yaşında. Ona ters geliyo sanırım. Bizde böyle olduğu için yanlarında sadece 2 gece kaldık sonra istanbula döndük. En azından evimizde başbaşa kaldık. Çok şükür orda kalmamız için diretmediler.

abisi bizden 2 ay önce evlendi onlar 4 günlüğüne gitmişler. Adama etmediği laf kalmamış.eşimde buna birebir şahit olmuş.benden önce kendisi plan yapmasına ve çok istemesine rağmen gidemedik.
Abisi sizden önce evlendiyse nasıl 3 yıllık evli oluyor eltin 1.5 yaşında çocuğu varmış siz de 6 aylık evlisiniz.

O ilk evlenen kardeş 3 numara yani bundan sonra 1 numara abi evlendi onlardan 2 ay sonrada eşim ve ben evlendik
6 kardeşi var 2 si evli deyince eşinizle beraber 2 kişi zannettim,kayınpederin yaşlıda değilmiş çalışabilir aslında en azından bekçilik falan yapabilir fabrikada,yada site gibi yerlerde sizin yaşadığınız şehirde bile iş ayarlanabilir.

6 kardeşi var 2 si evli deyince eşinizle beraber 2 kişi zannettim,kayınpederin yaşlıda değilmiş çalışabilir aslında en azından bekçilik falan yapabilir fabrikada,yada site gibi yerlerde sizin yaşadığınız şehirde bile iş ayarlanabilir.
bizde düşündük ama buralarda bulamadık. Evet çalışabilir. Kv min deyimiyle iş varken ök.z gibi iş tutarmış yokken hiç aramazmış. :KK57: bilmiyorum tabi ben şahit olmadım öyle bi duruma

bizde düşündük ama buralarda bulamadık. Evet çalışabilir. Kv min deyimiyle iş varken ök.z gibi iş tutarmış yokken hiç aramazmış. :KK57: bilmiyorum tabi ben şahit olmadım öyle bi duruma
Köyde yaşadıysa bahçivanlıktan falan anlamaz mı?

Köyde yaşadıysa bahçivanlıktan falan anlamaz mı?
eşimde bende samsunluyuz ama farklı ilçeler benim memleketim yeşillik içinde bol sulak herşeyin yetiştiği bi yer ama eşimin memleketi kurak sulama pahalı buğday şeker pancarı dışında bişey yetiştiremiyolar topraklarıda verimsizmiş. Yani bişey yapamıyo. Hayvancılık yapabilir ama onun içinde sermaye lazım oda yok. Ancak birilerinin yanında çalışarak para kazanabilir.

Back
X