Benmi yanlış yorumluyorum.?

agresf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
164
1
98
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,forumu bende takip eden bir üyeyim .Aslın da anlatacağım konuyu anlatmayı bile luzumsuz görüyorum ama cidden dayanamadım .
Mecburen arada görüştüğümüz bir tanıdığım var. Daha önce problemlerimiz olduğu için mesafe koymuştum.
Geçmişte yaşadıklarımız da kendimdede hatalar gördüğüm için iyileştirme yapmaya çalıştım en azından kötü olmayalım diye ve bu durum karşılıklı oldu.
Ancak bazen öyle davranıyor ki verdiğim tepkiler zamanında da gayet yerindeymiş diyorum.
En son yıllardır okumayan etmeyen bayan bu sene oturduğumuz ortam da okuyacağım bölümden bahsetttim herhangi bir şey demedi.
Face de yazmış benim okuyacağım bölümü şaşırdım ve güldüm :) Ygs girmemiş lys girmemiş nasıl okuyor ya da okuyacak onu da anlamış değilim.Sonra da kendine kızdım nasıl ciddiye alıyorsun diye.Çok akıllı aklı başın da biri aslın da.Yaşadığımız bu duruma bir türlü ad koyamadım kıskançlık desem benden aşağı kalır hiç bir yanı yok.Belki ben yanlış bakıyorum neden gözüme batıyor.Ya da gerçekten bir sorun var.Nasıl davranmam (düşünmem) gerektiğini bilemedim.Bunun gibi bir çok durum yaşadık bu ilk değildi tabi.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
İnsanlar facede neler neler sıkıyo,boşver takma kafaya
Mesela bizim dershaneden bi çocuk güya Boğaziçi'nde okuyodu
Faceye bakarsak,dert bitmez

Evet bu sadece benim gördüğüm son enterasanlığıydı .Daha önceleri bu tarz şeyler yaşamamış olsak ve aynı bölümü yazmasa önemsemezdim hoş şu anda ciddiye almıyorum tanıyorum çünkü onu.
Aslın da arkadaşlığı çok keyifli , misafir perver ,güzel bir hanım ama kazara birinin ondan üstün olduğunu görsün dengesizleşiyor sanki.Bir dönem yakın ahbaplığımız varken birisi hakkın da güzel bir şey söylediğim de aman ne övüyorsun gibi bir cümle kurardı .E başkasının arkasından böyle söyleyen benim için de der.
Ayrıca lütfen yanlış anlaşılmasın ben kıskanılacak güzel akıllı bir bayanıma getirmiyorum lafı , bu hanım kimsenin iyi olmasını istemiyor sanki.
Kendi ailesi de tanınmış iyi insanlar şaşırıyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
bence bir kez soğuduğunuz için ne yapsa batıyor.
insan bazen birini sevemedi mi sevemiyor işte

hasetlik aileden veya mevkiden kaynaklanmıyor. hamurdan, mayadan kaynaklanıyor. her varlık içinde ki nefsinide terbiye edemiyor. var olabileceğide isteyebiliyor, varolamayacağıda..
Allah bizi ve çevremizdekileri doymuşlardan eylesin ki, kalplerimiz güzelleşebilsin. takmayın böyle şeyleri. olayın sizinle alakası yok... tamaman arkadaşınızla alakalı...

face ortamında nedense herkesin bir mesleği var
veya okuyorlar :) gariptir ki, hiç boş insana rastlamadım bu zamana kadar.

tanıdığım insanların sıktığı yalanlarına bile şahidim :) ne halleri varsa görsünler diyorum...
yalandan nefret ederım ve aşırı kıskanç insanlardan..

gerisini sen anla

Evet soğudum bir dönem ama yakın zaman da gayet olumlu bir insana dönüşmüştü.Bu yüzden bende bazı hatalar bulmaya başlamıştım kendim de.Ancak başkaları hakkın da kötü konuşup o kişileri gördüğün de hiç bir şey olmamış gibi davranması hatta ve hatta benden utanmaması garibime gidiyor.Hani benim yanım da bari arkasından atıp tuttuğun insanlara çok yakın davranma.

yani muhabbet ederken laf arasında geçen gördüm facede böyle bişiler yazmıssın falan ama böyle ciddi bi konuşma havasında değil..yani karsındaki kişi ile de alakalı bi durum da aslında anlamayacak birisi ise boşverin konuşmayın size bi zararı dokunuosa hayatınızın çok içerisinde dahi olmasın bnce boşverin

İşin aslı okusun ben memnun olurum severim kendini geliştirmeyi seven insanları ama biliyorum ki konuşursam yüzünün şekli değişecek.Hani vardırya bazı şeyler karşılıklı bilinir ama açıkça konuşulmaz öyle bir durum da bırakmak istemem kimseyi.

siz de benim gibisiniz karsınızdaki ne yaparsa yapsın o sizi zor durumda bırakmış olsa dahi aynı şeyi siz yapamıyorsunuz insanları üzmek kötü bişey tabii size bi zararı dokunmuyorsa boşverin konuşmayın bile ama size ucu dokunuyorsa kesinlikle sessiz kalmayın o kişiye karsı ne kadar bozulursa bozulsun...yakın zamanda bi arkadasımla aram limoni bnm kurstan hoşlandığım çocugu biliyordu ve sırf bana son zamanlarda sinir olduğu için geldi kursa yazılmaya çalıştı sırf onla tanışmak için bunu yaparken de yuzsuzce bnm yanımda yaptı ve bu kişi bnm kaç yıllık arkadasım yani öyle sanıyordum bu yaptğını yuzune vurmadım ama mevzusu açılsa söylerim yani eskiden olsa yapmazdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…