• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Benzamycin kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
meraba, bana doktorum bu krem verdi yanında da bi antibiyotik verdi bu kremi kullanan var mı bilgi verir misiniz??

bn kullandım cnm. ama düzenli kullanmadım. düzenli kullandığın takdirde kesinlikle faydasını göreceğin bir ilaç. Doktor bana 6ay kullanmamı söylemişti. bn sadece 1 ay kullandım. öncelikle sivilceleri kusturan daha sonra sivilceleri iyiyleştiren bir krem. bnm yüzümde inanılmaz siyah nokta vardı. hemde öyle böyle değil. burnumun üstü kap karaydı yani:9::9: bir ayın sonunda siyah noktalardan eser kalmadı. bu ilaç bnm için kurtarıcı gibi bir şeydir. 3 ayda bir 1 hafta boyunca hher gece sürer siyah noktalardan kurtulurum:34::34::34: yalnız kesinlikle akşam kullanıp gündüzleri güneş kremi kullanmalısın. doktorun söyledimi bilmiyorum ama bu krem yüzde belli belirsiz bir soyulma yapar. kiminde çok olur kimi fark etmez bile:50::50: gece kremi sürerler gündüz güneşe çıkarlar sonra gelsin lekeler:1::1: leke sorunuyla başı dertte olan bir insanım tecrübe konuşuyor:27::27:

bn kullandım cnm. ama düzenli kullanmadım. düzenli kullandığın takdirde kesinlikle faydasını göreceğin bir ilaç. Doktor bana 6ay kullanmamı söylemişti. bn sadece 1 ay kullandım. öncelikle sivilceleri kusturan daha sonra sivilceleri iyiyleştiren bir krem. bnm yüzümde inanılmaz siyah nokta vardı. hemde öyle böyle değil. burnumun üstü kap karaydı yani:9::9: bir ayın sonunda siyah noktalardan eser kalmadı. bu ilaç bnm için kurtarıcı gibi bir şeydir. 3 ayda bir 1 hafta boyunca hher gece sürer siyah noktalardan kurtulurum:34::34::34: yalnız kesinlikle akşam kullanıp gündüzleri güneş kremi kullanmalısın. doktorun söyledimi bilmiyorum ama bu krem yüzde belli belirsiz bir soyulma yapar. kiminde çok olur kimi fark etmez bile:50::50: gece kremi sürerler gündüz güneşe çıkarlar sonra gelsin lekeler:1::1: leke sorunuyla başı dertte olan bir insanım tecrübe konuşuyor:27::27:

Doktorum güneş kremi vermedi sorduk ama yok vermicem dedi gerek yok dedi siyah noktalar için iyi geliyorsa süper benim pek sivilce yok tek tük var leke ve siyah nokta çok inşallah iyi gelir zaten doktor her ay kontrole gel dedi de bende soyulma yapmadı acaba az sürdüğüm için mi hani çok sürünce yanma faln oluyo ya belki bugün biraz daha fazla sürerim bakalım inşallah gecer :)

Kullandım sonuna gelmiş gibiydim sürdüm yüzüm mosmor oldu yıkadım bıraktım ama kullandığım herşeyin içerisinde en etkili olan buydu

Bide soyulma olayı diyelim ki sabah kalktın yüzün soyuldu bide bana sabun vermişti doktor sabunla yıkasan soyulan yerler gider mi yani soyuk yüzlemi dolaşıcam ?? değğişik bi soru oldu ama :1:

ben kullandım ama acaba kıvam mı tutmadı kızlar bilmiyorum, yüzüme sürdüğümde alçı gibi oluyor ve çıkartması beni yoruyor açıkcası bayaa bi ovmak gerekiyor sizde de böylemi ayrıca bir sonucunu görmedim benim yüzüme sivex daha iyi geldi.

bende kullandım sivilceleri biraz kurutuyor ama iz bırakıyor helede kırmızı kanlı sivilce ise .dogal yöntemleri kullanın 2 aydır sivilce iziyle boguşmaktayım . kullanmayın...

Aynı konunun devam niteliği olsun bende bir ay önce kullanmaya başladım ama benim cildime hiç iyi gelmedi sürekli çenw ve yanak bölgesinde sivilce çıkıyor sinir oluyorum. x hastanesine gittiğimde bana doktorun silindoxil jel krem verdiğini çok iyi geldiğini ancak bıraktıktan üç ay sonra tekrarlafığını söyledim.
y hastanesindeki doktora. birde bunu kullan iki ay gel dedi ama hiç memnun değilim çok kaşıntı yapıyor :(( napsam bilemedim

Bana bu kremi dermatologum verdi.Sadece sivilcelerin uzerine gunde bir defa surmemi istedi.Surdugum yerler asiri kizardi ve yandigini hissettim.2 gun ara verip tekrar surdum.Bir sey olmadi.Ben de kullanmaya devam ettim fakat cildim su an cok kotu.Zaten cildim cok hassas.Cok kizardi ve yaniyor.Bu kremi bir daha asla yuzume surmem.

2 gündür kullanıyorum sağ yanağımda iyileşme oldu ama sol yanağım çok problemli olduğu için net bir şey söyleyemiyorum.

Meraba ben de bu ilaca başlayalı yakladik 4 - 5 gun oldu. Alnimda kucuk kucuk ten renginde sivilcelenme oldu. Ayni zamanda cildimi kuruttugu icin yikadiktan sonra ozon yavi suruyorum. Sizce sivilceler yağdan midir yoksa ilac bu sekilde mi etkisini gosteriyo? Tesekkurler

Önceden geçiriyordu ama şimdi bende bunun hiçbir etkisi yok. Sivilceyi kısa süreliğine söndürüyor o kadar.

Merhabalar,
Öncelikle Klindamisin etken maddesi olan bir krem kullandım.Sivilce ve yağ bezelerini neredeyse tamamen geçiriyordu.Ancak Klindamisin'e alerjim olduğunu öğrenince bıraktım.Bende ki yan etkisi sadece yanağımdaki bir sivilceye sürüyordum.Ancak göz kapaklarımda,boynumda,göğsümde ve ensemde kızarıklık kaşınma oluşuyordu.
Daha sonra farklı bir doktora gittim.günde 1 tane kullanmak üzere 4 kutu monodoks antibiyotik ile birlikte BENZAMYCİN krem verdi.İlk kez kullandığım günün sabahı kaşınmalar ve yanmalar oluştu cildimde.Doktorumu aradım normal bir etki olduğunu şiddetlenirse bırakmam gerektiğini söyledi.Gün içinde sürekli dışarıdaydım.Güneşin de etkisiyle ciltim çok ciddi şekilde kaşınıyor yanıyor ve kızarıyordu.Gece uyutmadı bu şikayetler beni.Sürekli ıslak havlu koydum boynuma yüzüme gözüme.1 Hafta kullanmadım.Sonrasında tekrar başladım.Ve birşeyi keşfettim!!!!!
Bunu sürünüz,bekleyiniz ve yıkayınız DEĞİLLLL,
Sürünüz,Bekleyiniz,SİLİNİZ(ıslak pamuk ile) ve Yıkayınız :)
Hassas bölgelerde tahrişe sebep oluyor.
Diyet,Sivilce,Cil bakımı vs vs tüm herseyde devamlılık önemli.Artık kimyasal hiçbirşey kullanmak istemediğimden dolayı yaklaşık 3-4 gündür KANTARON yağı sürüyorum.Ne tahriş ediyor ne zarar veriyor cildime.Ciddi oranda sivilcelerimi kuruttu ve siyah noktalarımı azalttı.Yağlı cilt için kullanılmaz mantığındaydım ama tam aksine.Yağlı olan cildimi tedavi etti 4 günde.Daha uzun süre kullansam kim bilir neler olacak.Mucizeyi bekliyorum.
Sevgiler... :)

Back
X