benzer durum yaşayan pco'lu arkadaş var mı acaba :(

zynpgzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
359
244
33
36
arkadaşlar yaklaşık 1 yıla yakındır bebek sahibi olmak istiyorum. 4 mayıs son adet tarihim. 25i gbi 3 gün süren kahverengi lekelenmelerim oldu. sonra kesildi. o zaman adet tarihime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. adet olmam gerekn tarihte adet olmadım. 4 gün geciktikten sonra da yani 7-8 haziran gbi idrar testi yaptım çünkü aşırı kasık ağrım ve şişkinliğim vardı ve aşırı akıntım oluyodu ara sıra beyaz bazen de sarı ama adet olmuyordum. o da negatif çıktı. bugün gecikmemin 11. günündeyim. adet olacakmışım gibi olan ağrılarım kesildi. akıntımda yavaştan devam ediyor. başına bu tarz bişeyler gelen var mı? hiç umut yok değil mi ? :KK43:

Brnde öyleyim şu an canım malesef yok bebeğim benim ümitlenme sende uzulme ni istemem :(

Canım yumurtlaman olmuş ama catlamamis olabilir pkoda olan bişey dolayısıyla adetin gelmemiş strese yapma Öbür ay gelir hatta biraz yogun bile gorebilirsin tabiki Dr git derim ama iyi kötü adet gören bi pkoluysan adet söktürücü kullanma derim çok ağır ve bağımlılık yapan bi ilac bibsure sonra kullanmadan adet goremeyenler var bence bekle stres yapma bende de oluyor

Benimde aynı sıkıntılatirım vardı bende pkos'lym adetim her ay düzenli olurdu bu ay 25 gün geçti oldum ç

zynpgzm zynpgzm merhaba arkadaşım.Dr a gittiniz mi bilmiyorum fakat ara kanama yaşamışsınız.Geçen ay bende bu durumu yaşadım.Son adetimin 3.haftasında ara kanam başladı.Lekelenmelerle başlayıp normal adete çevirdi.PKO teşhisi kondu.3.gün hormon verdim.Ve ona göre yol izleyeceğiz.Allahtan şifa dilerim.İnşallah bebişlerimize kısa sürede kavuşalım..

Back
X