• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benzer durum yasayan varmı

Umutsuz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
188
6
118
Arkadaslar sizlere bir sey danısmak istiyorum yada belki bir tavsiye.Ben yaklasık 8 yıldır evliyim.10 yıldır da beraberiz esimle.esiminm aileside beni 10 yıldır tanıyor ama birturlu sevemedik birbirmizi daha dogrusu ben notrdum ama zamanla artık onların tavırlarına dayanamaz hale geldim.

Esim onceleri standart bir ilişkimiz olsun idare etmeye calıs dedi ben onlarla konusurum hatalarını soylerim vs ama hicbir zaman degismediler esim artık o da tavırlı ve herseyin farkında hatta bir ay oncesi memleketinde bir dugun oldu oraya giitik annesi gorumceme cok kızdı bir daha gorusmıycez dedi cok sinirlendi onlara ama ailesi tabii 1 hafta sonra babası aramıs telefonda epey munakasa etmisler annesini aramasını soylemis ona o da aramıs vs ve esim yine ara sıra konusuyor onlarla simdi bayramda geleceklermis bize konusmaya ama artık ben bıktım bu insanların tavrından.Ve daha fazla idare etmek istemiyorum kaynanam ogluna cok duskun bir kadın kardeside ve beni cok kıskanıyorlar dıslıyorlar genelde her tavırlarında.esimle konustuk ben bir daha gorusmem dedim biraz zor olsada o da kabul etti. Artık bayramda onlar gelcek ama ben onlarla gorusmıycem tabii bir de torunları var kızımı o kadar sahipleniyorlki sanki kendi cocugu.Ben dedimki esime bundan sonra onlar istanbula geldiginde gorumcemde kalsınlar kızı alırsın gidersin annenle babanla gorusursun 3 saat gelirsin dedim .Ama icimde sıkıntılı o kadar sene ugrastılar dısladılar beni en sonunda onlar basarmıs zafer kazanmıs oluyorlar esim ailesiyle senede belki anca 3 kez goruscek ve anca 3-4 saat goruscek zaten o da tavırlı onlara onların hatalı olduklarının farkında ama ailesi iste atamıyorda.Bende artık ugrasamam onlarla.siz ne diyonuz esimi yada kızımı etkilerlermi bu 3 saatlik zamanlarda.buna benzer durum yasayan esinin ailesiyle gorusmeyen varmı

Arkadaslar sizlere bir sey danısmak istiyorum yada belki bir tavsiye.Ben yaklasık 8 yıldır evliyim.10 yıldır da beraberiz esimle.esiminm aileside beni 10 yıldır tanıyor ama birturlu sevemedik birbirmizi daha dogrusu ben notrdum ama zamanla artık onların tavırlarına dayanamaz hale geldim.

Esim onceleri standart bir ilişkimiz olsun idare etmeye calıs dedi ben onlarla konusurum hatalarını soylerim vs ama hicbir zaman degismediler esim artık o da tavırlı ve herseyin farkında hatta bir ay oncesi memleketinde bir dugun oldu oraya giitik annesi gorumceme cok kızdı bir daha gorusmıycez dedi cok sinirlendi onlara ama ailesi tabii 1 hafta sonra babası aramıs telefonda epey munakasa etmisler annesini aramasını soylemis ona o da aramıs vs ve esim yine ara sıra konusuyor onlarla simdi bayramda geleceklermis bize konusmaya ama artık ben bıktım bu insanların tavrından.Ve daha fazla idare etmek istemiyorum kaynanam ogluna cok duskun bir kadın kardeside ve beni cok kıskanıyorlar dıslıyorlar genelde her tavırlarında.esimle konustuk ben bir daha gorusmem dedim biraz zor olsada o da kabul etti. Artık bayramda onlar gelcek ama ben onlarla gorusmıycem tabii bir de torunları var kızımı o kadar sahipleniyorlki sanki kendi cocugu.Ben dedimki esime bundan sonra onlar istanbula geldiginde gorumcemde kalsınlar kızı alırsın gidersin annenle babanla gorusursun 3 saat gelirsin dedim .Ama icimde sıkıntılı o kadar sene ugrastılar dısladılar beni en sonunda onlar basarmıs zafer kazanmıs oluyorlar esim ailesiyle senede belki anca 3 kez goruscek ve anca 3-4 saat goruscek zaten o da tavırlı onlara onların hatalı olduklarının farkında ama ailesi iste atamıyorda.Bende artık ugrasamam onlarla.siz ne diyonuz esimi yada kızımı etkilerlermi bu 3 saatlik zamanlarda.buna benzer durum yasayan esinin ailesiyle gorusmeyen varmı

bence eşini yalnız bırakma. hiç konuşmasanız bile eşinizin yanında olun.

Nasıl yani? Arkadaşım sana ne yaptılar bilemiyorum ki hiç örnek vermemişsin.Ama inan bu şekilde okuyunca siz haksız, çok baskın görünüyorsunuz.Görüşmem dedim, 3 saat sizce çok mu onu da mı kaldırayım tarzı bir soru, bizde kalmasınlar dedim...Yani burda kim size akıl verebilecek durumda bilmiyorum ama ben dahil herhalde sizden ders alacak kitle daha büyüktür...Belki konuyu açmanız lazım, çünkü hemen hemen herkes eşinin ailesi için cahil, oğullarına düşkün, torunlarına çok sahipleniyorlar vb. ifadeleri kullanır.Size yapılan gerçekten büyük haksızlıkları sayarsanız size daha iyi yorum yapılabilir...

Ne yani o ailenin yetiştirdiği adamala güvenip evleniyorsunuz
Eşinizi 3 saat onlara güvenmiyorsunuz.

ayy çok kötü bir durum...Allah göstermesin...kızımızda var oğlumuzda...olayın içeriğini bilmediğim için yorum yapamadım ama aile kavramına çok önem veren biri olarak cok can acıtıcı bir durum olduğunu ve acilen bir tarafın bir adım atması gerektiğini düşünüyorum....

her zaman derim allah iyi insanlarla karşılaştırsın die ama olmadımı da olmuyor....
sonuçta onlar eşinin ailesi 1ömür yüzyüze bakıcağn insanlar mesafeli davranırsn o ayrı mesele ama bağımı kopardım gitmem gelmesinler muhabbeti çok gülünç...
birlikte gidin birlikte dönün..

yorumları okudum ve keske yazmasaydım dedim.Cunku nedense kadınlar klubunde derdini anlatıyorsun paylasmak icin konu acıyorsun diger bayan arkadaslar ise yazdıklarınızı elestirmekten baska bir sey yazmıyor ne kadar elestiren bir toplum olduk neyse actıgım konuyla ilgili detaylara girmeyi dusunmuyorum su saattten sonra cunku yazan arkadasların genelde zaten elestiri tarzında cevaplar yazdıklarını gordum diger forumlarda da.yoruma gerek yok yani.En azından sizi tanımayan ve gercekten boyle sorunu olmayan insanların yorumlarına.Bu arada zaten esim dogruyu yanlısı ayırt edemeyen bir insan olsa ailesinin tutumuna ne denli tepki gostermezdi

ben sana destek veriyorum canım . Çünkü bende görüşmüyorum ve benim eşimde görüşmüyo. Bi yuva kolayla kurulmuyo kolayda yıkılamaz. Eşin doğru bulmasaydı zaten sana destek vermezdi ailesi konusunda ki benim eşim kendi ailesini sildi. Hiç bi durum insanlara ayrıntılı açıklamayı gerektirmez. İnsanlar bişeyler yaşıyo ve boğazına kadar geliyo ki bunlar yaşanıyo. Burda eminim bi çok kayınvalidesini ve kp. sevmeyen ama eşinden yüz bulamadığı için boyun eğen insan var. Şimdide allah göstermesin diye yorum yapanlar

Benim eşim daha çok yeni evli olmamıza rağmen nişan döneminde ve evlendiğimiz dönemlerde ailesinin bir takım kendini bilmez haraket ve tavırlarına karşılık " Benim huzurumu bozucak , beni eşimi sevip saymıycak kimse bundan sonra evime gelmesin dedi " eşimde dahil bende o günden sonra görüşmüyoruz. Ben eşime kendisinin görüşebileceğini söyledim ama görüşmüyo. İnsanlar kendi değerlerini kendileri kaybederler..

Eğer bi insan sana zarar vermeye başladıysa kimsenin zoruyla görüşmek zorunda değilsin canım.

Hem ne güzel bak eşinde sana destek oluyomuş.

Eğer eşin onların hatalarının farkındaysa dolduramazlar sana karşı merak etme.

Yılda 3 kere 3 saat kızınızı ne kadar sahiplenebilirler ben bunu çok merak ettim?

Örnek vermemişsiniz mutlaka haklı yönleriniz vardır ama ben çok torunları açısından yazıyorum kırk yılda bir görmeyle sahiplenmekten bişey olmaz bana göre..

Back
X