AYYY..İNŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR SİZİN GİBİ OLMAK. SEVİND,İM ADINA .BÖYLE OLSUN İSTYRUM BEN İŞTE. :) allah mutluğunu daim eylesin seninde opuyorumnanaktan
Tamam canım teşkederim :)
bu arada biz meslektaşmışız
peki eşine bunu anlattın mı, sonuçta gübre yapan bi yerde çalışıyorum, koktuğumu hissediyorum güzel bi banyo yapmak istiyorum eve dönünce, sonrada dinlenmek istiyorum evimde yoruluyorum çünkü diye.. bu konu senin için bu kadar problemse bi gün belirleyelim haftada bir, (yada 15 günde bir, neyse),o gün ailenle geçirelim akşam ama diğer günler evimizde olalım de
daha 9 aylık evlisiniz, yani akşamları beraber vakit geçirmeniz daha mantıklı çünkü bebekten sonra beraber vakit geçirmeniz pek mümkün olmıcak, film izleyin, yürüyüş yapın vs.. yani eşinin bulabildiği tek faaliyet annesinin evine gitmek mi
madem sorunları baştan seziyosun asla aynı sokağa taşınmayı kabul etmemelisin[/QUOa
aslında açık açık dediğin gibi konuşmadım ama o beni okadar ii tanıyoki ve senin söledikelrini yapmak istediğimi çok ii biliyo.arada yapıyoruz yine canım.sürekli orda değiliz ama dediğin gbi yakınlarına taşınırsak sezinlediğim sorunlardan korkuyorum.aslında oda ii biliyo.benim kocamda şu var bide hani ben bunları sölersem konuşursam bende bilioyrum bunları sölemene gerek yok bırak herşeyi bana ben ayarlarım bana güven diyo.mesela konuyu ilk açtığımda karnımın ağrıdığını biliyo ya benim ona g,tmyelim yada erken kalkalaım dememe gerek yokmuş o halledermiş.ama nedense ailesinin ısrarlarına bişey diyemi,yo.çay içinde öle gidin meyve yiyinde öle gidin gibi ısrralarına.
çoğu erkek proBlem ediyor cnm Böyle şeyleri.. Ben daha evli Bile değilim.. ama her firsatta Bize de uğrayalım annemler seni görsün Biraz orda oturalım diyor.. Allahtan ailesini çok seviyorum.. yalan yok şimdi onlar da Beni çok sever. ama çok güzel Bi elektrik alamasaydım ilişkim çok proBlemli olurdu.. çünkü sevgilim ailesiyle kaynaşmamı çook istiyor.. Bi düğün mü oldu illa gidecem, Birinin doğum günü mü var illa ki gidecem.. onları Benimsememi sevmemi kaynaşmamı değer vermemi istiyor.. çok düşkün ailesine.. Bi kere yemeğe davet ettiler Beni, regl olmuşum sancıdan ölüyorum aşkım gelemem Ben dedim Bi triplere girdi anlatamam.. ertesi gün BaBası aradı kızım geçmiş olsun diye.. sevgilim de gerçekten hasta mıydın yoksa gelmek mi istemedin dedi.. ne kadar ayip Bişey.. ne yani yalan mı söyledim dedim yok aşkım öyle demek istemedim diye kıvırdı.. yani seni çok iyi anlıyorum cnm, dedim ya Ben çok iyi anlaşiyorum ailesiyle ama çok fazla sevmeseydim çok sorun yaşardım.. hep aramızda Bunun gerginliği olurdu
aslında açık açık dediğin gibi konuşmadım ama o beni okadar ii tanıyoki ve senin söledikelrini yapmak istediğimi çok ii biliyo.arada yapıyoruz yine canım.sürekli orda değiliz ama dediğin gbi yakınlarına taşınırsak sezinlediğim sorunlardan korkuyorum.aslında oda ii biliyo.benim kocamda şu var bide hani ben bunları sölersem konuşursam bende bilioyrum bunları sölemene gerek yok bırak herşeyi bana ben ayarlarım bana güven diyo.mesela konuyu ilk açtığımda karnımın ağrıdığını biliyo ya benim ona g,tmyelim yada erken kalkalaım dememe gerek yokmuş o halledermiş.ama nedense ailesinin ısrarlarına bişey diyemi,yo.çay içinde öle gidin meyve yiyinde öle gidin gibi ısrralarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?