9 aylık evliyim eşimle son zamanlarda problem yaşıyorus.beni ailesini benimsememekle suçluyo.her gidşimizde gönüllü gitmiyomuşum.onuda şurdan çıkardı geçtiğimiz cmtesi ben hastaydım ve sancılıydım işten çıkıp eve gidip duşumu alıp biraz yatmak istedim.benimkide erken çıktı cmtesi babasını dükanında motoru tamiretmey gtti.ben işlten çıkacığmda tlfetti hayatım annemgildeyim oraya gel dedi bende aşkım önce eve gidp duş alama lazım dedim oda tamam hayatım sen al duşunu dineln ben gelir alırım dedi ne güzel.neyse aldım ve yattım ama sancılıyım çok fena.geldi oda duşunu aldı aşkım hadi gitmi,yosmu diye çıkıştı bana çünkü ben yatıyodum gidelim aşkım dedim bende stemli.karnım ağrıdığı içinde gitmke istemyodum keyifsizim saat akşam 9 olmuş yemeğe bekliyolarmışta babsı işçıkışı buraya gelsin demişte oda bişey diyememişte.ben hep problem çıkarıyomuşumda.gittik yemeğe yedik orda kaynanamgilde geçtim öbür odaya yattım.sonra o geldi kıyamadı bu sefrde barıştık.dün akşam yine aynı şey.yine gitme meselesi.ya ben burdan çkınca önce evegidip duş almak istyrum.bu işyeri gübre üretyo ve ağır bir kokusu var üstüme başıma siniyo.yine benze bi olay yaşadık barıtştık.sonra bana dediki kayanamgilin mahellesinde bi ev bulursak gecekondu olduğu için 30000 tl felan almazmıyıs diyo.benim çok yakın oamk istemediğimi bildiği halde ailesinin sürekli onlarda olam beklentisi olduğu halde bundan rahatsız olcamı bildiği halde.ben bunu istemyorum ya.onun derdi ona güvenmem o herşeyi halldermiş.anasının baskıcı tutumauna bişey diyemiyo bide ona bırakamamı istyo.yaaaa bu yzden evliliğim biterseeee . beş yıl bekledim ben bu evlilik için .ben yakı olamka istemiyorum sürekli onlara gidip gelmek istemyorum ya.bu ailesini benimsememekmi oluyo yaaaa.
((((((((