- 27 Mart 2018
- 202
- 236
- 103
- Konu Sahibi cataspatas
Hayvan konusunda ben de sizin gibiyim. Bazen yolda bir köpek görüyorum düşünsene şimdi elimi yüzümü yaladığını diye aklımdan geçiriyorum. İnanın gözlerim doluyor o kadar rahatsız oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin 10 senelik kredi borcunu kapayacagız deseler solucan falan alamam elime
ha; ayı gelir kucaklaşırım , aslanla tokalaşırım belki ama solucan yok olmaz:)
insanlarla temas etmeme bende de var ki tamamen güvensizlikle alakalı olduğunu düşünüyorum
ayrıca çiğ eti elleyemem,pişiremem ama az da olsa yerim
hayvanlara fazlasıyla dokunabiliyorum bağrıma basarım filan oyy canım istedi kedi olsa da mıncıklasam![]()
bi kitapta okumuştum kedi anneyi temsil edermiş kediden korkan kadınların annesiyle arası iyi olmazmış ne kadar doğru bilemiyorum tabi
benim takıntılarıma gelcek olursam
kürdana karşı alerjim var karşımda kürdanla dişini karıştıran birini görünce tansiyonum düşüyo resmen
hepiniz bana kızacaksınız ama emziren kadından da çok tiksiniyorum bakamıyorum psikolojideki yeri ne acaba
kesinlikle katılıyorum destek almayı deneyebilirsin bence,Kendime güvenmiyorum insanlara zaten güvenmem. Güven olayı doğru. İnsan koşullar sağlandığında potansiyel "kötü olan her şeydir". Bence tabi.
Kedi/anne olayı bende tuttu, söyleyeyim.
kesinlikle katılıyorum destek almayı deneyebilirsin bence,
kedi anne olayı bende tutmadı![]()
Ben can yakarsam anlatamazlar düşüncesi ile dokunamıyorum, ne kuş ne tavşan ne kedi ne köpek
Ama cilt saç beni rahatsız etmemişti, ilk defa duydum
Ya benim 2 yaşındaki kızım geçen gün burnundan çıkardığı atığı silmemiz için uzattı ben tabi mide bulantıları eşliğinde eşime yıkamasını söyledim.pff aynı ben. dokunup sevebildiğim tek hayvan köpek tüylü tüylü olanlar hariç.
ufak hayvanlar zaten kabusum üstümde yürüyorlar sanki.
bir kuşu elime aldığımı falan düşünemiyorum kalbim sıkışıyor resmen.
insanlara dokunabiliyorum neyse ki:) ancak büyük oğlumun bile sırtını kaşıyamamtırnakla yani okşar gibi kaşıyabiliyorum. küçükte sorun yaşamıyorum şimdilik ama büyüdükçe aynı olacak. yine aynı şekilde çocuklarımın bile ısırdığı şeyi, su içtiği bardağı, vs kullanamam. temiz titiz biri değilim ama ortadan salata falan yiyemem.
ek olarak bunları takıntı olarak düşünmemiştim hiç.
Ya benim 2 yaşındaki kızım geçen gün burnundan çıkardığı atığı silmemiz için uzattı ben tabi mide bulantıları eşliğinde eşime yıkamasını söyledim.
Adam bana diyor ki "ne olmuş annesisin"
Ayyy annesiyim diye insan değil miyim ya hu? Ne çok beklenti var biz garip analardan![]()
Kendime güvenmiyorum insanlara zaten güvenmem. Güven olayı doğru. İnsan koşullar sağlandığında potansiyel "kötü olan her şeydir". Bence tabi.
Kedi/anne olayı bende tuttu, söyleyeyim.
bende de tuttu ama çaktırmadım:)
birde benim küçük bayılır kedilere büyük korkar benim gibi bu kısımdan bakınca da işime gelmedi:))
Ben de babam, eşim, kardeşim dışındaki erkeklere dokunmaktan çok rahatsız olurum. Bi de erkeklerin giyilmiş çıkarılmış kıyafetlerine dokunamam. Misal işyerinde montlar üstüste asılır ya askıya... kadın montlarında sıkıntı yok ama erkek arkadaşların montlarının yanına asamam. Bi erkek montunu veya ceketini tutmamı istese tutamam.
Eşimin bi arkadaşı bize gelmişti. Benim de arkadaşım, sık sık görüşürüz. O gün gömleğinin düğmesi kopmuş. ‘Çıkartayım da iki dakikada dik’ dedi bana. Dedim dikemem. Çünkü gömleğine dokunamam.![]()
Aaa valla mı? Bizde o iş hep eşime aittirahaha ben küçüğün temizliyorum iğrenmiyorum.![]()
Aaa valla mı? Bizde o iş hep eşime aittir
Ufaklık burnuyla oynayınca millet "uzuvlarını keşfediyor" zannediyordu ama aslında keşif meşif değil,çocuk gayet bilinçli temizlemeye çalışıyordu![]()
bi kitapta okumuştum kedi anneyi temsil edermiş kediden korkan kadınların annesiyle arası iyi olmazmış ne kadar doğru bilemiyorum tabi
benim takıntılarıma gelcek olursam
kürdana karşı alerjim var karşımda kürdanla dişini karıştıran birini görünce tansiyonum düşüyo resmen
hepiniz bana kızacaksınız ama emziren kadından da çok tiksiniyorum bakamıyorum psikolojideki yeri ne acaba
Emzirenden bende igreniyorum. Emzirme kelimesi bile bir degisik geliyor. Ama zaten pek emziren gormuyorum sikinti bile degil yani ama psikolojideki yerini bende merak ettim.
Benim bu igrenme olayim emziren gorunce basladi ilk ve son gorusumdu. Kadinin meme ucu kapkara ve serce parmak gibiydi kalin ve normalden uzun meme ucu. Cocugun cikarttigi o sesler emerken... mideni bulandirdim![]()
Bu kadar detayli anlatmak zorunda miydin![]()