İnşaallah bende öyle olmazbenim kıza önce erkek demişti, sonra başka doktora gittim kız çıktı.
Kaç haftalık erkek dedibenim kıza önce erkek demişti, sonra başka doktora gittim kız çıktı.
Ay merak ettim bende gönlündeki olsunKese de yuvarlak ise kız fasülye gibi ise erkek diyolar :) Aslında yarın öğreneceğiz ama insan merak ediyor
Gönlümüzdeki kız allah neyi nasip ettiyse kabulümüz ....Ay merak ettim bende gönlündeki olsun
Öğrenince bize de yazınGönlümüzdeki kız allah neyi nasip ettiyse kabulümüz ....
Yarın muhakkak haber vereceğim..Öğrenince bize de yazın
Haber vermediniz merak ettimYarın muhakkak haber vereceğim..
canımm erkek çıktı :))Haber vermediniz merak ettim
Sende kız istyrdn hayırlısı olsun. Darısı bize inşaallahcanımm erkek çıktı :))
evet sağlıklı olsunlar da 12 haftada söylemişti doktor çevremdekiler çok erken söylemiş yanılma olabilir diyoplar sizce ?Sende kız istyrdn hayırlısı olsun. Darısı bize inşaallah
Yani bilemiyorum ki. Benim 15 haftalık dedi erkeğe benziyor için rahat etmiyor haftaya tekrar gidecem. Yanılma bence kolay kolay olmuyr ama bilemiyorum yine deevet sağlıklı olsunlar da 12 haftada söylemişti doktor çevremdekiler çok erken söylemiş yanılma olabilir diyoplar sizce ?
Bende söylemiştim ultrasona göre erkek diye genelde yanılmıyorum hiç hayırlı olsunevet sağlıklı olsunlar da 12 haftada söylemişti doktor çevremdekiler çok erken söylemiş yanılma olabilir diyoplar sizce ?
Kız 15 haftada nasıl yanılma olsun genital organ gelişmiş oluyor çok istisna durumda olurYani bilemiyorum ki. Benim 15 haftalık dedi erkeğe benziyor için rahat etmiyor haftaya tekrar gidecem. Yanılma bence kolay kolay olmuyr ama bilemiyorum yine de
Ben devlete gidiyorum net söyleyene kadr insanı çıldırtıyorlar. Cinsiyeti ne dedim erkeğe benziyor dedi.Kız 15 haftada nasıl yanılma olsun genital organ gelişmiş oluyor çok istisna durumda olur
Benim ultrason görüntüm için demiştiniz değil miBende söylemiştim ultrasona göre erkek diye genelde yanılmıyorum hiç hayırlı olsun
Yok arkadaşa söyledim ben kuzum o da atmıştı oda ben gibi kız olsun istiyordu galiba senin görüntü net degil başka var mı elindeBenim ultrason görüntüm için demiştiniz değil mi
Yok arkadaşa söyledim ben kuzum o da atmıştı oda ben gibi kız olsun istiyordu galiba senin görüntü net degil başka var mı elinde
İki tane tekYok arkadaşa söyledim ben kuzum o da atmıştı oda ben gibi kız olsun istiyordu galiba senin görüntü net degil başka var mı elinde
Görüntülerin net degilİki tane tek
Öyle. P.tesi randevu aldım nasıl sabredecem bilmiyorum.Görüntülerin net degilbu defa gidersen netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?