Benziyor dedi değişir mi?

Benim 17 ye kadar kızdı
15.haftada bi çıkıntı görür gibi oldu erkek de olabilir ama bence kız dedi
17 de kesinleşti erkek olduğu
Yani demem o ki erkekse belli olmuştur artık
Devlet miydi doktorun canım benimde 13 de kız dedi ama kesin degil dedi alışveriş yapma dedi özel doktor

Erkek bebekte yanılma payı çok düşük kızda yanılma olabilir
Bende öyle biliyorum aman önceki hamileliğimde özel doktor sordu ne istediğimi erkek dedim. Bana dedi. 90 erkek falan sonra eşime kurt düştü yine gittim aynı şeyi dedi. Ama değişik bi üslupla. Yine rahat etmedik. Gittim insanların içinde dalga geçti kızdır kız hadi git evine dedi hemde ultrason bakmadan o yüzden özele gitmek istemiyorum. Bazı doktorlar duymak istediğini söylüyor ki devamlı ona gidesin.

Doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Benim oglum ozelde olmustu. 1 tane var zaten hastane Ozeldeki Dr dogumhanesı olmayan kucuk caplı bir özel hastaneye gectı poliklınık gibi. dıgerlerını hıııc sevmıyorum gecen sene devlette dogum yapan arkadasın memnun kalmıştı hemsırelerden de. Doktordan cok ebe hemsıre de arıyor insanın gozu. Buyuk ıhtımal devlette olucak. Kücük bı sehırde yasıyorum. Özel özele benzemıyor yanı. Bebek icin yogum bakım falan olmalı enazından yani duzgun bı hastane olsa orda dogururum da devlet olcak gibi duruyor 🙂↕️🙂↕️ olasılık yok:)

Evet neden böyle oluyor pozisyon mu uygun olmuyor seninki nuba göre mi yorumladı doktorun benim bacaklar bagdaştı yaa kafam çok karışık
Nub falan bilmiyorum ama bacak arası hep boştu ve bacakları hep havaya dikiliydi biz bile yorumlayabiliyorduk eşimle ama en net 17.haftada gösterdi pipiyi

Bende öyle biliyorum aman önceki hamileliğimde özel doktor sordu ne istediğimi erkek dedim. Bana dedi. 90 erkek falan sonra eşime kurt düştü yine gittim aynı şeyi dedi. Ama değişik bi üslupla. Yine rahat etmedik. Gittim insanların içinde dalga geçti kızdır kız hadi git evine dedi hemde ultrason bakmadan o yüzden özele gitmek istemiyorum. Bazı doktorlar duymak istediğini söylüyor ki devamlı ona gidesin.
Ne kadar iğrenç bir hareket böyle bişey olabilir mi inanamıyorum seni yerden yere vurmuş resmen ama bu doktorun doğruyu söylemiştir içini ferah tut bir kere erkeğe benziyor demiş hemde haftan büyük yanılgı çok düşük Rabbım nasip etsin bu duyguyuda inşallah size

Nub falan bilmiyorum ama bacak arası hep boştu ve bacakları hep havaya dikiliydi biz bile yorumlayabiliyorduk eşimle ama en net 17.haftada gösterdi pipiyi
Saklamış kerata o zaman benimde ilk gebelikte kız dendi sonra ki gidişte erkek dedi çok şaşırmış tım o yüzden bu bebekte temkinli davranıyorum ama degişcgini de pek düşünmüyorum ya öyle umud ediyorum:)

Ne kadar iğrenç bir hareket böyle bişey olabilir mi inanamıyorum seni yerden yere vurmuş resmen ama bu doktorun doğruyu söylemiştir içini ferah tut bir kere erkeğe benziyor demiş hemde haftan büyük yanılgı çok düşük Rabbım nasip etsin bu duyguyuda inşallah size
Ben hakkımı o doktora helal etmiyorum o doktor beni o kadar incitti insanların içinde küçük düşürdü hemde gülerek kahkaha atarak. Öbür dünyada hesabını soracm.

Ben hakkımı o doktora helal etmiyorum o doktor beni o kadar incitti insanların içinde küçük düşürdü hemde gülerek kahkaha atarak. Öbür dünyada hesabını soracm.
Hiç hoş olmamış canım çok üzüldüm canım bir dahaki kontrole ne zaman gidyrsun

kızlar günaydın doktor cinsiyeti zarfa yazdı ama açmadık daha haftasonu açacağız diye. İnsan haliyle merak ediyor bir oğlumuz var kızımız olsun isteriz ama sağlıklı olmamız en önemlisi? Tahminleri rica edebilir miyim ? :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-06-27 at 09.23.04.webp
    WhatsApp Image 2025-06-27 at 09.23.04.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 15
kızlar günaydın doktor cinsiyeti zarfa yazdı ama açmadık daha haftasonu açacağız diye. İnsan haliyle merak ediyor bir oğlumuz var kızımız olsun isteriz ama sağlıklı olmamız en önemlisi? Tahminleri rica edebilir miyim ? :)
Erkek canım çıkıntı var bebekte bu fotoğrafa göre

Back
X