- 5 Haziran 2021
- 5.385
- 21.321
- 298
Bennim randevu doktor 5 hafta ya verdi kaldı 3 haftamÖyle. P.tesi randevu aldım nasıl sabredecem bilmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennim randevu doktor 5 hafta ya verdi kaldı 3 haftamÖyle. P.tesi randevu aldım nasıl sabredecem bilmiyorum.
Sen ne olmasını istiyorsunBennim randevu doktor 5 hafta ya verdi kaldı 3 haftambanada kız dedi kesin degil dedi bende senin gibi huzursuzum yanılır diye 13 haftalıktı
Kız iki oğlum var canım:)Sen ne olmasını istiyorsun
Banada Dr emeğe benziyor demişti. Fetal dna da kız çıktı. DeğişebiliyorEki Görüntüle 3609844
13+5 haftalık ultrason
çok teşekkür ederim saağlıklı olsun gerisi önemli değil. Bir erkek evladım var 5 buçuk yaşında her seferinde annecim seni çok seviyorum canım annem der... Gece uyuturken eli hiç yanağımdan eksik olmaz.Bende söylemiştim ultrasona göre erkek diye genelde yanılmıyorum hiç hayırlı olsun
Evet canım aynı duyguları bende yaşadım inanki erkekler anneye düşkün oluyor sağlıkla kucağına al inşallahçok teşekkür ederim saağlıklı olsun gerisi önemli değil. Bir erkek evladım var 5 buçuk yaşında her seferinde annecim seni çok seviyorum canım annem der... Gece uyuturken eli hiç yanağımdan eksik olmaz.
Oğlum inanın kızı aratmıyor allah yokluğunu göstermesin. Oğlum oluyor diye mutluyum oda inşallah abisi gibi annesine düşkün olur. Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin.![]()
Amin canım inşallah sende hamilesin değil mi ;? cinsiyeti nedir ? :)ıEvet canım aynı duyguları bende yaşadım inanki erkekler anneye düşkün oluyor sağlıkla kucağına al inşallah
Evet şuan 16 haftalık en son 13 haftalıkken kıza benzetti ama kesin degil dedi alışveriş e bile izin vermedi 2 hafta sonra randevum bekliyorum bende :)Amin canım inşallah sende hamilesin değil mi ;? cinsiyeti nedir ? :)ı
benimde bir kız olsaydııı ne güzel kıyafetler alırdımm :)))Evet şuan 16 haftalık en son 13 haftalıkken kıza benzetti ama kesin degil dedi alışveriş e bile izin vermedi 2 hafta sonra randevum bekliyorum bende :)
Bende acele etmek istemiyorum önceki de kursağımda kaldıbenimde bir kız olsaydııı ne güzel kıyafetler alırdımm :)))
Neden önce ki kursağında kaldı kiBende acele etmek istemiyorum önceki de kursağımda kaldıama sepete attım hepsini bekliyorum
Bana da bakabilir misin rica etsemBende söylemiştim ultrasona göre erkek diye genelde yanılmıyorum hiç hayırlı olsun
Yanılmıştı kız dedi sonra oğlanNeden önce ki kursağında kaldı ki
Kıza benziyor ama daha çok küçük şuan nub bile ekseninde degilBana da bakabilir misin rica etsemdaha 10 haftalik ultrason bu ama doktor haftaya cinsiyet tahmin ederiz dedi anlamadim
Eki Görüntüle 3612000