Bepanthen dediğin bepanthol değil mi? Yanlış bilgi vermemek için soruyorum bu soruyu. Dediğin kremi almadım hiç ama bepantholün diğer tüm ürünlerini denedim kullandım. Hatta fotoğraflarını atacağım bu 3ünü de yüzüme sürüyordum. Cildim çok hassas ve kuru. Bir türlü istediğim gibi nemlendirici bulamıyordum. Çevremdeki insanların bebeklere pişik kremi vs olarak kullandığını görünce deneyeyim dedim. 1) Onarıcı bakım kremi: bu yağlı bir yapıya sahip gece uyurken yüzüme sürüyordum ya da banyodan çıktıktan sonra yüzüm kuruyup acıyordu sürüyordum hemen hafifçe. Özellikle koş mevsiminde. Gündüz bunu dışarı çıkarken sürmüyordum. Geceleri ellerime de sürüyordum ellerim de baya kuru.2) Cilt bakım kremi: bu el ve yüz için. Hafif bir yapısı var. Sıcaklarda daha uygun sabah yüzümü yıkadıktan sonra sürüyordum günlük nemlendirici olarak. Öyle mükemmel diyemem ama 200 TL’ye aldığım nemlendirici kadar iyiydi. 3) Sensy daily: bu da daha merhem gibi vücut için. Ben bunu da geceleri yüzüme sürüyorum ya da banyo yaptım yüzüm kurudu dışarı çıkmayacaksam sürüyorum. Ama sizde nasıl bir etki bırakır bilmiyorum ama 1. Ve 3. Yağlı yapıda. Yüz için denemek isterseniz 2. Dediğimi cilt bakım kremini alıp deneyin. Yüzde beğenmezseniz el kremi olarak kullanıp bitirirsiniz ya da banyo sonrası vücut kremi.